Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Buna dragele mele!
Felicitari celor care ati fost la eco si care aveti carucioare
Deabia astept si eu sa se faca 22 dec sa va dau vesti!Sper ca totul v-a fii bine.Tare as vrea sa ninga si la noi ca m-am saturat de vreme urata,mohorata si de noroi!
De la cate luni sau ma rog...saptamani,se poate intra in concediu prenatal?Eu tare as vrea sa intru de pe acum ca m-am saturat...dar am de-abia 17 sapt!
Va pup si va doresc o zi placuta si linistita!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata,

nu pot sa stau mult sa scriu, insa vreau s-o felicit pe arturicii pentru bebe-fetita , sigur o sa fie rasfatata si iubita de toti. bravo voua, ma bucur mult pentru voi.
si mi-ai facut asa o pofta de zapada, mai ca imi vine sa schimb Congo pe Canada . vreau si eu zapadaaaa....dar sa fie in vacanta sa nu trebuiasca sa plec cu masina nicaieri si sa fiu la munte, ca in Bucuresti nu e cine stie ce...

felicitari si celorlalte burticute care au venit cu vesti bune de la eco, abia astept ziua de luni, parca trece timpul greu de tot...

cristina, m-ai cam speriat cu gripa asta, eu am decis ca n-o sa fac boala . oricum, tare nasoala perioada am mai prins si noi cu sarcina, sper sa fie multa valva inutila in jurul molimei asteia si sa nu ne atinga pe niciuna.

in rest, rabdare fetelor, bucurati-va de sarcina, o sa vedeti ca dupa ce o sa nasteti o sa va fie tare dor de burtica. eu cel putin asa am simtit, aveam pe bebe in patut, insa tot imi mangaiam burta si simteam un gol ca nu mai e nimic inauntru . m-as fi apucat imediat sa mai fac un bebe mic doar pentru a avea din nou burtica .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 13+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Roxy, daca poti rezolva cu med de fam sa iti dea concediu medical cu iminenta de avort ar fi super...Stiu mai multe fete care au procedat asa si a fost totul ok.

Teuta, Elena, felicitari pentru bebeii in standarde!

Aniska, am incercat ieri sa iti trimit mail dar nu ai adresa trecuta la profil . Incearca sa iti activezi PM-ul ( din stanga , de la meniu) pentru ati trimite parola. De la 32 de sapt se poate intra in prenatal.

Vivela, si eu sper sa nu se atinga gripa de noi...

Ma duc sa culc puiutul...

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

Roxy, daca poti rezolva cu med de fam sa iti dea concediu medical cu iminenta de avort ar fi super...Stiu mai multe fete care au procedat asa si a fost totul ok.

Teuta, Elena, felicitari pentru bebeii in standarde!

Aniska, am incercat ieri sa iti trimit mail dar nu ai adresa trecuta la profil . Incearca sa iti activezi PM-ul ( din stanga , de la meniu) pentru ati trimite parola. De la 32 de sapt se poate intra in prenatal.

Vivela, si eu sper sa nu se atinga gripa de noi...

Ma duc sa culc puiutul...

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 17+ cu

Multumesc cristina 26!!!pupici!!!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Salutare burtici! Ma bucur tare mult pentru toate de vestile bune pe care le aflu, indiferent daca sunt roz sau bleu carucioarele. Va multumesc pentru raspunsurile referitoare la compararea sarcinilor. Mai am o mica problemutza: Evelyna mea, de vreo 3 zile, nu prea a mai dat niciun semn, adica imediat a doua zi dupa ce am fost la echo. Aseara am stat doar in papucei de casa fara soseta si la culcare deja aveam senzatie de arsura la urinare. Asa ca am luat o sticla cu apa calda in pat si mi-am pus-o intre picioare, iar dupa 2 ore m-am trezit, trecuse arsura si eram cufundata intr-o caldura placuta sub pilota. Acum nu mai am nimic, beau multa apa plata. Credeti ca e cazul sa ma ingrijorez ca nu am mai simtit fetitza sau asa e normal la aceasta varsta? Banuiesc, de asemnea, ca sticla cu apa calda nu a influentat nicicum bebitza.
Va tin pumnii fetelor care mergeti azi si maine la echo.
Pupici

Murica 19+ si Evelyne-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

murica, eu stiam ca la inceput simti miscarile mai rar. dar stiu ca si eu eram obsedata de frica asta, asa ca iti spun ce faceam eu: mancam ceva dulce (cica il trezeste pe bebe) si ma asezam culcata in pat, cu mana pe burtica si asteptam. in cateva minute se intampla ceva . oricum, in perioada asta bebe doarme muuuuuult, asa ca e foarte posibil sa nu-l simti din cauza asta.
si nu vad cum ar putea influenta sticla aceea calda in vreun fel pe bebe. poate doar pozitiv, ca te-ai simtit tu mai bine si automat si el.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 13+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Burticutze uitati un articol interesant http://www.libertatea.ro/stire/poti-fi-bona-copilului-tau-267960.html O fi adevarat?Ce parere aveti?

poze
ciresel 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Cris 09-felicitari pt baietel!

Fetelor, la eco de 12 saptamani se face transvaginala sau pe burta?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Cris 09-felicitari pt baietel!

Fetelor, la eco de 12 saptamani se face transvaginala sau pe burta?

11+
Multumesc.Eu nu am facut eco decat pe burta.

poze
ciresel 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Nicoleta B, doctoritza mea mi-a spus ca de la 3 luni jumate nu se mai face intravaginala. Mie de la 15 saptamani gata, doar pe burtica mi-a facut. Dar poate depinde de doctori.

Murica 19+ si Evelyne-Maria

Mergi la inceput