Romanii din diaspora ...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

o stire noua, daca unii romani din tara au primit faina, ulei, galeti sau pui, destrabalatii diaporezi si-au vandut votul doar pentru o portocala....

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6699131-scrisoare-deschisa-psd-catre-catalin-predoiu-garantati-corectitudinea-transparenta-alegerilor-din-strainatate.htm

Mai diaspora, data viitoare, va rogam sa nu acceptati decat 3 portocale...

PSD-ul un partid pentru cosul de gunoi al istoriei.

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Fugiti bai d'aci! Chiar aveti minte sa va pese ce ineptii debiteaza papagalii aia fara creier? Cum dreq sa "conteze mai putin" voturile din diaspora? Nu exista asa ceva nicaieri in lume, cetatenii sunt cetateni si locuiesc unde vrea muschiu' lor, n-au cum schimba papagalii astia nimic, doar nu's de capul lor pe planeta asta. Mai bine, bucurati-va ca asistati doar la o intensa si penibila zgariere pe ochi de ciuda, atat de intensas incat nici nu mai sunt atenti la ce ineptii pot debita, asa de negru vad in fatza ochilor
Ruxij nu pot sa ma bucur ca ei nu stiu sa piarda intr-un mod civilizat...zau ca ma afecteaza foarte mult cand deschid televizorul si vad ca aproape ca ma injura pe fata diversi moderatori ptr optiunea pe care am avut-o la vot...aceasta ura se transmite dincolo de ecrane catre votantii celuilalt candidat...pana acum ne-au asmutit asupra lui Basescu iar acum vor sa ne asmuta unii impotriva altora...azi am fost intr-o colectivitate unde am intalnit multi votanti ai lui Geoana ... nu am avut curajul sa spun cu cine am votat ptr ca injurau de zor la cealalta Romanie...printre apropiatii mei sunt persoane care au votat cu Geoana si care acum ma privesc cu ura...prietena mea nu-mi raspunde la telefon si pe messenger ptr ca am votat cu Basescu...cumnatul meu mi-a zis ca o sa emigreze din cauza mea si a sotului ptr ca am votat cu Basescu...imi vine sa plang...si nu glumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

dyanna, te inteleg, ptr ca senzatia mea este ca in sfarsit romanii sunt inversunati unii impotriva altora, ca sunt in tara sau in afara ei. Bineinteles, de castigat nu au decat ei ...

Ce faci te si face. Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyannna

Citat:

Fugiti bai d'aci! Chiar aveti minte sa va pese ce ineptii debiteaza papagalii aia fara creier? Cum dreq sa "conteze mai putin" voturile din diaspora? Nu exista asa ceva nicaieri in lume, cetatenii sunt cetateni si locuiesc unde vrea muschiu' lor, n-au cum schimba papagalii astia nimic, doar nu's de capul lor pe planeta asta. Mai bine, bucurati-va ca asistati doar la o intensa si penibila zgariere pe ochi de ciuda, atat de intensas incat nici nu mai sunt atenti la ce ineptii pot debita, asa de negru vad in fatza ochilor

Ruxij nu pot sa ma bucur ca ei nu stiu sa piarda intr-un mod civilizat...zau ca ma afecteaza foarte mult cand deschid televizorul si vad ca aproape ca ma injura pe fata diversi moderatori ptr optiunea pe care am avut-o la vot...aceasta ura se transmite dincolo de ecrane catre votantii celuilalt candidat...pana acum ne-au asmutit asupra lui Basescu iar acum vor sa ne asmuta unii impotriva altora...azi am fost intr-o colectivitate unde am intalnit multi votanti ai lui Geoana ... nu am avut curajul sa spun cu cine am votat ptr ca injurau de zor la cealalta Romanie...printre apropiatii mei sunt persoane care au votat cu Geoana si care acum ma privesc cu ura...prietena mea nu-mi raspunde la telefon si pe messenger ptr ca am votat cu Basescu...cumnatul meu mi-a zis ca o sa emigreze din cauza mea si a sotului ptr ca am votat cu Basescu...imi vine sa plang...si nu glumesc

Ti-am citit de doua ori mesajul...incredibil. Pai eu zic asa, haideti sa incercam macar aici pe forumul asta sa facem cumva pace, sa luam problema de firul asta: vrajba care se seamana intre cele doua tabere.

Accept, Copiloi Gabi..unde sunteti? Haideti incoa sa va pup

Chiar e o campanie plina de ura..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

nu sunt singura care simt asta din pacate...http://sutu.ro/angoasa-politica/discordia/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Lady, asta simt si eu, au reusit sa-i inversuneze pe romani unii impotriva altora cand de fapt problema sunt ei.

Spun asta ptr ca in Romania am avut sansa, sau nesansa, sa lucrez intr-un domeniu care a fost monopol de stat sub vechiul regim si dupa revolutie tot baietii buni erau in posturi de decizie. I-am vazut caum gandesc si cum actioneaza si nu odata. Cum schimbau pe cineva doar ptr ca nu le facea lor jocul, chiar daca pers era corecta. Intr-adevar unii dintre ei sunt oameni ok insa se simt legati sau atrasi de influenta celorlati si accepta. Incepe sa ma nelinisteasca circul asta mediatic in care diaspora e murdarita. Ce urmeaza? Familiile noastre sa fie aduse in piata publica? Vizitate noaptea conform vechilor obiceiuri? Unde e democratia cu care toti se bat in piept?

Ce faci te si face. Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyannna

Citat:

Asta cu dezbinarea e adevarata, ai dreptate. Moscova isi baga coada, nu vor stabilitate in Romania, pun mai bine gheara dc. e balamuc, EU nu ne mai da bani samd.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gweno spune:

Romanii din diaspora....Oameni ca si voi erau linga mine la coada in ploaia care nu paraseste
niciodata Bruxell-ul decisi mai mult ca niciodata sa voteze ca nu se mai poate.In fata mea un cuplu , discutau despre nebunia de pe scena politica planuiau sa vina in Romania de Craciun.In spatele meu o fata cred ca avea 20 ani spunea ca s-a intors de la munca la 6 dimineata.Romani ca si voi cei din tara cu griji si probleme cu grija zilei de maine caci criza aici este la apogeu se inchid uzine mari chiar si la scoala la fii-mea au anuntat ca o sa dea profesori afara.Ma intrebam in sinea mea oare cu cine vor vota.Ei bine 77,72 au votat cu Traian Basescu iar 22,27 au votat cu Geoana.
Am fost impresionata de curajul lor de a rezista in ploaia apriga pe 5 grade si vint numai pentru a vota.Oamenii astia NU au fost mituiti au venit acolo pentru ca au simtit ca este nevoie de ei ATUNCI.Va asigur ca daca se vor repeta alegerile procentul lui Basescu va urca de la 77% la 90%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Citat:
citat din mesajul lui manon

diaspora a decis pentru noi: inca 5 ani cu talpa-iadului. probabil ca asta e destinul nostru, sa asteptam ok-ul frantei si al angliei ca sa unim doua principate, sa asteptam un principe strain care sa realizeze unirea mare si sa reformeze tara, sa asteptam "victorioasa armata eliberatoare..." ca sa ne elibereze de nemti (cu ce pret!!!), apoi sa-i asteptam pe americani sa ne scape de "armata eliberatoare...", sa-i asteptam mereu pe cei dinafara granitelor tarii sa decida pentru noi.

Tu vorbesti serios?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

vad ca belgium e calare pe politica aici .. fetele, poate a fost ultima ocazie sa votam... cine stie?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput