La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 243

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

In alta ordine de idei, am decis sa iau taurul de coarne si maine merg cu Andrei la analize de sange sa vedem daca iese acel ceva care ii cauzeaza aceasta lipsa completa de pofta de mancare.
Zic ca dupa luni de zile de nemancat, trebuie s-o fac si pe asta. Si mai mult decat atat, sa vad daca o mai avea vreo vitamina in organismul asta slabut pe care si-l infometeaza.
Mi-e mila de el ca il scol cu noaptea in cap, ca nu o sa bea bibele de dimineata (singurul pe care il adora), ca o sa-l intep....da trebuie.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hello zuzici

oricat m-am straduit, nu am reusit sa intru .. dar vin acum cu tolba plina...

dar, mai intai,

STOISOR

ANDREEA

CYNTHIA

La multi ani, scumpele mele! Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de minunile voastre, de sotiori si cei dragi!

sper sa primiti urarile mele intarziate ..

asa ...botezul a fost frumos, anna a fost cumintica la biserica, a plans numai cand a bagat-o in apa si cand a imbracat-o .. la restaurant a dormit, s-a uitat la baloane, a papat de doua ori. totul a fost frumos. eva, nazbatioasa ca de obicei, s-a bucurat de petrecere, a cantat la multi ani, a dansat .. a facut deliciul invitatilor ..

avem si pozute .. am incarcat toate pozele din aparatul meu, inclusiv de la mir. daca aveti rabdare sa vizionati ..

botez si mir sofi

revin dupa ce recuperez desi anna maraie, nu are chef de somn ..

pupici

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

alinus ma bucur ca e bine galusca mica .. bine ca nu a fost gripa!

ven mami mandra de doi flacai! tare frumosi sunt scumpii tai. sunteti o familie tare frumoasa!

cristina tata si-a facut joi vaccinul contra A h1N1 .. vad ca nu a avut reactii adverse .. dar, sincer, eu una nu l-as face.

roli ce costum frumos a avut marc!! doi scumpilici de baieti ai tu acolo. multam de pontul cu IOR .. poate ajungem si noi intr=o seara.

laurici eleni, dimi si mami cea frumoasa! ce ma faci tu sa-mi dea lacrimile .. poate iau si eu la citit capitolul din ian 2008 .. ce trece timpul .. acum, dupa aproape 2 ani .. am o evita scumpa foc si o anna, ratusca cea urata .. nu=mi vine sa cred ca am 2 copii ..

miri

sa stiti ca si la noi sta tvul deschis toata ziua iar eva e disperata dupa desene .. eu incerc s-o mai temperez ptr ca mi-e teama ptr ochisorii ei.

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ellenuta, frumoase poze, frumos botez si nu in ultimul rand, frumoase fete! Sa-i fie de bine micutei proaspete crestine!
Nu stiu ce e in mintea si in sufletul tau, acum dupa 2 ani, dar pot sa-ti spun doar atat...multumeste lui Dumnezeu care te-a binecuvantat cu 2 fete superbe si sanatoase! Esti o mama bogata din punctul asta de vedere si meriti sa fii si fericita. Ai nascut 2 minuni si trebuie sa vezi odata si odata ca si Anna e la fel de frumoasa ca Eva si ca ele sunt bucuriile tale pe viata, care te iubesc neconditionat.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Buna fetele!

In primul rand, LA MULTI ANI:

CLOPOTEILOR si ZUZICILOR care poarta numele Sf. Ierarh Nicolae!

ANEI ANTONIA la implinirea celor 2 minunati ansori! Sa fii sanatoasa scumpa mica si sa iti fericesti parintii mereu!

ADELUTEI buburuza mica, care a implinit si ea 2 anisori frumosi! Sa fii sanatoasa si cuminte si sa ii bucuri pe maami si pe tati mereu!

Lui ERIC, pentru cei 2 anisori aniversati! Sa fii cuminte si sanatos si tu, micutule si sa aduci numai bucurii!

IOANA ECATERINA pentru cei 2 anisori! Sa fii sanatoasa si cuminte si tu si sa iti bucuri zi de zi familia frumoasa!

Si astazi, un special LA MULTI ANI pentru cei doi nazdravani ai dragei GINGER, MIHAI SI GRIGORIU! Sa fie sanatosi si sa fie bucuria vietii tale!

De asemnea pentru ALEXANDRA MARIA, fetita DANEI_VIO! Sa fie sanatoasa, cuminte si sa va aduca numai fericire!

Si, desigur, pentru CREATA noastra draga pe care n-am mai vazut-o de f. f. multa vreme pe la noi! LA MULTI ANI draga noastra, mai intra si mai povesteste-ne depsre voi! Speram ca sunteti bine cu totii si ca totul va merge f. bine!

In al doilea rand, cate ceva despre noi...nu foarte de bine...Pentru mine, luna decembrie a inceput sa semene tot mai mult cu o luna a suferintei in loc de o luna a bucuriei..
Sufletul imi este indoliat dupa moartea bunicii mele iubite, pe 2 decembrie...
Si, ca si cum asta n-ar fi fost de ajuns, nu vorbesc cu sotul de vreo 2 saptamani ceea ce ma face sa sufar ingrozitor....Sunt singura aici, prizoniera intr-o lume straina...Nu pot iesi nicaieri aproape...Singura noastra masina o foloseste sotul iar eu trebuie sa stau si sa ma consum in casa, de una singura...Am cativa prieteni aici, dar sunt mai mult de conjunctura si nu pot sta de vorba cu ei sa imi descarc sufletul, asa cum as vrea...Am ajuns asa ma gandesc la despartire, pentru ca nu mai suport starea asta de lucruri...Dar nici asta nu pot sa fac aici (trebuie sa astept sa ajung in tara!), unde nu am nici o identitate, nu am servici nu am nimic...Sunt totalmente "dependent" asa cum scrie si pe viza...Il iubesc si nu pot, inca, sa ma gandesc ce ar insemna un divort...dar nici asa, parca, nu mai pot...Cand ma gandesc ce fericiti am fost, cat ne-am luptat ca sa-l avem pe Matei si acum, din cauza "muntelui" de frustrari, nemultumiri, "orgolii", oboseala si altele am ajuns in stadiul de acum...Plang intr-una de 2 saptamani. iar am ajuns sa nu mai pot dormi, iar am ajuns sa iau pastilele alea nenorocite...Of!

Laurici, draga mea cuscra, te pup dulce si pe tine si pe ale tale minuni! Am vazut pozele recente cu adorabilii tai! Sunt atre scumpi iar Eleni este o bijuterie de fetita!
Multumesc mult ca ai dat strigare dupa mine! Am fost pe aici, dar cu toata drama asta din familie n-am mai avut starea sa mai fac nimic..

Ca vorbeati de violenta la copii! Cred ca este specifica varstei, oarecum..Adica am auzit si vazut de multe ori chestia asta la copiii de varsta asta, inclusiv la al meu Matei! Si eu ma mir cat s-a transformat din bebelusul cumintel in copilutul neastamparat si agitat de acum...Mai da si el cu palma, mai smulge si el jucariile din mainile copiilor si se lupta pentru ele .. Nu pot spune ca este foarte violent dar face si el...Ce ma doboara pe mine este ca nu asculta deloc! Cand il apuca bazdacii nu-l pot potoli cu nimic..Cateodata, cand chiar nu se mai poate, il mai trag usor de urechiusa numai ca avertisment si se potoleste...Are chestii din astea de personalitate ("tantrums" cum le zic astia aici) si ma seaca...In rest...este ok..Aaa..si tot de doua saptamani, ca sa puna capacul capacului, nu mai vrea sa manance nici el! Sta cu aceeasi bucatica in gura si cate o ora si nu vrea sa o mestece..ceea ce pe mine ma impinge vertiginos catre balamuc!

Am admirat pozici cu pitici frumosi: Iulia strengarita frumuoasa(Shose), normal pe Eva si Anna (Of Elle...asa mi-e ciuda pe tine ca esti "orbita" de ceva anume si nu "vezi", efectiv, ce comoara este si Anna...de ce-oi avea asa simtaminte despre biata copila?! Este o bebelusa asa de dulce si frumoasa...chiar ma uitam cu lacrimi in ochi la pozele de la botezul Annei, cat de gingasa si delicata este... si-mi aminteam de Matei cand era bebelus, de dulceata lor, de inocenta lor...Cum, Doamne, o vezi ratusca cea urata?!). Elle, draga mea, si eu de doi ani traiesc in agonie aici...Sunt obosita si frustrata cum n-am fost in viata mea...dar tot il vad pe Matei frumosul frumosilor..Chiar ma uitam acum la pozele din prima lui luna de viata si avea o acnee dintr-aceea juvenila pe fata si era..uratel, ce sa zic..dar imi aduc aminte ca atunci nu mai puteam fericire si il consideram frumusetea pamantului...

Aaa..am vazut-o si pe Alinush la spectacol! Foarte frumos, felicitari! Am vazut-o si pe Eleni acolo! Imi este dor de tara, familie si prieteni!

Matei a avut a doua intalnire cu Mos Craciun si, la fel ca si prima data (desi acum a fost mult mai pregatit si instruit in ceea ce-l priveste pe Mos, decat prima data) s-a speriat, a inceput sa urle, sa traga de mine in toate partile..N-a vrut cu nici un chipa sa se uite la Mos, dar sa mai si stea la el! AM plecat, iar, coada lasata...speram ca la anul sa fie mai cooperant! Si culmea este ca el este foarte sociabil...

Mai avem si noi ceva pozute noi..
www.dropshots.com/CatiM

Cam asta cu noi, dragele mele...Va pup si va imbratisez cu drag! Poate ma adun si mai intru sa mai comentez cu voi aici..

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------

Mergi la inceput

cati iubita mea, ce mare s-a facut matei si parca s-a mai grasunit. e un frumos si un scump!

imi pare tare rau de situatia in care esti cu sotul si de faptul ca esti singura acolo si nu ai cu cine vorbi. nu stiu ce anume a provocat cearta intre voi, dar, nu te pripi sa iei o decizie pe care ulterior s-o regreti. cantareste situatia, analizati-o impreuna .. vorbiti, discutati .. mai lasa de la tine .. e pacat dupa atitia ani si mai ales ca inca va iubiti sa lasati anumite chestii sa provoace certuri intre voi. sincer, nu cred ca tacerea ajuta .. incearca sa vorbesti cu el sa sort things out ..

condoleante pentru bunicuta ta. Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

te pup si te imbratisez cu drag.

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

BIA

La multi ani, papusa mica si frumoasa! Sa fii sanatoasa, sa ai noroc in viata, sa fii desteapta si s-o iubesti pe mami a ta care ar face orice pentru tine! Sa ai parte numai de bine in viata, micuta luptatoare!

lala sa-ti traiasca minunea, sa te bucuri de ea, sa fiti fericite! ati trecut prin multe, ati suferit impreuna dar acum incepeti o noua viata . sa fii puternica, scumpa mea, pentru bia caci ea merita tot binele din lume!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

neata

poftiti la o ! sper sa o mai gasiti calda cand veniti ..

ca sa vedeti ce obosita sunt si cheauna. am postat la miezul noptii mesajul cu lma ptr bia si, apoi am fost ferm convinsa ca e de fapt 14 dec .. l-am stres. acum cand m-am trezit ptr laptele evei, am realizat ca de fapt ieri a fost 14 dec .. ce ametita sunt.

va pupacesc

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani fericiti Bianca !

Cati nu imi gasesc cuvinte de imbarbatare asa ca ma rezum la ati trimite un gand bun si o imbratisare mare, mare . Fie ca spiritul sarbatorilor sa va lumineze calea si sa ajungeti inapoi la iubirea si intelegerea de care aveti nevoie.

Elle frumos botez, pup fetele

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna dimineata, dragele mele!

Bia, puisor scump si curajos, la multi ani!!! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa, sa ii porti noroc mamei tale si sa ai o copilarie frumoasa, cat mai frumoasa!

Elle, felicitari pentru increstinarea buburuzei mici!

Fetelor....nici nu stiu cu ce sa incep sa va povestesc prin ce am trecut zilele astea cu Ana. Luca are 7 ani aproape si nu am experimentat cu el o asemenea stare de rau cum a avut Ana. A avut doua nopti si o zi numai febra 39-40, frisoane, crampe groaznice de burtica, scaune lichide, dureri in gat... Nici nu mai stiu prin cate stari a trecut. Timp de 2 nopti si 2 zile nu a dormit decat cca 4 ore (legat, asta a fost timpul dormit de ea!) insa si asta numai la mine in brate, chircita si trezindu-se in plansete din 15-20 de minute in 15-20 de minute.
A fost in calvar din care ii multumesc lui Dumnezeu ca a scapat!
Am fost la urgenta de doua ori si o data am chemat ambulanta! Nu mai stiam ce sa fac. De internat nu a fost (conform medicilor) pentru ca nu a coborat nimic spre plamani, problema mare fiind febra. Diagnosticul a fost viroza rino-faringo-laringiana (adica tot aparatul respirator superior). Virusul? Poate AH1N1, poate nu!
Au fost simptome si ale gripei noi, insa la gripa noua cica nu se face febra atat de mare! Acum ca a trecut eu parca sper sa fi fost asta ca sa fii capatat imunitate.
Papusica mea iubita...fetelor, a suferit atat de mult zilele astea...nici sa planga nu mai putea...gemea neconsolat, nu o puteam linisti nicicum.
Ii multumesc lui Dumnezeu ca azi e mult mai bine...(am lasat-o dormind dimineata, insa se vedea din somn ca e mult mai linistita), de ieri a inceput sa si buburuzeasca iar, azi dimineata la 5 cerea papa ("mami, bandicaaaa!!!"_ in traducere, mami, branzica!), nu mai face febra de ieri dimineata! UF! Aveti grija de puisorii vostri! Chiar si medicul de la ambulanta imi spunea ca avusese 15 apeluri numai pentru copii cu febra f mare si stare generala f proasta.
Dupa Sarbatori m-am decis sa o duc iar la ai mei pe Ana. Cel putin acolo stiu ca este mai protejata de virusuri atat de urate cum a fost asta!

Va pup, am de recuperat la munca pt ziua de ieri cand am lipsit!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput