Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 10
moni81 spune:
Buna burtici,
Am intrart sa va felicit pe toate care aveti venit cu vesti bune de la echo si cu carucioare. Sper sa auzim in continuare numai vesti la fel de bune ca si cele de ieri.
Monika 19+
moni81 spune:
Referitor la CIC eu stiam de la o prietena ca primieste 800 RON adica 600 + 200 aia 200 RON ce o fi voi stiti?
Monika 19+
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moni81 Referitor la CIC eu stiam de la o prietena ca primieste 800 RON adica 600 + 200 aia 200 RON ce o fi voi stiti? Monika 19+ |
poze
ciresel 18+
cris_09 spune:
Neatza tuturor burticilor!!!!
Felicitari tuturor fetelor care au venit cu vesti bune de la eco,si cu modelul carutzului.Dau o petrecere mica pentru voi:
Sa speram ca o sa o tzinem toate numai asa:cu vesti bune despre bebii nostrii sanatosi si miscaciosi
O zi frumoasa tuturor
poze
ciresel 18+
M&M spune:
Ahhh..tocmai scrisesem un mesaj lung si frumos si nu stiu ce s-a intamplat de l-am pierdut!...
Arturicii, felicitari pentru codite!!! Ma bucur tare mult pentru voi..Placenta se mai poate ridica, dar trebuie avut grija cu efortul fizic. Ahhhh..vreau si eu sa ninga!!!
Monica, te asteptam cu vesti bune de la eco si poate afli ce se ascunde in burtica.
Alish, mi-ai dat emotii cand am citit despre pata maro. Ma bucur ca sunteti bine.
Flory, pe mine si acum ma mai doare burta..uneori simt ca sunt ligamentele care se intind alteori imi dau seama ca sunt contractii.
CU CIC eu voi intra direct din CIC 1 in CIC 2, asa ca inca nu ma stresez, DAR, marele meu stres e gripa noua...Mi-e teama sa nu se intample ceva cu bebe , mai ales cand tot aud la TV ca femeile insarcinate sunt sfatuite sa avorteze chiar daca varsta de sarcina e mai avansata!!
Andreea(dunemaire), am sa modific listuta imediat..
Cris, poti te rog, sa reeeditezi mesajul?? Sa pi spatii inre emoticoane fiindca s-a largit pagina
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 17+ cu
TEUTA2 spune:
Buna dimineata burtici dragi!
Vreau sa va felicit pe toate pentru discutiile pe care le aveti,unele constructive,altele in contradictoriu...sunteti simpatice si dragute,chiar daca au mai existat si mici neconcordante!
Murica,in ceea ce priveste diferenta dintre prima sarcina si aceasta,sunt diferente ca de la cer la pamant...Radu nu mi-a creeat atatea probleme,aveam doar o burta imensa si atat,eram plina de energie,iar greturi nu am avut decat vreo 2-3 saptamani,mancam fara a avea preferinte speciale...in timp ce acum ma gandesc cu 2 ore inainte de masa la ceea ce as manca ,doar,doar mi se va face foame si mie...(imi spunea dr meu ca daca la prima sarcina am luat 21 de kg ,acum imi promite ca nu vor fi mai mult de 15)
Arturicii,felicitari pentru minunea din burtica si sa stii ca te admir tare mult!
Flori,durerile de burta pe care le am si eu si despre care mi-a spus dr. ca sunt normale(se maresc ligamentele),le-am avut si la prima sarcina si a fost totul ok
Alish,am trecut si eu prin aceeasi problema ca si tine.Am fugit repede la dr meu care mi-a instituit un tratament cu arefam si acum mi-a spus ca sarcina merge cum nu se poate mai bine.
Deci...fetelor,aseara am fost la eco!!!
Suntem bine,mi-am vazut vedeta pe monitor si era atat de bine dispusa!
era cu o manuta pe sus,si cred ca dansa si se tot plimba pt ca nu a putut sa prinda nici o imagine clara.Cum dr a apasat mai tare burta s-a intors cu spatele si ne-a spus noapte buna!
Suntem chemati iarasi la sfarsitul lunii ian si atuci vom vedea si culoare vom folosi la carucior.
Va pup ,felicitari celor care si-au vazut si-si vor vedea puiutzii la eco si sunt cu ochii pe voi!
rosanne spune:
Buna dimineata
Felicitari celor care au aflat ce culoare au carucioarele...
Am si eu niste nelamuriri...poate ma ajutati voi
Astazi este ultima zi din CO din 2009. Maine trebuie sa merg la serviciu. Eu nu vreau sa ma mai duc de luni pentru ca lucrez la o camera de garda si nu vreau sa risc cu gripa asta. luni merg la ginecoloaga si nu stiu exact cum sa abordez problema concediului medical:
- sa intru in concediu de risc maternal, dar in cazul asta imi trebuie si acordul medicului medicina muncii, iau 75 % din salariu
- sa vorbesc cu doctoritza pentru concediu medical iminenta de avort....dar nu stiu pe ce perioada se poate da, cum se procedeaza, mi-a zis cineva ca se da numai pt 5 zile, apoi concediu normal....stiti voi ceva de asta, adica pot sa iau concediu risc iminenta avort pe o perioada de 30-max 50 zile??? si cat % din salariu iau???
Daca eu iau acum concediu medical, anul viitor pot sa-mi iau CO inainte de a intra in concediu prenatal? Adica din CM sa intru in CO, apoi in concediu prenatal?
P.S. scuzati culoarea rosie, e urgent pt mine sa stiu ce fac de maine incolo...
Roxy 19+ cu Natalia
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
tigruta spune:
Buna dimineata burtici..
mama ce viteza ati avut la scris..inca n-am citit din urma..aseara am ajuns tarziu acasa foarte obosita si cu o durere groaznica de cap asa ca m-am bagat direct in patut..
Si acum sa vin si eu cu vestile bune..bebe e bine,i-a facut masuratori, care sunt normale..sincer n-am vazut foarte multe dar i-am auzit din nou inimioara care bate cu 150 de batai pe minut..
a fost si tati cu noi..a sarit de pe scaun cand a auzit cum ii bate inimioara
acum am sa citesc din urma sa vad cum a descurs eco la celelalte fete si ce s-a mai discutat..
Va pup..
elena12+
TEUTA2 spune:
citat din mesajul lui TEUTA2 Buna dimineata burtici dragi! Vreau sa va felicit pe toate pentru discutiile pe care le aveti,unele constructive,altele in contradictoriu...sunteti simpatice si dragute,chiar daca au mai existat si mici neconcordante! Murica,in ceea ce priveste diferenta dintre prima sarcina si aceasta,sunt diferente ca de la cer la pamant...Radu nu mi-a creeat atatea probleme,aveam doar o burta imensa si atat,eram plina de energie,iar greturi nu am avut decat vreo 2-3 saptamani,mancam fara a avea preferinte speciale...in timp ce acum ma gandesc cu 2 ore inainte de masa la ceea ce as manca ,doar,doar mi se va face foame si mie...(imi spunea dr meu ca daca la prima sarcina am luat 21 de kg ,acum imi promite ca nu vor fi mai mult de 15) Arturicii,felicitari pentru minunea din burtica si sa stii ca te admir tare mult! Flori,durerile de burta pe care le am si eu si despre care mi-a spus dr. ca sunt normale(se maresc ligamentele),le-am avut si la prima sarcina si a fost totul ok Alish,am trecut si eu prin aceeasi problema ca si tine.Am fugit repede la dr meu care mi-a instituit un tratament cu arefam si acum mi-a spus ca sarcina merge cum nu se poate mai bine. Deci...fetelor,aseara am fost la eco!!! Suntem bine,mi-am vazut vedeta pe monitor si era atat de bine dispusa! era cu o manuta pe sus,si cred ca dansa si se tot plimba pt ca nu a putut sa prinda nici o imagine clara.Cum dr a apasat mai tare burta s-a intors cu spatele si ne-a spus noapte buna! Suntem chemati iarasi la sfarsitul lunii ian si atuci vom vedea si culoare vom folosi la carucior. Va pup ,felicitari celor care si-au vazut si-si vor vedea puiutzii la eco si sunt cu ochii pe voi! |
Am uitat semnatura,
Teo cu Radu(6,5 ani) si 11+
Ioana5255 spune:
citat din mesajul lui rosanne Buna dimineata Felicitari celor care au aflat ce culoare au carucioarele... Am si eu niste nelamuriri...poate ma ajutati voi Astazi este ultima zi din CO din 2009. Maine trebuie sa merg la serviciu. Eu nu vreau sa ma mai duc de luni pentru ca lucrez la o camera de garda si nu vreau sa risc cu gripa asta. luni merg la ginecoloaga si nu stiu exact cum sa abordez problema concediului medical: - sa intru in concediu de risc maternal, dar in cazul asta imi trebuie si acordul medicului medicina muncii, iau 75 % din salariu - sa vorbesc cu doctoritza pentru concediu medical iminenta de avort....dar nu stiu pe ce perioada se poate da, cum se procedeaza, mi-a zis cineva ca se da numai pt 5 zile, apoi concediu normal....stiti voi ceva de asta, adica pot sa iau concediu risc iminenta avort pe o perioada de 30-max 50 zile??? si cat % din salariu iau??? Daca eu iau acum concediu medical, anul viitor pot sa-mi iau CO inainte de a intra in concediu prenatal? Adica din CM sa intru in CO, apoi in concediu prenatal? P.S. scuzati culoarea rosie, e urgent pt mine sa stiu ce fac de maine incolo... Roxy 19+ cu Natalia www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru |
Rosanne eu la prima sarcina am avut un medic de familie f de treaba si mi-a dat concediu de iminenta de avort pana am intrat in cel de 126 de zile. La mine au si fost probleme, dar cred ca se poate rezolva. Vreo 3 luni stiu ca am tot avut concediu din acela cu iminenta de avort si salar 100%, luam cu mult peste net, ptr ca la medical se calculeaza altfel. Asta era in 2006.
Sabina 20+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei