La Multi Ani Licurici de ian-feb2009(72)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Multumesc mult fetelor

Cuscra un mare pentru Anusca

Asa mai pic eu din cand in cand (in ultima vreme din ce in ce mai des ) in putina cu melancolie...deh daca la munca nu prea am ce sa fac

In seara asta ma intalnesc cu niste colegi din liceu...nu i-am mai vazut de un car de ani...o sa fie tare frumos, abia astept

Crisspy si Razvi

Te iubesc pana la stele si inapoi de un milion de ori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

miere o sa fie f bine; dc o poti aduce pe mama ta e cred mai usor...
e normal sa simti asa insa trebuie sa vezi mereu partea plina a paharului; si da, e totusi ure noroc ca ai gasit job in actuala situatie economica, plus ca nu suna de loc rau jobul respectiv

lisa ana cifulita e dulce foc

cristi sanatate

bebelusi bravo lui vladut

crisspy big big hug

Citat:

Porumbita, tu dormi ziua? Ca eu nu apuc si-s chiauna. De fapt cu nedormitul si refuzul laptelui praf eu am intrat intr-un fel de depresie postnatala.
Pe deasupra azi Ilinca a facut febra 38.1. I-am dat Nurofen si a scazut. O mai urmaresc.

nu

de cand s-ta nascut robert am dormit de 4 sau 5 ori in timpul zilei;
sanatate multa Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Buna fetele

La multi ani sarbatoritilor de azi

Multumim de complimente.

miere, caterina are ochi albastri..nu prea avea cum sa iasa altfel ca in ambele familii suntem toti cu ochii albastri (bine, unii mai spre gri, gen eu si Ste..dar se pare ca ea a luat albastru pur de la bunici).

Referitor la framantarea ta cu jobul, si eu cred ca merita sa mergi la job si eventual sa il duci pe Aidan la daycare, poate cu program scurt, daca exista posibilitatea. Ca si asparagus, si eu am aici exemplele copiilor prietenilor nostri, care toti au mers la cresa devreme (chiar inainte de 1 an) si s-au dezvoltat frumos, au invatat o multime de chestii si mai ales au invatat sa stea cu cei de varsta lor. Chiar vorbeam cu o prietena din Ro care are copilul cu an mai mare decat Cati: ea fiind psiholog scolar a ales sa stea acasa cei 2 ani permisi, dar mi-a zis din experienta ei ca mai ales de la varsta de 1 an jumate, e mult mai important ca timpul petrecut cu copilul sa fie de calitate (sa se joace impreuna etc) si copilul sa aiba si posibilitatea de a sta in comunitate.
Eu sincer iti zic ca imi dau seama ca stand toata ziua cu Cati acasa nu tot timpul am quality time, uneori sunt pur si simplu obosita sau absenta. Si tocmai din motivul asta, chiar daca nu imi voi gasi job anul viitor (ca la cel vechi nu ma mai intorc), am de gand sa o trimit part-time la cresa dupa ce va merge in picioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

intru si eu in vorba, neintrebata, dar nici eu nu dorm ziua..
nu dorm de fel, nu-mi place, ma trezesc buimaca, mi se pare ca e dimineata si in plus, am niste dureri de cap Doar atipesc in timp ce alaptez, ca de pe la 4-5 luni mr Alexutu serveste alaptat numai la orizontala...doar in masina accepta in brate..si, dupa atipirile astea, mi se pare ca m-am odihnit destul. eu, de fel nu le am cu somnul, mi se pare ca pierd timpul

mamici si licurici

de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Iar am vazut poze super: Vladut care se sarbatorea cu tortul (chiar, Anna, tortul il gusta cu placere?), Alexutu care seamana cu mami, Arianna draguta foc (merge deja in picioare, lily?), Ana cu niste ochi albastri de ma baga-n boala, Fabian si Dori care seamana, se vede ca-s frati, Ioana si Filip copii frumosi (Anuc, Ioana ta va frange multe inimi, e realmente o frumoasa).

Cati a inceput sa se ridice in picioare sprijinindu-se de niste perne si apoi de canapea, dar inca nu rezista mult in pozitia asta, cade repede in fund.
Azi a fost saraca tare chinuita cu dintii, a facut si subfebra 37.6, constipatie mancat putin..Si e extrem de agitata, de-abia astept sa treaca perioda, ca evident si noptile sunt pe masura...ba mai nou nici ziua nu mai doarme, desi casca intruna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Crisspy, va doresc sa va aduca Mosul LCD-ul, mai ales ca si-l doreste copchilu' (n-am zis care dintre ei :) ),dar aveti grija mare ca noi am jurat ca nu ne mai schimbam tv-ul pana nu se face Filip mai marisor. Noi il avem pe actualul de cand avea Ioana vreun anisor si ceva si in prima saptamana domnisoara a desenat pe el cu un pix, de se vad si acum niste dare zgariate...asa ca vedeti unde-l instalati (de preferat la distanta mare de podea :) ).

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anuc

Crisspy, va doresc sa va aduca Mosul LCD-ul, mai ales ca si-l doreste copchilu' (n-am zis care dintre ei :) ),dar aveti grija mare ca noi am jurat ca nu ne mai schimbam tv-ul pana nu se face Filip mai marisor. Noi il avem pe actualul de cand avea Ioana vreun anisor si ceva si in prima saptamana domnisoara a desenat pe el cu un pix, de se vad si acum niste dare zgariate...asa ca vedeti unde-l instalati (de preferat la distanta mare de podea :) ).

Tare faza ...faza e ca Razvi este atras iremediabil de TV (cred ca mosteneste de la tati ) si o sa-l agatam pe perete sa evitam "accidente" d-astea.

Crisspy si Razvi

Te iubesc pana la stele si inapoi de un milion de ori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariacri spune:

Buna fetelor!

Greu, greu dar m-am hotarat si eu sa mai scriu .... tot de la serviciu, ca acasa nu prea ma lasa prichindelu la calculator.

Vreau sa o asigur pe Ledi de tot sprijinul nostru, chiar daca suntem noi la scris, dar suntem veeeeeechi la citit.
De asemenea as ruga-o pe Roxana daca intra sa ne dea si noua pe mail detaliile de la contul de pe paypal.

Am vazut ca se discuta despre cresa.
Si noi mergem la cresa de la 7 luni, ca bunicile lucreaza inca si aici concediul de maternitate e scurt.
Eu cred ca e bine sa putem sa stam cu puiutii nostri pana pe la 1 an, dar deja de la varsta asta e foarte ok sa mearga si la gradi.
Cum a zis si pyc lor deja le plac copii, invata de la ei sa fie sociabili, interactioneaza si mai ales se bucura foarte mult sa fie inconjurati de alti copii.
Cred ca pentru ei treaba asta e ca si cum ar avea mai multi fratiori :)
Cel putin din experienta mea asa cred ca este.
Pe de alta parte exista si o parte mai putin pozitiva, faptul ca fiind mici iau toti virusii de la ceilalti copii ... ca doar se joaca cu aceleasi jucarii, le baga toti in gura si asa mai departe....

Cri, mami de Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Multumim pentru aprecieri. Toti copiii nostri sunt superbi!

Andreea, da, stiu situatia din firma, nu mai e demult pe roze...plus ca este prea departe si nu mai vreau sa ajung dupa ora 8 seara acasa. Am vrut sa stau cat mai mult acasa cu Filip, dar cum 2010 cred ca va fi mai greu decat anul asta, va dura ceva pana voi gasi un job sa-mi convina. Dupa sarbatori incep ofensiva....desi sotul meu ma zapaceste sa mai facem un bebe si sa mai stau acasa vreo 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

cuscra e tare barbatul tau

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput