Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 8

AdrianaSM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arissa Am schimbat semnatura, azi 9 saptamani ![]() arissa - mamica Mayei - 18.03.2007 Vine ![]() |
felicitari!! sa treaca repede si usor timpul si sa scrii 40+ :)
**************************************************************************************
Adriana, mamica binecuvantata de

stefania_97 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudiamic Sal tuturor!! E prima data cand scriu pe un forum asa ca daca fac ceva nepotrivit scuze de pe acum. Eu o sa fiu mamica pt prima data in 23 iulie.De abia astept!!! Va pup, sarcina usoara si bebei sanatosi!! ![]() |
Felicitari, sarcina usoara si bine ai venit

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si

www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

AdrianaSM spune:
Belu, astept PM cu parolele
**************************************************************************************
Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008) si
4+

mya85 spune:
Fetelor pe voi va mai dor sanii? Cele care sunteti pe la 8-9 saptamani de sarcina, ca pe mine nu ma mai dor deloc si chiar si simptomele de greata ce le aveam s-au oprit de cateva zile. Pot sa mananc orice, nu mai am nici o retinere ca si inainte... Ma gandesc sa nu fie semnul unei opriri din evolutie ca asa am inteles de pe net ca se intampla, dispar toate simptomele... Iar la varsta sarcinii pe care o am eu cica ar trebui sanii sa creasca iar eu nu vad nici o diferenta. Oricum maine merg pt prima data la eco si voi vedea... Dar m-ati ajuta si voi daca mi-ati raspunde. Mersi!8+

Alina2005 spune:
Eu am 9 saptamani jumatate acum si inca ma dor sanii...greata nu prea am, numai dimineata, dar daca nu o bag in seama, e ca si cum nu ar exista. Eu zic sa te duci la nenea doctorul, sa te asigure ca e totul ok. si tinem pumnii sa fie bine! asteptam vesti bune!
Alina, 9+
Cum creste bebe

Victo spune:
mya draga, ce sa zic..iti doresc sa faci parte din categ aia de gravidute care se simt mai bine ca oricand, mananca orice, la orice ora, beau orice, mananca kile de fructe, iar bb sa fie super sanatos.bafta maine la eco!
in schimb, ai si tu dreptate, eu care ma lupt cu greata, vomitat, cvasiimposibilitate de a bea sau manca fructe/ macar nu ma gandesc ca bb nu creste acolo bine mersi.
in schimb, sanii, da, ii vad mai mari, dar nu mai sunt durerosi.
hai ma, ca nici 40+ nu-i bine..:) acolo pe la 39 si cateva zile sa facem bine sa nastem :):) data trecuta eu am nascut exact cu o saptamna mai devreme, intr-o zi de marti, in care se incheiau cele 39 de sapt. acum tot intr-o zi de marti schimb saptamanile.
arrisa, deci ma lasi in ceata cu lasagna. habar n/am nici cum arata pachetul.sunt pastele alea mai late? :)
Paula 9+ si Stefan (30 oct. 2007)

arissa spune:
Victo, nu te las in ceata, dar mi se arde sosul bolognese:). Da, sunt pastele acelea late.
Revin.
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 9

CD27 spune:
mya85 acelasi lucru am patit si eu acum vreo 2 saptamani si am mers de urgenta la eco, totul era bine, acum au cam revenit simptomele, tin pumnii sa-ti fie bine 9s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

ancadragoman spune:
La mine tot pe la 9 saptamani au inceput sa inceteze durerile de sani .
V-am zis ca azi este prima zi de intarziere?
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Lia73 spune:
va multumesc fetelor ptr incurajare, va doresc sarcina usoara si nastere la termen+7 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita