Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 8
moni_or spune:
ARTURICII, URAAAAA!!! Ma bucur de parca e fetita mea, nu a ta. Felicitari! Stiu ca tu ziceai ca e indiferent sexul, dar totusi, la 4 frati se cuvenea si o surioara, ca are cine sa o protejeze, nu?
Monica, mami de Luca Andrei si 15+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
arturicii spune:
hihihihihihi
a fost super tare!
e o bebelina f ok (in ciuda burtii mele mici), are exact dupa masuratori 19 sapt si 1 zi.
ma apuc sa citesc ce ati mai scris si revin.
A, sarbatoresc cu cutia de bomboane MOV
Ioana,
Philip~6ani, Yann~6ani, Sabina 19+
yoyoyo spune:
asta cu 85% e facut tot in favoarea lor, io asta am zis ca nu stiu cat o sa mai tina, nu ca nu s-ar mai da, da pai or dat si ei legea pana trec alegerile, ma indoiesc ca or sa pastreze chiar si asa cu toate normativele ce limiteaza legea ...
sa-avem putere si curaj, sanatosi sa ne fie copii :)
de cont comun , imi da si mie cineva informatiile ?
pupici
Yoyoyo cu TAVI (18.05.2007)
moni_or spune:
YOYO, ti-am trimis pm cu user si parola.
Monica, mami de Luca Andrei si 15+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
Alysh spune:
Buna seara fetelor,
N-am mai apicat sa intru ca am avut o aventura cu o pata maro pe chilot care m-a bagat in sperieti dar se pare ca totul e ok pana la urma.
Am intrat acum pe fuga ca am vazut mesajul Soranei, legat de cei 85% pentru al doilea bb nascut dupa expirarea CIC 1. Sincer, cred si sper ca te inseli. Unde ai gasit info astea, in ce hotarare? spune-ne si noua s-o citim, te rugam.
Am vazut ca a dat cineva un link de pe topicul de legislative cu un citat din lege si acolo e prevazut clar ca ne incadram la perioade asimilate si beneficiem de 85% din cat am avut pe ultimele 12 luni (adica CIC 1 + lunile in care am lucrat pana la intrarea in CIC2)
ALI, mami de Vlady si 12+
Alysh spune:
Felicitari fetelor pt caucioare, Arturicii, 2 baieti si o fetita, cat de frumos! BRAVO!
ALI, mami de Vlady si 12+
arturicii spune:
Asa....
A inceput aici la 7:20 fix o ninsoare si o ninsoare si o ninsoare....
Iar acum, la 14:10 ninge si ninge si ninge. Si cica mai pe seara o sa fie si mai si.
Ne-am prezentat corespunzator la spital ptr echo, mi-au dat sa ma schimb in haine de spital si am stat vreo ora pana m-au chemat.
Cum ziceam, toate masuratorile sunt ok, si e fetita. A,intai mi-a facut o echo un medic si apoi a mai venit si super-medica (habar nu am ce grade au) sa verifice ce a facut prima. Pe ambele le-am intrebat de 3 ori daca sigur e ok bebe si daca sigur e fetita.
Numele l-a ales sotul. Sabina o cheama pe mama. Si ne place tare mult numele.
Dau la schimb info despre baietei la schimb cu info despre fetite
O mica problema este, dar speram sa fie ok. E placenta praevia (jos inserata) insa cica o sa se ridice. Vedem daca s-a repozitionat in sapt 30 cand am urmatoarea echo.
Despre indemnizatii io nu stiu ce sa va zic, is pe langa subiect insa vad ca pana la urma apar informatiile corecte.
Nikole
Felicitari si tie pentru fetita!
Si sanatate multa!
Elybub,
stai linistita ca afli! E mai placuta asteptarea asa..
Aleesicoo,
mie mi-a dat vitamine dar nu le iau ca nu simt eu ca imi trebe.
Mira, bravo si voua pentru echo ce este f bine.
JulyMorning, bun revenit!
Flybby, bun revenit si tie! Si felicitari pentru ebbe baietel.
Murica, despre cat de dif au fost sarcinile; eu am avut exact aceleasi simptome de greata (secretii ffff multe dimineata). Insa acum parca persista mai mult.
Am mancat mult sarat si cu gemenii insa si dulce.
Nu pot sa zic ca e extrem de diferita de prima;
Am avut insa serclaj f repede, am stat in spital o tona de timp; insa ptr ca aveam gemeni; si bine am facut ca am urmat tratamente ca i-am nascut fix la 40 de sapt.
Cristina
Multumim tare pentru listuta
Flory_Blanca,
nu te mai stresa cu ingrasatul. Fiecare organism reactioneaza diferit.
Alysh, sper sa fiti ok.
Ioana,
Philip~6ani, Yann~6ani, Sabina 19+
mommy_to_be spune:
Artuci Ma bucur mult, mult pentru vestea pe care ai primit-o si pe care ne-ai impartasiit-o si noua! Multa sanatate in continuare tie si Sabinei din burtica Cred ca sotul tau e in extaz. Baietii au aflat ca o sa aiba o surioara?
Mira fericita 16+cu Maya Alexandra
minunea mea
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii Va place semnatura mea? Ioana, Philip~6ani, Yann~6ani, Sabina 19+ |
Draga mea,
felicitari. Ce nume ai ales. Ma simt flatata, hehehe. Prima fetita in familie. Sa va traiasca!!
Sabina 20+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei