La Multi Ani Licurici de ian-feb2009(72)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

fetelor,sunt -16grade C aici!!!

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

fetelor,sunt -16grade C aici!!!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

whaaaaatttt? brrrrrr...hai la Romanica ca e mai cald

Zapada aveti?

Crisspy si Razvi

Te iubesc pana la stele si inapoi de un milion de ori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Am mai pus niste poze cu ranjitul meu:))
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/

Nu bagati in seama tricoul inducator in eroare, haha!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Avem si zapada...INGHETATA!!!
miere,ca de obicei,foarte frumoase pozele cu Aidan...ii sta tare bine in rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Avem niste licurici unu si unu .
Anuc ce copii frumosi ai!!!
Am vazut-o si pe Ariana zambareata si bagareata .
Fabian cu mutritele lui .
Anusca e mortala cu caciulita ei si cu cizumulitele, de revista .
Crisspy ai pus pe undeva poze noi, ca eu nu le vad??
Caterina o frumoasa brunetica si cu ochii albastri .
Sper sa nu fi sarit pe careva, poate am scapat ceva poze de vazut .

Ledi daca se intampla aici o scena ca aceea care o povestesti tu, asistentele ori erau sanctionate ori date afara, deci comportamnetul lor nu ramanea nepedepsit.In perioada graviditatii am fost foarte relaxata din punctul asta de vedere, adica daca ma duc la spital sunt tratata asa cum ar trebui,nu s-a intamplat niciodata sa am incidente.Mai sunt si asistenete sictiroase dar care isi fac treaba asa cum trebuie.Spaga nu exista aici, cel putin eu nu am intalnit-o pana acum .

Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Da ii sta foarte bine in rosu, chiar vroiam sa te intreb daca l-ai facut fan Canada . ranjitul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

M-am uitat si eu la pozici, care mai de care-i mai dulce.
Fabi e tare simpatic cu tichia aia de turculetz, Arianna e ca o papusica finuta, Filip si Ioana imi plac la nebunie, Caterina e frumusica tare, felicitari pentru ridicat si Aidan fericit ca poate sa umble si cu sippycupul in mana.
Crisspy felicitari pentru noul dintisor, poate ii revine pofta de lapte acum.
Miere, chiar m-am gandit la tine cand am citit mesajul de la Crisspy.
Cris, lasa ca o sa se ridice si Dariuta. Carla a inceput de doua saptamani si acum tot asta face, se prinde de orice si se ridica, chiar si de cosul de gunoi...Activitatea favorita e sa se sprijine de suportul de la tv si sa dea cu palmele in ecran, o amuza teribil. Si eu cred ca o sa iau jos scaunul de la activity center, ca urla ca din gura de sarpe cand o pun in el. Bag seama ca-i place libertatea...

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Iulia daca a inceput sa se deplasese singurica chiar ca trebuie sa il scoti ca dupa aceea poate o incetineste locomotor.Cred ca asa s-a intamplat in cazul nostru.
Cu somnul cum stati, mai aveti probleme??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

lisa, cum faci baclavaua? Ce bucate faci tu, wow..poate ne dai idei si noua pt sarbatori.

Andy a prins curaj si a incepe sa mearga din ce in ce mai bine, acum face cam 8-10 pasi fara sa cada, dupa care buf...de cele mai multe ori in nas, rar in fundulet..pe Alex il distreaza la culme

La noi ieri a fost ziua sotului, l-am sarbatorit acasa, in familie, azi e ziua finutei noastre, petrecerea de mot/turta e sambata, maine (vineri) e ziua soacrei si cred ca o scoatem la restaurant. Sambata e si ziua unei prietene, o sarbatorim dimineata, la brunch , iar seara sarbatorim finuta... si apoi duminica ii facem petrecerea lui Alex (face 8 ani pe 20dec, dar facem petrecerea mai devreme din motive de sarbatori. Asa ca o tinem din una in alta.

Fetelor, cine are o lista buna de obiecte care se pun pe tava la 1 an? Trebuie sa incepem sa le pregatim pt sambata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Cris, inca nu se deplaseaza singura, doar se ridica sprijinandu-se de orice, dar cred ca in curand va incepe sa se si deplaseze. Poate sta si cate 5 min in picioare daca o intereseaza ceva, mai mult nu are rabdare
Cu somnul stam foarte bine(sa n-o deochi!), doarme intins cel putin 10 ore, azi noapte de ex a dormit de la 10 la 8 cand i-am dat niste lapte, apoi a readormit pana la 10 si ceva. Nu mi-a mai facut probleme de cand ne-am intors de la munte.

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput