Pufuleti2010 (71) - Bravo Larisel!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Citat:
citat din mesajul lui nicolcris22

Eu ma gandeam acum la ceva: daca bebele nu se intoarce cu capul in jos sunt sanse sa inceapa travaliul natural?sau nici o sansa,,,poti ajunge la 40 sapt bine merci!?
Si alta intrebare care e diferenta dintre bebe in pozitie craniana si bebe in pozitie pelvina?

33+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 7 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

E posibil sa inceapa travaliul ba chiar poti naste natural in anumite conditii, numai ca e riscant pentru amandoi. Bebe in pozitie pelvina sau pelvin e cu capul in sus si fundul in jos, bebe in pozitie craniana e cu capul in jos si fundul in sus.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 33+ Sebastian Petru

Aha, eu ma gandeam ca are legatura cu zona noastra pelviana...si nu cu a bebelui.

AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Cata, ai PM.

Nico de Isabela si 30+ cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Eu am trecut si prin colica renala si prin dureri de masele... deci zic eu, sunt pregatita si de nastere naturala. Plus ca am facut si cursurile alea, pe mine una chiar m-au ajutat....mai ales tehnicile de respirat, pe care le exersez cand nu e sotul acasa ca sa nu gafai in ochii lui . Si apoi, vb lui Bea pe o gaura tot trebuie sa iasa!

Catalutza 30+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Eu am trecut si prin colica renala si prin dureri de masele... deci zic eu, sunt pregatita si de nastere naturala. Plus ca am facut si cursurile alea, pe mine una chiar m-au ajutat....mai ales tehnicile de respirat, pe care le exersez cand nu e sotul acasa ca sa nu gafai in ochii lui . Si apoi, vb lui Bea pe o gaura tot trebuie sa iasa!

Catalutza 30+ Irina

Si eu zic ca esti pregatita. Citeam pe undeva pe net inainte de prima nastere ca durerile sunt mari, dar nu insuportabile. Pe urma, la partea practica, era sa lesin de durere, dar de la oxitocina aia, nu de la durerile de travaliu natural, daca intelegi unde bat.

Nico de Isabela si 30+ cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

ieri dupa-amaiza am dormit vreo 3 ore si am visat ca nasteam acasa...si ca doctorul era sotul...nasteam in baie...si a fost asa usor ca ii spuneam ca la epilat a fost mai rau( epilat cu ceara la "fifi" cum ii zice alexutzzza)....si eram asa incantata si ma simteam asa de libera dupa, mai ales ca bebe era bine...

AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Claudetz, si eu ma vaitam cu cateva capitole in urma ca imi e tare frica de nastere. Cezariana e mai bine controlata ca si timpi, dar sangerarea e mai mare,stresul organismului si refacerea sunt mai grele. Nasterea naturala e o chestie la care nu prea stii cum va reactiona organismul tau, speri numai sa fie totul ok. Conteaza f mult sa ai si mare incredere in dr tau, sa stii ca te va ajuta daca va fi cazul. Mie nasterea cu epidurala mi se pare o solutie la fricile astea, in cazul meu, cel putin... o sa vb si cu dr la urmatoarea consultatie...

Am observat, insa, ca pe masura ce trece timpul ma linistesc tot mai mult si accept ideea ca voi trece si peste asta, sper sa fiu din ce in ce mai calma mi-a dat mult curaj si povestirea Andre-linei

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

am revenit de la dr

vesti bune: bebica s-a intors si sta exact cum imi imaginam eu cu picioarele in ficatul meu...dupa masuratorile eco este mai mare cu o saptamana,ceea ce ma bucura enorm,a zs k nu-mi da vitamine/Ca/Mg...sa pap eu mai multe fructe/legume/branza/lapte/carne...mi-a spus sa fac antitetanosul..intrerup elevitul si iau maltofer 20 zile..apoi in ianuarie fac analizele de trim 3..si la urmatorul control merg in jur de 15 ian...a zs REPAOS SEXUAL PANA LA NASTERE sotul a zs k el prin asta intelege pai rarut nu deloc...so.......este incantat k nu m-am ingrasat(a zs si el k alea 10 kg nu se vad)

akm merg sa cit din urma,apoi la bucatarie k m-a trosnit o de gogosi......

Andreea 29+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Nicolcriss, denumirea are legatura cu pozitia lui bebe, nu cu zona noastra pelviana. bebe iese cu fundul si picioarele prima data, nu cu capul. se poate naste si natural, nu e indicatie absoluta de ceza, dar e mult mai riscanta nasterea decat una craniana

31+

Mergi la inceput

Cris, felicitari pentru vestile bune "Repaos" nu prea e egal cu "mai rarut"

Hmmm, gogosi zici.... si eu n-am nimic dulce prin casa....

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

danasoreu am nascut cu dr SCHAAS prima data-nu era neaparat o somitate, ba chiar a fost de garda cand am nascut dar tot nu a avut timp sa treaca sa ma vada.Si pt mine a fost o mare mirare pt ca la inceputul sarcinii trecute cand am stat vreo 6 saptamani in sp[ital a avut f mare grija de mine.Acum sunt la Dr Mihaila tot de la Cuza Voda

legat de cezariana eu am nascut-o pe Daria prin cezariana ca afost in pozitie pelvina.Dar atunci eram oricum hotarata pt operatie.si nu neaparat pt ca imi era frica de durere.Dar cumnata mea aavut probleme f mari la o nastere naturala iar copilul a avut fff mari probleme.Nu vreau sa va sperii dar eu il vedeam zilnic pe acest nepotel
acum altfel privesc lucrurile pt ca de mai bine de jumatate de an e a devenit un ingeras.....iar faptul ca nu-l mai vad zilnic imi da sansa sa uit.
Acum insa dr nu e dispus sa ma asiste la o nastere naturala dupa ceza, zice ca-s prea batrana pt asta

scuze nu vreau sa va intristez sau sa va sperii si nu stiu cat de clara am fost dar sunt pe fuga

Mihaela 33+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput