Strumfi de iul-aug 2007 (166)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Luna incearca sa iti iei liber daca e asa nasoala ziua... oricum vine weekendul daca mai rezisti un pic. Si eu am facut pana cand eram singura la volan, undeva in Craiova deci nicio sansa sa vina sotul sau vreun cunoscut! dar norocul meu a fost ca era o vulcanizare pe aproape si am rezolvat atunci tot... si schimbul si reparatul rotii. Banuiesc ca in Londra nu se gasesc astfel de "vulcanizari".. eh' vezi dezavantajul? come back to rumenia si vei fi ca si salvata!

mychydutza te mananca rau gandul cu politica zilele astea.. mai ai vreo speranta ca se schimba ceva? eu zic ca tot Berceanu va asteapta si ca daca poti sa pleci de sarbatori la Vatra Dornei, mergi mama si te odihneste si te relaxeaza bine si uita totul! Eventual fa-ti si dosarul pentru Congo ala!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Carla as fi incercat pe bune dar aveam paltonul alb pe mine. Si mi-am zis "sunt o lady ce mama dracului". Oricum tipul care mi-a schimbat roata a zis ca si daca vroiam nu reuseam ca erau stranse tare suruburile. El a sarit cu picoarele pe levierul ala sa le desfaca.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Fataaaa, eu cred ca pe tine te-au pacalit ca mergi la scoala dar erai inca la gradinita.

Nu te nevroza ca te cred, dar la noi la scoala nu se proceda asa, o data intrat la scoala gata cu soimii patriei.

nu nu nu... o recunosc sigur pe dna.invatatoare... o femeie tare dulce si de treaba fata de zgripturoaica de la gradinita.... si eu am amintiri neplacute cu gradinita din cauza educatoarei evident... care nu ne lega de scaun cu nimic, dar ne lua de par si ne plimba prin clasa!! as impusca-o!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

asa...revin...
in primul rand va multumesc mult pentru gandurile bune! greul zic eu ca a trecut; cu chisturile probabil ca luni voi afla mai multe. la dr. la care am mers initial - gastroenterolog pediatru- nu m-am mai intors, plecase deja, asa ca ramane pe luni. cea de la densitometrie m-a intrebat daca avem animale, probabil ca se pot face si de la ele? nici nu vreau sa-mi fac ganduri inutile!

sper din tot sufletul ca nu e intoleranta la gluten...mi se pare cel mai dur diagnostic. in wkd-ul trecut l-am tinut pe regim usor, dar fara sa-i scot glutenul...ba chiar i-am dat la greu, iar luni si marti a mancat la cresa. in zilele astea a avut 1 scaun pe zi sau chiar deloc.
si daca tot vorbim de kk, denis e din categoria celor care fac doar in pampers, mereu! nu-mi convine, dar mai astept putin.

despre uniforme, va pot zice si eu ca in clasa I se purta cea de soim (de la gradinita) ca uniforma festiva. iar din clasa a doua era cea de pionier. deci Karli are dreptate. sau poate doar in Moldova se facea asa? eu am intrat la scoala in 86, la 7 ani. cat despre carliontzii dumneaei, am prins si eu vreo doi pe vremea cand eram colege la facultate si se intitula Nicoleta

as mai avea multe de spus, dar nu am timp. ma bucur si eu pt Georgi si admir cu adevarat mamicile cu 2 copii. va pup!

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Cred ca s-a rezolvat misterul, o fi asa numai in Moldova.

Sunflower da, de la parul de pisica stiu sigur ca se pot face chisturi pe ficat, nu stiu cum se numesc, am uitat insa stiu caz. Aveti animale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cristina, de la animale se pot face chisturi in ficat sau in plamani, practic niste pungi cu paraziti (chist hidatic), dar nu cred ca este vorba de asta la voi. Legatura intre animale si absorbtia calciului in oase nu o stiu.
Intoleranta la gluten poate sa apara mai ales daca aveti cazuri in familie si daca i-ai dat gluten la inceputul diversificarii, undeva inainte de 9-10 luni.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

nu avem!
am avut o pisi pe care o iubeam mult si am dat-o cand am rams insarcinata. oricum ea e la curte acum si o duce tare bine!

Carla, poate m-am exprimat eu gresit. testul de densitometrie are legatura cu diagnosticul de malabsorbtie, dar asta a iesit ok. deoarece dupa ecografie, urmatoarea investigatie a fost densitometria, dr. a observat rezultatul de la eco si m-a intrebat de animale, atat tot.
am citit si eu putin de chisturi hidatice si nu vreau sa citesc mai mult, ca ma sperii singura. cert e ca nu avem animale, dar denis a mangaiat toti cainii pe afara cand era mai mic, pana in vara asta inclusiv.
cu glutenul, tocmai din teama de a nu dezvolta intoleranta, i-am dat la 9 luni prima data. sper ca e totusi altceva...

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cristina, scuze, n-am vrut sa te sperii. Daca nu aveti animale nu cred ca este vreun pericol. Multa sanatate si tine-ne la curent .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

cristina, ce rau imi pare ca trebuie sa treceti prin atatea spaime . bafta sa descoperiti cat mai repede unde e problema si sa nu fie nimic grav . sanatate multa .

Luna, nasoala zi! bine ca ai supravietuit .

karli, eu cred ca poza aia a ta e o facatura , cred ca erai la gradinita, dar ai furat coronita de la fata de langa tine, imbracata in pionier .
eu chiar nu-mi amintesc, o sa scotocesc prin poze, ca acum chiar sunt curioasa.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 13+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Cristina, multa sanatate puiului dulce si cumintel. Eu zic ca e o problema usoara care se va rezolva usor si va trece ca si cand n-a fost. In legatura cu chistul hidatic, mda, ma rog se pare ca apare de la animale, dar nu cred ca e cazul la voi!!! In tot cazul, stiu nenumarate familii cu animale (pisica plus catel), cu care copiii stateau bot in bot la modul la modul cel mai propriu de la nastere si pana in prezent si n-au nimic! Ficatul stiu (de cand invatam pt medicina) ca este organul care se regenereaza cel mai repede, mai ales la copilasi, iar de chistulete (daca am informatia corecta) stiu ca se pot retrage de la sine fara nici o interventie. Va pup mult si va tin pumnii sa fie totul bine. Sa ne tii la curent!

Luna
, bine ca erati voi destepti si mai cu motz la scoala aia! Io nush ce sa zic, ca mama nu ne-a lasat la gradi asa ca n-am avut niciodata costum de soim al patriei si cat mi-as fi dorit! Si daca tot amdeschis discutia nu ne-a lasat la gradi pt ca ne-a lasat la cresa cateva zile, timp in care noi:
1) am cazut amandoua in cap/nas la demisol, tinandu-ne de manutza (nu ne dadeam drumul la manutze decat f rar) si ne-am adancit deviatia de sept cu aceasta ocazie
2) am facut dizenterie, pe motiv de mancare de varza cu lapte la mic dejun??!!!
3) am plans intruna pt ca vacile de educatoare (si asta nici macar nu e jignire, vacutel;e fiind niste animale pe care eu le iubesc) nu ne-au lasat nici sa dormim in acelasi pat, nici sa ne unim patuturile cum am incercat noi singurele sa le urnim, pentru ca suntem gemene si ne iubeam tare mult si eram obisnuite sa dormim si sa fim nedespartite

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput