Ce tip de peste pot sa-i dau?
Buna fetelor,
Am mai cautat prin forum raspunsuri pentru intrebarea mea, dar nu am gasit.
Fetita mea are 10 luni. Se pare ca are un moment in care nu prea mai are chef de pui si vita. Ea mananca foarte bine si nu am probleme de acest gen. Am inceput diversificarea la 4 luni.
Acum mananca fructe, legume, carnita, branza, iaurt, mamaliga, peste, paine,etc.
Problema mea este legata de peste. Ii place foarte mult, dar eu nu stiu ce fel de peste sa-i cumpar, care-i mai bun pentru ea, care nu-i indicat deloc.
De exemplu, ieri i-am dat crap. I-a placut f tare, dar o fi bun pt organismul ei?
Va multumesc mult
Andra.
Raspunsuri
nushulica spune:
pai la 10 luni peste?intreb si eu,...ca noua pediatra a zis sa-idam dupa 1an sa nu faca vreo alergie
eu i-am dat dupa 1 an deci,si a papat pastrav salau si crap
pediatra a insistat cu pastravul
de David
violeta29 spune:
Si eu i-am dat peste de la 9 luni:pastrav,salau,dupa un an am prins curaj si i-am dat si cod,novac si crap
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)
anca81 spune:
Inainte de 1 an doctorul ne-a recomandat salau sau pastrav. Dupa 1 an somon. Somonul ii place, pestele cu carne alba nu...
Anca & Carla (13.08.2008)
ilse spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisa79 peste cu carne alba! 29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora! Va rugam un vot pentru ANA,multumim! |
Corect...eu stiu ce mananca astia aici, dar denumirile doar in olandeza, ca au multe tipuri de peste cu carne alba, delicioase de altfel.
ramiha spune:
Eu i-am dat de-a lungul timpului pastrav, pangasius proaspat (nu congelat), salau si crap. I-am dat dinainte sa implineasca un an. Acum, la 2 ani si 8 luni, daca facem pentru noi peste congelat (cod, merluciu, pangasius), ii dau si ei. Nu a avut niciodata nici un fel de probleme. Cred ca pestele, de orice fel ar fi, este mai bun decat puiul din comert plin de hormoni.
Raluca, mama Nectariei, 30.03.2007
http://www.drepturile-gravidelor.ro