Bobocei de sep-oct 2008 (229)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fce spune:

tatoneluuuuuuuuuuu, unde esti?

Carmen, mami de Erica (27.10.2008)

cicescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

am ramas singurii cu 4 dinti?

9s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fce spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

9s+

noi avem 8 + 2 masele ....asta nu inseamna ca nu mananca pasat fin, doar borcanele de la 8 luni, cele de la 12 sunt nashpa, yack, adica au bucatele

Carmen, mami de Erica (27.10.2008)

cicescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Fce, pai stati bine, Carla nu mananca decat pasat fin, adica borcanele de 6 luni

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Chiar...mai stiti ceva de ratonelu'?

Eu sunt in urma rau cu noutatile...poate se indura cineva?

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

9s+

Noi avem 5,na ca v-am luatdar cu toate astea manaca borcanele de 12 luni fara probleme,ba chiar a mancat si de 15 luni parca erau cu bucati si mai mari.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Iute, iute, ca-s pe mare fuga, intru sa va salut si eu. Mergem in seara asta la Zalau, la ai mei, s-o nasim pe Ilinca, si inca n-am facut bagajele. Am oblojit de dimineata copilul bolnavior - e mai bine dar a mai varsat inca o data dupa micul-dejun tot ce mancase (1/2 iaurt cu 1/2 de banana), am fost la doua mamici care au nou-nascuti la consultatii pt. alaptare, am gatit si... iaca, inainte de a ma apuca sa impachetez, am vrut sa va salut si pe voi.

Mai fetelor, nu sariti asa, ca nu m-am facut blonda cu adevarat (blonda deghizata sunt oricum eu din nascare ); am spus ca m-am facut aproape blonda, adica eu, care sunt foarte conservatoare in ceea ce priveste look-ul meu, am trecut de la vesnica mea culoare dark-chocolate, la un saten deschis cu suvite aramii (chiar asa, Eva, ce se spune daca iti schimbi culoarea parului??).
Poze am sa va pun cu ocazia botezului, oricum. Deci, putintica rabdare, va rog .

V-am citit doar pe fuga, dar promit ca am sa aprofundez cand am mai mult timp.
Va puuup!!

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Iute, iute, ca-s pe mare fuga, intru sa va salut si eu. Mergem in seara asta la Zalau, la ai mei, s-o nasim pe Ilinca, si inca n-am facut bagajele. Am oblojit de dimineata copilul bolnavior - e mai bine dar a mai varsat inca o data dupa micul-dejun tot ce mancase (1/2 iaurt cu 1/2 de banana), am fost la doua mamici care au nou-nascuti la consultatii pt. alaptare, am gatit si... iaca, inainte de a ma apuca sa impachetez, am vrut sa va salut si pe voi.

Mai fetelor, nu sariti asa, ca nu m-am facut blonda cu adevarat (blonda deghizata sunt oricum eu din nascare ); am spus ca m-am facut aproape blonda, adica eu, care sunt foarte conservatoare in ceea ce priveste look-ul meu, am trecut de la vesnica mea culoare dark-chocolate, la un saten deschis cu suvite aramii (chiar asa, Eva, ce se spune daca iti schimbi culoarea parului??).
Poze am sa va pun cu ocazia botezului, oricum. Deci, putintica rabdare, va rog .

V-am citit doar pe fuga, dar promit ca am sa aprofundez cand am mai mult timp.
Va puuup!!

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Drum bun si distractie placuta

Caludinna tu stiu ca intrebai de factura la cord blood center,tocmai mi-a sosit.deci soseste cam in acelasi timp cand a sosit si rezultatul nu la implinirea unui an al copilului cum ne intrebam noi.
Zici ca tipa cu blogul a castigat....adevarul e ca are niste retete bestiale si un blog foarte apetisant,mereu balesc cand ma uit la poze.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

drum bun Lavinia si distractie faina! Asteptam pozele:) Sanatate multa piticului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna fetele.......meeyyy ce inseamna programele astea....eu cred ca voi ma mintiti...., eu nu pot sa spun ca avem vre-un program, la noi trezirea este la 9.30-10-11...micul dejun se mananca dupa o ora aproape, ca atunci vrea si care si el dureaza inca o ora, se mai culca la 14.30-15-16 doarme cam 2 ore +/- urmeaza prinzul cica.....si se mai culca la 11-12 chiar 1 noaptea.....deci suntem cei mai praf la program.....asta e

Da chiar unde este tatonelu' stie cineva, ceva???

Voi stiti ceva, am auzit la tv. ca ar fi un targ ptr. copii la sala palatului, dar nu am fost pe faza, sa aud si cand e...... voi stiti??

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput