nu stau in fundulet!sa-mi fac griji?

nu stau in fundulet!sa-mi fac griji? | Autor: alexa_love

Link direct la acest mesaj

buna seara mamicilor!am si eu o intrebare:am o fetita care pe14 decembrie face 7 luni.totul e o.k. la noi,suntem in grafic avem 7,500 si 67 de cm papam bine ca la carte si bem si laptic de vaca cu suplimente de fe si ca .ideea e ca nu sta in fund decat daca op pun pe perna sau o sustin eu,altfel se duce fix in nas sau pe o parte.acum luptam cu al doilea dintisor ,stam in premergator as a5 minute pe zi dar nu face altceva decat s a dea din picioare nu am luat-o din loc inca.acum ideea e ca mai am o fetita de 5 ani si 6 luni care a stat foarte repede in fund caci la pom in primul ei an are poza in picioare tinuta de noi dar tinea bine picioarele drepte .stiu ca fiecare copil are bioritmul lui dar...am fost cu cea mica la dr la 6 luni dar atunci parca numi faceam griji ,insa toate prietenele mele au bebei mai mari cu o luna sau mai mici cu o luna si toti stau oarecum ok in fund.cam cat sa mai fiu rabdatoare si cand sa incep sa-mi fac griji?multumesc .o mamica panicoasa...

ALEXA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

buna alexa

in primul rand tin sa te felicit pentru copilasii tai

eu pe fetita mea am inceput sa o pun in fundulet pe la 6 luni dar nu voia sa stea ...abia pe la 7 luni a stat binisor iar acum sta foarte bine in fundulet (acum are 8luni)....deci nu te panica vei vedea a in curand prinde stabilitate si va sta singurica
in picioare insa abia dupa 9 luni ar trebui sa inceapa sa se ridice(noi ne ridicam de 2 sapt dar singura-fara ajutor)- eu iti recomand sa nu o pui in premergator sau sa o fortezi sa stea in picioruse pt ca daca nu se ridica singura inseamna ca nu este inca pregatita si coloana nu poate suporta inca greutatea corpului...mai rau ii faci

ca sa-ti raspund la intrebare eu consider ca fiecare copil are ritmul lui de evolutie si nu trebuie nici un copil comparat cu un altul cu atat mai mult nu trebuie fortat!!!- sa stea in fund sau in picioare...deci nu te panica/in curand va sta si ea in fundulet

si as vrea sa te intreb ceva ce ma surprinde sincer de ce ? bebelusul tau nu primeste lapte adecvat varstei lui? (lapte de mama sau formula?)

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_love spune:

pai e simplu:a manat san vreo 3 luni atat cat am avut eu si asa cu greu dar am reusit.apoi avea nan1 completare si asa am mers mai departe .cand am trecut la nan 2 nu mia mai primit !si nici milupa!asa ca dr noastra nea zis ca oricum noi stand la tara avem si vaca ibn curte la socri,si a zis ca e mai bine asa decat sa nu pape nimik;ideea e ca am si diversificat pe la 5 luni asa usor......crede-ma as fi dorit sa alaptez caci cu prima asa bine era.cu biberoane e un chin mare.mersi pt raspuns,subtem in asentiment si sa fie bebe sanotos...al tau!

ALEXA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Alexa, la mine fetita a stat in fundulet singura la 6 luni jumate iar baietelul la 7 luni jumate. Stai linistita, fiecare copil e diferit, va sta ssigur in curand, din moment ce nu aveti alte probleme. Nu mai fi panicata. Chiar nu ai de ce sa-ti faci griji deocamdata.

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput