Sezatoarea canadiana (164)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

La multi ani Cristi si Tudor. Sa cresteti mari si sanatosi.

Donia, eu nu-l am pe Cristi in fatza decit micut in carut, ca la 1000 insule. Apropo, nu ne mai pui si noua ceva poze?

Casandra
sa-ti fie de bine tratamentul. Eu nu fac des tratamente la fatza dar masajele le astept cu mare nerabdare. Ma relaxeaza si ma fac sa ma simt tare bine dupa.
Cind suntem mai tinerele dam totul ptr familie/copiii, dupa anumita virsta insa e musai sa ne gindim si la noi.

Ne-ar trebui o intilnire DC la un spa ceva, asa ca intre mamici.

Olga[/b] scumpa, cu noi nu vrei sa vorbesti?

Inca odata merci fetelor care s-au gindit la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ktrinel

casandra, bravo pt cura de frumusete ! asa e, si eu am fost la facial..si desi a fost facut de o romanca, tot ca 'pupata de matza' m-am simtit,...adica in traducere libera, nimic ...asa e si la manechiura si la pedichiura...si chiar si la coafura...totul e de suprafata...nu am inteles de ce

ana, dar de data asta de ce v-ati mai muta de-acolo ??..

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

Ktrinel, am scris pe paginile anterioare- trebuie sa-l inscriem pe Tudor in scoala publica, care asigura acompaniatoare si in Laval scolile secundare sunt doar sub forma monstruozitatilor alora de polivalente (cu exceptia Internationalei); acum vreo luna s-au batut cu...cutitele copiii intr-una;

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

ziua buna,
http://perenoel.sympatico.ca/accueil/ ,sit unde puteti sa le faceti copiilor vostrii o surpriza din partea lui Mos Craciun.Amicii mei au fost in extaz!

donia,mamaana,sa va traiasca copii,sa fie sanatosi si fericiti!La multi ani!

olga,da cu noi ce ai?!fetele din To poate sunt ocupate cu pregatirile.Poate ajungi tu la Mtl si promit ca ma ocup eu de organizarea unei suete iti aduci aminte cum se numeste prajitura aia cu miere si nuca,genalba ca zapada?

casandra,ma bucur ca ai revenit!tine-o tot asa!

ionela,chiar daca nu am schimbat decat cateva cuvinte,nu am avut cum sa nu remarc cat de fasneata esti!

daiopri,te asteptam oricand

ina,khristin,laurajr,magdone,try,mona si restul,chiar asa ce e cu voi?

si va rog sa terminati cu melancolia inainte de sarbatori.mie nu-mi trebuie decat un impuls si hop in butoi alaturi de voi

p.s.deseara ninge inca 4 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Dana...

Cami asta e prajitura.Stiu ca al tau sotior e mor dupa ea. Haideti iar in vizita ca promit s-o fac. Montrealul nu mai e in plan. Neamurile mi-au aranjat programul facut din septembrie.
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/11473/Prajitura-cu-foi-din-miere-de-albine/
mie imi ies insa 4 foi.

Daiopri ti-am trimis email.

Magda in legatura cu obsesia ta cu New Monn, etc eu o am cu Dan Brown. Acum citesc "The lost symbol" si e superba. (exact ceea ce ma asteptam dupa "Da Vinci code" si "Angels and Demons"

Mergi la inceput

Dana,da da,super tare ideea ta cu intalnirea la un spa!eu sunt prima pe lista si propun "finlandezele".spa ieftina,curata,afara,SUPERBA in Rosemere!Ma ocup de organizare pana te intorci tu? saptamana asta merg cu colegul.astept o seara cand va ninge ca in povesti

ana,nu ai reusit sa ajungi vineri...dar lasa ca ne uram noi Roxana,la fel...

aveti idee cat costa bagajul suplimentar la KLM? Diana,ma poti ajuta?

katrinel,am uitat sa-ti spun ca "ma enervezi " cat de tanara,frumoasa si plina de energie esti!

olga,da,da,aia-i!merci fain.acum chiar ca o incerc!prajitura aia de 5 ore de care va povesteam euseamana foarte mult cu asta de care vorbim.Numai ca nuca este inlocuita cu caramel iar frisca cu crema de lapte
La To. nu avem cum sa ajungem.Ar fi trebuit sa ne vizitam finuta dar din cauza de soacra ne-am sucit...stam pe bataturasi asteptam colindatoriiDar ajungem cu siguranta in prima parte a anului viitor.cel mai tarziu in aprilie cand face copila 3 ani.asa ca daca nu ajungi tu sa mancam carnatii,ajung eu sa mancam prajitura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Donia, Mamaana, LMA cu sanatate, sa va traiasca copiii si sa creasca mari!!!

Olga ai ma' ce te superi asa? ma vezi pe mine ca ma supar, chiar daca nu ma baga nimeni in seama? uite nici tu nu mi-ai raspuns la intrebare hai lasa, ca toata lumea citeste sunt convinsa, dar poate n-are timp, chef, cine stie...uite eu chiar am chef de o intalnire, dar stii cum e la noi, dureazaaa

Casandra, sa-ti fie de bine tratamentul, chiar nici eu nu stiu de ce noi aici nu ne ducem mai des la cosmetica, ca si eu daca am fost acu vreun 1 an, e clar un pic mai scump, dar nu cred ca moare nimeni daca merge o data la o luna, doua...Dar de acord, ca e cam de suprafata totul, ce ma incalzeste pe mine ca dau cu tot felul de creme, daca pe dedesubt au lasat la fel...

Daiopri, daca vad iti zic.

Ange, nu intra lasa ca ne trece, hai ca iarna asta a fost chiar buna pana acum...

Apropo de Mos Craciun, Razvan chiar a primit scrisoare acasa de la el, am fost la parada si am dat acolo o scrisoare pentru Mos si uite ca cineva s-a ocupat sa-i trimita acasa. F fain, toti ne-am mirat cand am gasit-o, nu mai zic de el, ce s-a bucurat.

DanaP, drum bun si distractie placuta in tara!! poate nu mai apuc sa intru pana pleci.

Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Magdone
Apropo de Mos Craciun, Razvan chiar a primit scrisoare acasa de la el, am fost la parada si am dat acolo o scrisoare pentru Mos si uite ca cineva s-a ocupat sa-i trimita acasa. F fain, toti ne-am mirat cand am gasit-o, nu mai zic de el, ce s-a bucurat.

_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

sit-ul pe care l-am pus este acelasi lucru numai ca scrisoarea vine pe mail
Si noi i-am scris Mosului cu creionul pe hartie ani buni de zile.Si tot ani buni am primit raspunsul prin posta.Ce bucurie era pe copii!le-am pastrat toate scrisorile.va fi zestrea lor

ce-mi place semnatura ta!e citat din cine?foooarteee adevarat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Ei Magda nu de aia sunt suparata. Sunt nedumerita de ce nu mai vad mesaje de la oamenii dragi mie. Api sunt in plina furtuna hormonala. A venit ceva dupa luni (pot zice oare ani) de absenta. Stii la ce ma refer. Si ma doare burta de ma urc pe pereti.

Ana intrebai de untura sau ma insel? Eu nu inlocuiesc cu nimic. Nu iese la fel. Cumpar frumusel untura de la magazinul romanesc sau polonez.

Sophia zice mama, tata, bye (si si da din manutza), papa. Oare am un mic Einstein? Glumesc.

Tony... Iar probleme. Are un chist, aparut de ceva timp asta pe langa fimoza. Ne-au facut trimitere la urolog. Am emotii...Sper sa sune cat mai repede ca nu pot astepta luni de zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Ange, nu mai stiu de unde am luat-o, dar mi s-a parut ff potrivita pentru noi atunci cand am luat hotararea sa emigram si chiar asa a si fost dupa ce am ajuns aici, consideram ca abia acum avem ceea ce meritam

olga, si eu am fumat-o pe aia cu Dan Brown acum caut altceva sa scap de obsesia asta cu twilight, ca nimic nu-mi mai place dupa ce am citit cartile astea si vazut filmele, nu va zic ca eram la Toysrus si ce vad in fata ochilor??!?!? poster cu Rob Pattinson (Edward in film)!!! vaaaai cat am stat daca sa mi-l iau sau nu, tot stateam si ma gandeam ce fac cu el, unde il agat, eu femeie la 30 siiii de ani am dat in mintea copiilor, nu mi l-am luat pana la urma , m-a tras sotul de mana, hai draga ca nici eu nu sunt asa disperat cu Britney Spears cum esti tu cu asta

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Eu am vazut untura la Transilvania in Laval.

Am intrebat:"Ce e aia ?" ca nu imi venea sa cred ca avem si untura in Ca.

MiKion, a intrebat, poate gaseste vreun magazin romanesc sau est-european si la Quebec.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput