Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *23*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hi hi , vorbitti despre cariere. Pai hai sa ma bag si io in seama. Eu pana intr-a doispea dadeam la Academia de pOlitie, intr-a doispea m-am reprofilat pe istorie. Cand am terminat am facut 1 an de management in turism si pt ca eram paralela cu matematica am aterizat la limbi straine pe care le-am si terminat. Iar acum lucrez in vanzari. So ce-am visat si unde am ajuns

Fetele sa va uitati la www.antena2.tv/arhiva/traieste-sanatos/2009-12-08" target="_blank">Asta. A fost Culcer ieri la emisiune si poate mai primiti niste raspunsuri la intrebari.

Sa nu dati cu borcane cu suc de rosii in mine, dar eu azi l-am lasat pe zgatie in 2 randuri sa urle, dupa care s-a cumintit si a stat in leagan apoi in pat la el si a bagat nani. In timpul asta eu am calcat, am facut dus, am mancat, m-am uitat la tv. N-am ce sa-i fac, nu se mai putea in stilul urlat non-stop si carat in brate toata ziua.

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Dragelor, imi plac povestile voastre de mor!! Fiecare unica si frumoasa, ca si voi. Sa incerc si eu, desi nu am talent la povestit.
A mea poveste e unica pe alocuri, atipica in mare parte. Se facea ca EL era seful meu.. si era casatorit. Stiu ca zambiti dar nu e ce credeti voi. Eu nu sunt vreo bunaciune care sa ia mintile barbatilor, sunt discreta si la locul meu, singura mea calitate este probabil ca am simtul umorului. De asta nici nu mi- a trecut prin cap ca ar putea fi el interesat de moi. Stiam ca vrea sa divorteze, ii cunosteam sotia si copilul ( un bebel superb pe care l-am indragit instant, si invers, spre disperarea mamei lui). Stiam in mare ca nu se intelegea deloc cu ea, ca e genul scorpie... cam de 2 ani intentiona sa divorteze.
Dupa ce a depus cererea de divort si mi- a propus sa iesim, am crezut ca vrea sa vorbim despre asta, ca e deprimat. Dar el , foarte senin, mi- a spus ca e indragostit de mine; m-a lasat paf.. m-a sarutat dar ma simteam aiurea, eram blocata. Il placeam mult ca om, il respectam si tineam la el dar asta era o postura cu totul noua. Ii tot ziceam ca trebuie sa faca o pauza dupa divort, el spunea ca stie ce vrea ( pe mine) si ca viata e prea scurta. Eu il avertizam ca nu vreau o relatie serioasa, nu vreau copii ( mi- e rusine acum de mine) dar el radea de mine si atat. A urmat o vara super in garsoniera mea, apoi la el in apt. Nu dezvolt problemele pe care le avea cu fosta , jignirile, amenintarile, incercarile ei disperate de reconciliere...a fost urat, incercam sa nu ma simt vinovata pt ca nu eram eu motivul despartirii lor .. Insa lumea e rea, stiti si voi.
In august 2005 a avut iubitul meu un grav accident de masina, ii multumesc Domnului ca este in viata, a avut ambele picioare in gips, coaste rupte, cicatrice pe fata... ar fi multe de povestit. Dar , in mare, toate astea m- au maturizat si m-au facut sa imi dau seama ca il iubesc enorm. Am renuntat la job, am stat internata 2 saptamani cu el apoi 2 luni a stat imobilizat la pat; am fost infirmiera, menajera, iubita, prietena, asistenta... cam grele momente dar ne-au apropiat muuult de tot, ne iubeam nebuneste desi multi nu erau de acord cu relatia noastra. Dar nu a contat nimic.. A trecut, s-a recuperat dupa inca 1 luna la un sanatoriu, a inceput sa mearga iar si de atunci totul e minunat., avem acum aceasta minune de fetita pe care o adoram, am un sot super model.. nu-mi doresc nimic altceva de la viata decat sanatate si intelegere.
A, am uitat sa va spun cum ne-am casatorit civil: am fost DOAR NOI 2 la casa casatoriilor , cu martori portarul si femeia de servici. Era ziua mea, faceam 30 de ani .. S-a socat toata lumea; am angajat un fotograf si pana seara ne-a dat albumul cu pozele- dovada, l-am dus invitatilor seara la ziua mea, impreuna cu certificatul de casatorie. Ce mai atmosfera a fost!! Au ramas muti toti.. mamicile plangeau, tatii erau nervosi dar cu lacrimi in ochi si ei ( aaaa, partea tare e ca ai nostri nici nu se cunoscusera inainte hihi). Multi au zis ca suntem nebuni; asa am vrut noi, fara circ si acordeon... Am avut dinastea la nunta , in februarie anul asta cand eram insarcinata cu buculica mea.
Cam asta a fost cu noi... Lunga povestea ..sper ca nu v-am plictisit. Va pup.

Uka, cea mai fericita mamica de
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Dana multumesc, o sa il pun cand se scoala. L-a auzit azi in masina la radio si mi-a spus ca vrea si ea sa il invete ca la gradi cantecul asta il invatau numai copiii mai mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

neata fetele

Ce jale e la Montréal, viscol salbatic, nu vad nimic pe geam, decat rafale de zapada .

Ma duc la recuperari

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Citat:
citat din mesajul lui delia79

neata fetele

Ce jale e la Montréal, viscol salbatic, nu vad nimic pe geam, decat rafale de zapada .

Trimite si la noi macar putina zapada Eu ador iarna cu zapada precum in vremea copilariei noastre

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

buna ziua super mamici
si aici de un vant si un frig...brr....

Luci tare povestea voastra, mi-ar fi placut s-o faci chiar mai lunga, ca mi-a placut s-o citesc, nu mai vroiam sa se termine

Uka si povestea voastra este deosebita, bine ca ati trecut peste problemele de sanatate ale sotzului..

Croco toate povestile de dragoste sunt frumoase, nu conteaza cum au inceput...nici a noastra nu a fost spectaculoasa...

ce bine ca a iesit Stefanut din operatie, speram sa se linisteasca in sfarsit Raluca_u

Suede bine ca aveti vesti bune, sa ajungeti cu bine acasa si sa va bucurati de sarbatori fara probleme de acum incolo...

Dana mie nu imi mai curg sanii, ba chiar la un mom dat ma gandeam ca poate nu mai am lapte ca nu mi se mai umflau asa tare, aproape sa pocneasca, dar de fapt ei s-au reglat...cred

uf, tare nasol e cand citesti pe sarite, ca nu mai tin minte mare lucru...am mai deschis si un link cu poze si nu mai stiu al cui era oricum era un baietel frumos, iar userul pe picasa era catalina.po....oare al lui x_ggg sa fi fost?

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

legat de cariere, si mie imi tot zicea mama sa dau la drept, ca eram tare-n clontz cand eram mica, le suceam si le invarteam pe toate pana ieseau cum ziceam eu dar nu mi-a placut istoria, asa ca am renuntat la idee....de fapt mie nu prea mi-au placut decat limbile straine, dar in liceul nostru clasele de limbi straine erau considerate mai slabe, asa ca am dat la mate-fizica

poate va zic si povestea noastra cand am putin timp....desi v-am zis, nu are nimic spectaculos sau prea romantic...

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

si ca de obicei, pe la ora asta vorbesc singura

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

si ca de obicei, pe la ora asta vorbesc singura

POZE URSULICA
nunta

Bunaaa, ce mai face Ebruska?

Uka, cea mai fericita mamica de
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna gagici,

annuskca mea dupa ce ca nu doarme noaptea, s-a decis sa nu doarma nici ziua .. azi m-a marait in cap de numa' .. gata, nu mai ma plang.

clau multam de pont. acum am comandat deja la o fabrica de prajituri .. un tort cu crema de lapte si caramel .. e deliciu.

monica esti de coma cu aspiratorul .. ce or zice vecinii tai .. dar, scopul scuza mijloacele.

dana cred ca e tare dulce ana. pupa elle pe ea.

luci pai ce ti=e de mirare ca gogo studieaza in jur .. o ia pe urmele mamei sale, detectiv particular.

ioanna dc esti deprimata? uite o sa te inveselesti.

aiduk crede-ma ca abia astept sa rad de perioada asta .. numa' sa treaca odata si s-o vad si pe anna macar ca pe eva ..

raluca tinem pumnii sa fie totul bine cu stefanutz de acum incolo.

monica eu nu dau cu rosii .. sunt adepta acestui stil de a educa copilul, ca sa spun asa ..

delia brr viscol .. noroc cu costumatiile alea de hanky-panky .. sigur nu va plictisiti!

uka ce poveste frumoasa aveti .. si cat a suferit sotiorul tau. ma bucur ca totul e ok acum si aveti o minune mica langa voi.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput