La Multi Ani Licurici de ian-feb2009(72)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Arriel, sunteti bine veniti la o felie de tort De data asta a fost de post, dar a fost tare bun.
Din pacate nu exista leac minune pt dermetita atopica, lucru confirmat de tpti dermatologii la care am fost. Suntem norocosi ca nu face o forma f urata.

Alina, eu cred ca la tine e mult mai multa civilizatie si daca poti sa-i oferi lui David o viata mai buna merita sa faceti sacrificiul de a sta acolo.

Miere, si peste un an si peste doi...tot o sa ne fie greu sa ne despartim de copii chiar si pt 8 ore. Dar va trebui sa facem pasul. O sa fie bine, ai sa vezi!

Crisspy, felicitari pt dintisor. Inteleg ce e in sufletelul tau, dar gandeste-te ca mai e putin si iei concediu si o sa-l pupaxesti pe Razvi non-stop. Ce-i aduce Mosu?

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 10 luni

www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Crisspy, felicitari pt dintisor. Inteleg ce e in sufletelul tau, dar gandeste-te ca mai e putin si iei concediu si o sa-l pupaxesti pe Razvi non-stop. Ce-i aduce Mosu?

Tati mi-a zis ca Razvi isi doreste foarte, da' foarte tare un TV LCD de Xmas (asta ca sa rad si eu pe ziua de azi )

Asa ca de Xmas vine Moshu cu TV-ul si sper eu si cu alte lucruri frumoase

Crisspy si Razvi

Te iubesc pana la stele si inapoi de un milion de ori!

Mergi la inceput

Crisspy, cred ca exista o scoala de tati, ca si tati al nostru are o multime de idei de cadouri din astea

Poze Vladut la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Ledi, imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva la spital, desi trebuie sa recunosc ca nu ma mira. Nu te mai gandi acum la asta. Important e ceea ce ai de facut pentru David. Mi se pare f. buna ideea cu centrul din afara in care sa fie urmarit periodic David. Poti fi convinsa ca noi te vom sustine.

Miere, nu fi trista. Eu zic ca e foarte bine ca ai obtinut acel job. Felicitari! Aidan are aproape 1 an, il vei vedea in fiecare seara si week-end, o sa fie bine.

Anuc, spor la cautat job. Cred ca stii de situatia actuala a firmei. Si pe mine ma bate gandul sa incep cautarea, dar pe criza asta nu stiu ce as putea gasi.

Porumbita, tu dormi ziua? Ca eu nu apuc si-s chiauna. De fapt cu nedormitul si refuzul laptelui praf eu am intrat intr-un fel de depresie postnatala.
Pe deasupra azi Ilinca a facut febra 38.1. I-am dat Nurofen si a scazut. O mai urmaresc.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Crisspy, cred ca exista o scoala de tati, ca si tati al nostru are o multime de idei de cadouri din astea

Daaaaaaaa, si pe deasupra cica tot razvi "vrea" si nu stiu ce specie noua de DVD ...m-a capiat

Crisspy si Razvi

Mergi la inceput

Jasmi ce faci? Tragi cu okiu' la noi si nu zici nimik? Tz-tz-tz

Crisspy si Razvi

Mergi la inceput

Stiu, si eu cand ii zic ca Vladut vrea de fapt jucarii, imi da dreptate si vrea sa-i cumpere (sa-si cumpere) nu stiu ce minune de masinuta cu radiocomanda care merge cu combustibil pe teren accidentat.... intelegi, numai buna pt un copil de 10 luni

Poze Vladut la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Multumesc fetele pentru cuvintele voastre!
Sper sa fie bine, lui Aidan ii plac mult copii si este foarte sociabil chiar si cu persoanele necunoascute. A venit acum doua saptamani o prietena la noi, pe care el nu o vazuse niciodata, dar i-a picat cu tronc,, a stat numai in bratele ei.
Cred ca nu o sa aiba probleme de adaptare.
Oricum nu am hotarat dc va merge la daycare sau va veni mama, ne gandim inca.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

se pare ca am fost descoperita
si chemata la apel .. deci tre sa apar.

Multumim fetelor care ne-au felicitat azi, acuma se coace blatul de la tort

Suntem bine, Iulia are putina febra, ca doar nu se putea sa scapam fara, are si ea 2 dinti de vreo 2 saptamani ... iar eu imi bat capul zilele astea cu ce meniu sa fac de Craciun .. daca aveti sugestii - va rog

pupam pe toata lumea, in special pe david si mamica lui - stiu ei de ce

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

La multi ani licuriclor de azi!
Jasmi,te ajut eu cu mniu de Craciun
Cuscra,vazut pozici cu razvanelul cel furmos si merg sa citesc noul subiect
Cris 30,eu zic sa nu te stresezi ca mai ai un pic si ai sa incepi sa alergi prin casa dupa Daiuta
bebelusi,ti-am admirat cercelusii,foarte frumosi. felicitari pt somnul lui Vladut!
IrinaC,Alina,Anuc,Miere si toate celeleate fete

noi suntem bine,azi incep bucatareala pt sambata ca e un pic de munca,ca mi-a mai pus pe lista si baclava si saratele... fac si eu un ban cinstit.
Cizmutele Anei sunt imblanite si foartte confortabile. E o cumintica. ieri i-am dat porumb(corn),i-a placut... .

AAA,miere,am vazut Precious...nu stiu daca pot sa zic ca mi-a placut,a fost ok,dar nu l-as mai viziona inca odata. oricum,e bazat pe reliatatea de aici,deci merita vazut.

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput