Ce tip de peste pot sa-i dau?
Raspunsuri - Pagina 2
m_monique spune:
eu baiatului meu i-am dat pe la 8 luni pastrav, prins de sot. i-am mai dat si caras (tot prins de sot), si salau.
dupa 1 an i-am dat somon, dorada (atunci am descoperit-o si noi).
noi cumparam numai peste proaspat si intreg. are sotul meu un fix, ca trebuie sa vada ochii pestelui (asta ii indica cat e de proaspat)
fetei urmeaza sa-i dau zilele astea peste, cand va gasi sotul un peste de calitate.
Monnvas spune:
Peste cu carnea alba: pastrav, stiuca sau salau. Da io am mai scapat si un pic de chefal. Adica s-a autoservit domnul din portia lu' mami.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
asi spune:
Pana pe la 10 ani e bine ca mancarea copilului sa nu fie degresata , de aceea si pestele e bine sa fie peste mai gras.
M_monique sotul tau are dreptate cu ochii pestelui.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
AYSHA 2 spune:
eu am o informatie vaga cu ochii pestelui..
deci cum trebuie sa fie ca sa fie proaspat ?
teolinda spune:
Si Nicolas e mare fun peste. I-am dar de pe la 8-9 luni... pangasius in piureul de legume.
Intre timp am mai crescut si mananca pastrav, somon, salau si fructe de mare.
Tot pt Omega 3 ii dau cand si cand Avocado facut pasta... cu lamaie si putina sare dupa care il servesc pe Crackers cu ulei de masline si rozmarin si ne batem pe el daca fac doar dintr-un fruct.
Cu pangasius-ul am auzit tot felul de pareri nasoale si il cam evit da lui Nicolas ii place mai ales preparat la aparatul cu abur cu putina sare si un praf de ghimbir.
LILIANA 31+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
Helenutza23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AYSHA 2 eu am o informatie vaga cu ochii pestelui.. deci cum trebuie sa fie ca sa fie proaspat ? |
sa fie limpezi, clari, nu incetzoshati...
eu i-am dat peste inainte de 1 an.
-pangasius (insa de vreun an nu am mai luat, stiti voi povestea)
-pastrav
-salau
-somon
-crapul nu i-a placut
dry_votka spune:
Din cate am citit, cei mai fara oase ar fi indicati in special - ton, somon, merluciu, cod; e bun si pastravul, salaul.
http://verze.ro
simtul umorului nu a murit