Bazarul de ratuste - In graba...
Raspunsuri - Pagina 5

kay spune:
merg sa depun banii azi. ma simt putin mai bine si nu stiu cand ma paleste iar ...
va si succes !

kay spune:
Mii de iertaciuni va rugam, m-a palit iar inainte sa ies din casa, dar maine sigur ajung !

qsar spune:
Kay :D, uite-asa ma paleste si pe mine cateodata. Deci, inteleg.
Ultima strigare!!! Pana la ora 24. Dupa aceea, vorba frantuzului, Les jeux sont faits, rien ne va plus! si va trebui sa asteptati urmatorul Bazar de ratuste. Incepand de maine, astept de la buggy confirmarea platilor.

vikinga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jma Buna ziua,As vrea sa licitez pentru un al doilea tricou - 100ron.Multumesc,jma |

jma spune:
Buna dimineata!
Am trimis 80€ prin paypal in dimineata asta, sper sa fie suficienti ca sa acopere transferul si transportul.
Vikinga ma bucur ca ne "reintalnim" si felicitari pt burtica! N-am putut rezista tentatiei, ratustele sunt delicioase si astept cu nerabdare tricoul ca sa ma pot lauda cu el.
O zi frumoasa,
jma

kay spune:
Q, eu sunt racita cobza ... am incercat sa ies, dar nu am reusit, tremuram toata... dar azi, (zise ea cu glas sfarsit, ridicand un piciorus), acum chiar, tre sa ambalez copilul si sa plecam la logopedie, iar in drum inapoi ma opresc la banca.
o zi frumoasa va doresc, chair daca e friiiiggg.

AdiS spune:
Am efectuat plata in contul:
STOICA ANDREEA-MIHAELA : BANCA TRANSILVANIA filiala LACUL TEI
Cont lei : RO 25 BTRL04401201I4990400
Cred ca va fi procesata maine dimineata.
Multumesc

kay spune:
ACum depun. Nu va sfatuiesc sa iesoti din casa, e paralizat traficul in bucuresti.
Pupici !
Gata, am trimis.