Fiv in Ungaria 82
Raspunsuri - Pagina 4
ank30 spune:
Salutari fetelor
Felicia si Mirela2 si eu ma pregatesc pentru FET in ianuarie si va trimit cateva informatii http://vodpod.com/watch/2487247-embrioni-congelati-vs-embrioni-proaspeti-care-sunt-mai-buni
irina unde esti? ce mai faci? Mai da un semn de viata.
Felicitari fetelor care au reusit . Succes celorlalte pe mai departe.
Va pup
dia_na spune:
multumesc mult pt info, mami_vreau
cit a durat consultatia la voi?
spermograma as reface-o pt ca e deja din iunie 2009 facuta si cred ca ar fi bine sa fie mai recenta si in plus am mai mare incredere in rezultatele lor; noi abia in febr mergem acolo
pt amh stiu ca in fc de cum e, conteaza si cit de puternica se face stimularea - sau poate nu, oricum a fost mic si poate e destul sa stie atit
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ank30 Salutari fetelor Felicia si Mirela2 si eu ma pregatesc pentru FET in ianuarie si va trimit cateva informatii http://vodpod.com/watch/2487247-embrioni-congelati-vs-embrioni-proaspeti-care-sunt-mai-buni irina unde esti? ce mai faci? Mai da un semn de viata. Felicitari fetelor care au reusit . Succes celorlalte pe mai departe. Va pup |
unde faci si cati ai congelati?
adipapazi spune:
buna fetelor, sunt nou-nouta printre voi, dar va urmaresc de mult.
am facut si eu o tentativa de fiv la budapesta. in sensul ca punctia a fost fara ovocite, asa ca stop si de la capat
am mai facut 4 IA, trompe si spermograma ok, hormonii buni. acum astept cariotipul de la ei si refac hormonii de ziua 3.
a mai patit vreuna treaba asta cu punctia?
samira33 spune:
hello fetili
ce faceti???
mire...bine ca esti bine.
goggy...ai aparut fata???...bine ca ai avut treaba aseara...ca aveam constiinta incarcata...ca nu m-am invrednicit sa-ti dau un amarat de sms macar sa-ti zic de intalnire...da acu' m-am linistit
oooffff.....vai de picioarele si rotile mele...am alergat azi ca berleuza dupa diverse pentru botez...am uitat ca acum 5 ani mi-a trebuit un an sa-mi organizez nunta in amanunt,asa cum imi place mie...si acu am intrat in criza de timp.
va anunt oficial ca am depasit deja bugetul pe care-l alocasem acestui botez...si sunt abia la jumatatea cumparaturilor
am comandat azi o lumanare absolut speciala-dupa parerea mea ...insa partea proasta e-le spuneam si fetelor aseara...ca ma duc singura sa cumpar tot ce trebuie....si nu are cine sa-mi puna frana...si daca scap...apai scap fi-mi-ar obiceiul sa-mi fie
sophie76 spune:
Buna seara dragi fete! Tocmai am ajuns si eu acasa de pe meleagurile Budapestei cu 2 embrionasi de ziua 3 la purtator. Am cam ramas in urma cu cititul dar recuperez, oricum am inteles ca trebuie sa o felicit pe rubia, deci rubia FELICITARI!!!!!!!!!!!! , reusita ta ma umple de speranta, sper din tot sufletul sa te urmez!! Poti sa mi spui te rog ce tratament de sustinere ai urmat,cel prescris de K adica 6 utrogestan pe zi si atit?
kitta , ce mai spui, sper toate bune!
sophie
mirela2 spune:
citat din mesajul lui samira33 hello fetili ce faceti??? mire...bine ca esti bine. goggy...ai aparut fata???...bine ca ai avut treaba aseara...ca aveam constiinta incarcata...ca nu m-am invrednicit sa-ti dau un amarat de sms macar sa-ti zic de intalnire...da acu' m-am linistit oooffff.....vai de picioarele si rotile mele...am alergat azi ca berleuza dupa diverse pentru botez...am uitat ca acum 5 ani mi-a trebuit un an sa-mi organizez nunta in amanunt,asa cum imi place mie...si acu am intrat in criza de timp. va anunt oficial ca am depasit deja bugetul pe care-l alocasem acestui botez...si sunt abia la jumatatea cumparaturilor am comandat azi o lumanare absolut speciala-dupa parerea mea ...insa partea proasta e-le spuneam si fetelor aseara...ca ma duc singura sa cumpar tot ce trebuie....si nu are cine sa-mi puna frana...si daca scap...apai scap fi-mi-ar obiceiul sa-mi fie |
sunt tare ametita si cu tensiunea mea....parca s
ank30 spune:
citat din mesajul lui mirela2 unde faci si cati ai congelati? |
Mirela merg la Debrecen la Tandor si ET-ul il fac cu 2 embrioni(asta-i toata resursa).