Pufuleti2010 (71) - Bravo Larisel!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Buna fetele.

Vreti sa vedeti proba de neuron gravid? Am plecat in tromba la cumparaturi, viteza maxima, coada la carne, n-am stat am plecat in alta macelarie - acasa inapoi ca era in capul meu ora 4 jumate si nu-mi ajungea timpul sa fac lasagna. Si ajung acasa...surpriza - ceasul 14. Ma uit ca boul la bariera la ceasul din sufragerie... nu merge, ma uit la telefon 17 - asa da (gandeam eu), dar de ce nu e noapte? Ma uit si la celalalt telefon... 14... eeee, aprind tv- antena trei tot 14. Cred ca mi-a luat-o razna si neuronul si telefonul. Acum nu ca n-as avea nimic de facut dar trebuie sa ma odihnesc pentru ca am plecat si fara masina, ca m-am gandit ca e aglomerat (la ora 4....).

Annais, da-ne si datele tale sa fii pe prima pagina! Bine ai venit si nastere usoara!

Claudetz, bine ai revenit si speram sa treci mai des pe la noi.

Al3csa, nu ne invidia ca stam acasa. Dupa cum vezi eu sunt pierduta in spatiu .

Alexutzzza, si eu sunt la fel. Trag de mine si tot nu ma las... Mai ales cand vine vorba de cumparaturi.

Catalutza, bafta sa-ti placa de doctor (ca lui de tine sigur o sa-i placa) . Eu stiu ca municipalul e un spital chiar ok, a fost de curand renovat.

KarmenS si Mariucasara, eu zic sa nu va mutati de la acest medic daca v-a urmarit sarcina pana acum. Eu tot timpul ma gandesc ca sunt cartile facute la un alt nivel. Acum sincer, cu gripa porcina cu zilele libere de la guvern si altele asemenea e foarte posibil ca un doctor sa nu fie disponibil trei-patru zile cat mi-as dori eu sa stau in spital. Asa ca... I'll survive si am incredere ca si voi la fel.

Cris.dogarel,si stai linistita ca n-a fost mare bataie de cap. Doar ca eram eu cam haotica (si ai vazut ca nu mi-am revenit) si nu intelegeam de ce nu se centreaza... . Si merci de ideea cu lasagna .

Elefantica, pe unde umbli? Ne-a zis Arwen ca esti bine... dar tu personal?

Decenuela, asta cu cezariana e din ciclul minunile tehnicii. Bunica-mea cand m-a auzit vorbind de cezariana (in cazul in care faceam preeclampsie) a inceput sa planga. Ea vede cezariana ca pe operatia de pietre la rinichi...ultima varianta. Dar in secolul vitezei...
Si mai e o chestie. Traim in Romania si serviciile medicale (de care nu suntem multumite BTW) permit asta. In alte tari nu se face decat cu motive FOARTE bine intemeiate. De-aia Vikinga si Simonette sunt la al treilea copil nascut natural.

Cris.mario, Onitza, va asteptam cu vesti bune.

Lylyka fetele astea trei sa le tii la tine in caz ca te opreste doctorul maine. Daca nu, have fun cu sotul in week-end!!!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudetz

Mi-e frica de durere, de eventuale "surprize" (nu le pot numi acum.....dar ma gandesc la complicatii)....de neprevazut in general. Cezariana, chiar daca e lipsita de emotie, mi se pare oarecum mai "controlabila".....anestezie partiala...nu totala....il vezi pe bebe imediat. Taie intradevar ....dar si coase si se reface
Mai mi-e frica de zapada.....(sa nu sariti pe mine!). De cand am aflat ca sunt insarcinata asta mi-a fost cel mai mare cosmar....ca o sa nasc iarna, ca o sa ma apuce durerile si o sa fie niste zapezi....de nu ajung la spital.....Doamne fereste!!!!

29+

Si eu am groaza ca o sa cad, m-am si visat de cateva ori patind asta . Asa ca de asta nu rad.

Mie de exemplu cel mai nasol moment mi se pare epiziotomia. Nu pt durere, ca am inteles ca nu doare ca nu mai simti mare lucru si pentru act in sine...daca e facut fara discernamant si gratuit, daca as fi putut naste si fara el. Mi se pare o amputare a feminitatii, repet dc nu e facut ca urmare a unei necesitati medicale...sa nu radeti...

Catalutza 30+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annaiss spune:

Eu cred ca cel mai bine e sa lasi natura sa-si urmeze cursul.
La inceputul sarcinii eram hotarata sa merg pe cezariana, in ideea ca-s batrana si ca nu o sa mai fac alt copil si de ce sa ma chinui pe cale naturala.
Acum dupa ce am citit si aflat atatea lucruri despre cezarina si nasterea naturala , am zis clar ca vreau nastere naturala. De ce sa risc o operatie daca nu e cazul.
In final cred ca nu voi alege eu - desi, vreau nastere naturala acum, pot aparea o groaza de complicatii si de nevoie sa fac cezariana.

Irina 31 + Miruna Arya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui danasor

In privinta doctorilor mi-ar place sa existe un contract semnat in care sa se mentioneze:
tarife - consult de rutina, consult urgente, consultatie la telefon, etc...
dar si obligatiile medicului, cum ar fi: in cazul in care nu vine sa te asiste la nastere sa=ti inapoieze toti banutii

stiu sa sunt sf-uri pentru Romania .... dar pentru toate e un inceput

33+

Sa stii ca la Euroclinic ai toate astea, bine nu 100% partea cu venit la nastere dar pana si aici 80% dr tau vine la nastere (numa sa fie de la euroclinic din echipa veche si stabila nu colaborator cum a avut cris dogarel

32+ Yannis

Ai un contract semnat , sau asa e politica lor, fiind o clinica privata (asa am inteles de la voi)? mi se pare ca platiti si niste asigurari medicale ???

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Eu prima oara am suferit foarte tare ca mi-a facut cezariana (avea bebe circulara). Ma pregatisem 9 luni cu gandul ca nasc natural. Desi atunci nu am vut pb si m-am refacut rapid, acum as fi vrut sa nasc natural, dar din cauza fibroamelor pe care le posed iar tb sa fac cezariana.
Fetelor, daca nu exista indicatie pt cezariana, nu vad sensul pt care sa vreti cezariana.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 35+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudetz spune:

si de epiziotomie mi-e frica. Cat de mare....cum va arata dupa.....ce va zice partenerul....(nimic ca e un domn si un dragut si pana acum a suportat cu bine toate crizele mele de femeie gravi)???? Un milion de intrebari in capul meu. Va mai fi ca inainte?

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

ati citit povestea andrelinei tot respectul pt fata asta. s-a chinuit pt ca medicii au sperat ca totusi mai pot sa-l tina pe patriot in burtica. dupa nastere era ca un fulgulet...bine hemoroidul ala o deranja...

sincer, consider ca-ti trebuie muuuult curaj sa alegi cezariana...si pt cele care sunt informate si aleg varianta asta si .....bataieeeeeeee pt cele care alegeti asa, ca la alba neagra.

mi-e frica de injectii...doctori...SPITAL....greseli medicale...etc.
sa speram ca vom fi cu toate bine

34+ LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annaiss spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Annais, da-ne si datele tale sa fii pe prima pagina! Bine ai venit si nastere usoara!

34+

DN 03.04.1974 UM 01.05.2009 DPN 05.02.2010 cu - dr Stelian Pana SPITALUL Filantropia Bucuresti

Irina 31 + Miruna Arya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

...eu sunt bine ...doar ca vre-o saptamana asa nu am vrut sa mai aud de calculator ...probabil de prea mult excces mi s-a luat ... ...am mai intrat eu de cateva ori si am incercat sa va citesc din urma dar n-am reusit ,..asa ca acum m-am lasat pagubasa si incerc sa tin pasul cu voi la prezent ca sa zic asa ...

Elena, 31+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Si eu am prins mult curaj dupa ce am citit povestea andrelinei....si sper sa pot si eu povesti nasterea mea naturala dupa...mi se pare ca ai ce povestii!Sper sa se intoarca si la mine bebe sa nu fie nevoie de cezariana. Vreau sa cred ca organismul nostru stie ce face....si ca va fi bine!!Mie tot mi-e frica de oasele bazinului...dk nu se dilata suficient si ramane bebe blocat? Dar la cum ma dor acum cand stau in picioare cred ca ele isi fac treaba si se pregatesc!

33+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 7 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput