La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 243
Raspunsuri - Pagina 21
roli25 spune:
LauraD, am reusit sa gasesc combinezon de iarna pt Andrei. Daca iti place pt Eleni, uite aici http://www.clades.ro/vmchk/Geci-baieti/Salopeta-Ski.html. Nu au decat pt 3 ani, dar eu asa ii iau lui Andrei ca vreau sa o poarte si la anu' la pretul asta . Asa i-am luat si lui Marc anul trecut, mai mare, o suflecam, dar pot sa o folosesc si acum.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
grati.ela spune:
eu i-am luat lui Dudu de la C&A marimea 92 la 120ron. Erau si la 80ron dar fashul era subtire.
ramonab spune:
Ziua buna!!
Ehei, cine se plangea de lipsa de zapada?Je!Cine are azi zapada din belsug?Tot je!
Acum am venit cu piciuliciu de afara.Am stat doar juma de ora ca eu inghetasem langa el care se juca in zapada fericit.Abia l-am convins sa mergem acasa.L-am adus sus ud leoarca pe pantaloni.
Ma bucur ca am apucat sa il bag putin cu nasu in zapada ca deja incepe sa se fleoshcaiasca.
Daca doriti poze, am pus pe blog.
LauraI, cand a cazut cu nasu in zapada la Razvi nu i-a prea placut.
A inceput sa planga si sa zica eceeee eceee (rece).Eu m-am distrat de el cand l-am vazut ce sila ii era de zapada rece.Era f bine pana nu il atingea zapada unde nu era acoperit.
Alina, haioasa faza cu baietu fara ghete in picioare [:-))))].
Zapaciti sunt barbatii astia.
Roxi da te mai intreb o data, poze nu ai de la ziua Adelutei?
Grati nici de la voi nu cred ca am vazut tare de mult neste poze.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
aurel_cris spune:
Darene sigur totul va fi bine iar sotul se va intoarce cu bine.
Ginnettece mai face fetita ta scumpa?E ceva timp de cand nu ne-ai mai zis cate ceva despre ea.Sper ca se va ivi curand ceva care sa te scoata din starea care te afli.
Ramona frumos cadou a primit Razvi,eu te citesc cu drag,de fapt tot citesc cu placere aici si de ce sa nu recunosc am invatat multe de la zuze.Bia mea fiind cea mai mica stiam exact ce etapa urmeaza sa vina din ce citeam aici,numai ca nu prea am fost asa harnicuta la scris.Am sa citesc si eu pe blog,am vazut pozele,filmuletul ai un baietel frumusel foc.
Laura_Dimitriscand vad puiuti tai parca mi se frange inima ca Bia nu va avea si ea un fratior sau surioara,sunt tare scumpi.Nu stiu de ce eu nu am putut vedea filmuletul ala.
Lala 20eu nu am putut sa vad pozele cu Biencuta,am sa mai incerc.
Lala_Dam vazut pozele cu baieti,s-au distrat de minune,Bia mea inca nu stie ce este aia zapada.Si mie parca mie dor de saniuta,la anul sigur vreau sa venim acasa de sarbatori.
Elle ai niste fetite scumpe foc.
Cati multa sanatate lui Matei.Ma bucur ca ati lamurit totul intre voi.
Vera sunt de aceeasi parere cu fetele Iulia este foarte talentata.
Alinus sigur ca exista o comunitate destu de maricica in Londra si acolo avem o gramada de prieteni.Am locuit in Londra vreo 6 ani,prieteni nostri sunt toti cam de varsta noastra care au copilasi mai mari un picut ca Bia.Dar aici in Manchester nu cunosc romani deloc,exista am inteles studenti,dar ei au alt stil de viata.In zona asta unde stam nu prea exista straini deloc,romaneste nu am auzit niciodata vorbindu-se.Este fratele sotului care lucreaza,cumnata este studenta,ei nu au pitici si au alt program de zi cu zi.Abia daca ne vedem odata pe luna,poate daca ar avea copi ar fi alceva.Daca nu era sa mearga sotul la facultate nu ne mutam aici,oricum cum termina as vrea sa ne intoarcem la Londra.Totusi mai am de asteptat inca vro 2 anisori,incerc sa ma acomodez cum pot.Cum am mai zis si alta data vad ca englezi aici sunt mult mai reticienti cu straini,in Londra probabil ca fiind multi straini au cu totul alta atitudine.
Au ce m-am intins,scuze
Miri sanatate multa la toti.
Trimit mesajul sa nu il pierd.
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
zuzele2008 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146335
Capitol nou!!!
lala_20...ps: pozele nu le mai puteti vedea ca le-am sters,sorry...