Bobocei de sep-oct 2008 (229)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

....Nerantulaa nu ai mai scris demult..........
Noi avem program de cand am inceput diversificarea....incercam pe cat posibil sa ne tinem de el...(toate orele sunt cu +/- ceva...)
8.00 - trezirea
8,30 - mic dejun
10,30 - somn
12,30 - pranz
14,00 - somn
16,30 - masa
20,00 - pana acum tzatza si somn....de o sapt la 19 ii dau un iaurtel si pe la 20,30 somn
Plimbarea nu o avem la o ora fixa, sau o durata exacta....
Eva - bine ai revenit!
Babymom - distractie placuta si sa fie sanatoasa si norocoasa finuta (si nasii)!!!
Mai dati-mi va rog ceva idei de mic dejun/cina pt bebei.....nici pt pranz nu ar strica
Era un sondaj cu supravegheatul copiilor....eu nu il scap din ochi deloc...stiu sunt o exagerata......
Azi am prestat checul la cana....a iesit cam...elastic si s-a cam intarit imediat dupa....cred ca ceva nu a fost in ordine (deh gospodina...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

kllemi daca te ajuta cu ceva, arunca un ochi aici http://www. targuri si expozitii.ro/ Calendar_de_targuri_si_expozitii_Bucuresti.html
Scoti tu spatiile.

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fce spune:

Citat:
citat din mesajul lui Xor
Azi am prestat checul la cana....a iesit cam...elastic si s-a cam intarit imediat dupa....cred ca ceva nu a fost in ordine (deh gospodina...)

si eu exact la fel...eu n-am avut nici cacao si parca mirosea a ou asa..vreo idee?

Carmen, mami de Erica (27.10.2008)

cicescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui elly_16

kllemi daca te ajuta cu ceva, arunca un ochi aici http://www. targuri si expozitii.ro/ Calendar_de_targuri_si_expozitii_Bucuresti.html
Scoti tu spatiile.

Mamica de Bianca Maria
Bianca

multumesc

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

CAPITOL NOU

Nocom

Mergi la inceput