Vedem impreuna "O vara de neuitat"

Vedem impreuna "O vara de neuitat" | Autor: lilanda

Link direct la acest mesaj

Prin votul a milioane de spectatori (hah, ramaseram doar 3 sa ne jucam la jocul asta :(() vedem impreuna O vara de neuitat. Un film in regia lui Lucian Pintilie, ecranizare a unui capitol ("Salata") din "Cronica da familie" a lui Petru Dumitriu.

Vizionare placuta; asteptam impresii

PS. Va ademenesc. Joaca si Kristin Scott Thomas in filmul asta :))

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Lilanda, multumim!

Lasa, noi centram, noi dam cu capu'

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

A mai incercat cineva sa vada filmul asta?? Io n-am putut, asa ca am revazut Balanta si am ajuns la aceeasi concluzie ca-n '93: tot mai bun e www.imdb.com/title/tt0130116/" target="_blank">Mere rosii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana MC spune:

io am vazut doar jumate, d'aia nu zic nimic inca. azi-miine vad si cealalta jumatate si revin.

de ce n-ai putut sa-l vezi Lilanda?

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oana MC

io am vazut doar jumate, d'aia nu zic nimic inca. azi-miine vad si cealalta jumatate si revin.

de ce n-ai putut sa-l vezi Lilanda?

La mine nu se-ncarca :(( Aud doar sunetul in real time...si-atit!! E curios ca, atunci, cind misc cursorul imi apare imaginea pe still, dar play nu merge.

Tu l-ai vazut fara probleme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana MC spune:

si la mine s-a incarcat greu, plus o gramada de scripts care nu lasau player-ul sa se incarce. folosesc mozilla firefox cu optiunea Noscript, asa ca a trebuit sa dau o gramada de permsiuni la diferite scripts ca sa poata sa ruleze in sfirsit filmul. stiu ca am insistat ceva mai multisor pina sa ajung la vara de neiutat.....

sper sa reusesti sa-l vezi.

Oana

Mergi la inceput

Io am vazut jumatate aseara si sper sa pot vedea cealalta jumatate azi la pranz (cand doarme fi-miu). L-am vazut fara probleme si cu un amarat de explorer...
Lilanda, mai incearca!
Oana, ce bine ca l-ai putut vedea! Ne intalnim la discutii

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Gata, l-am vazut. Va astept si pe voi ca sa comentam.
Deocamdata nu spun decat ca nu-mi vine sa cred ca au trecut 15 ani (!!!) de cand l-am vazut prima oara. Pentru mine e ca si cum l-as fi vazut alaltaieri:)

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Nu vazusem filmul desi am auzit despre el. Abia astept parerile voastre.

"Calea de mijloc este calea ZEN"

Alice

Mergi la inceput

Simali, bine-ai venit!

Astept sa adoarma fi-miu si incep sa comentez.

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Asa, am revenit. Mi-au placut foarte mult imaginile alea prafos-desertice (de altfel, cinematografia lui Pintilie e rareori altfel decat desavarsita). Secventa in care Marie-Therese (Kristin Scott-Thomas) face baie in curte impreuna cu toti copii e antologica.
Mi-a placut - cu mici exceptii jocul lui Kristin Scott-Thomas, amestecul de nonconformism si emotie.
Si mi-a mai placut si caricaturizarea armatei romane (exista cliseul asta care spune ca romanii sunt viteji si ca n-au fost si nu sunt cotropitori; n-or fi fost, dar atrocitatile din Cadrilater iti cam schimba perspectiva) care-si pierde vremea prin bordeluri, pe la baluri si la barfa despre superiori.

Voua ce v-a placut?

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput