Ranile la mameloane

Ranile la mameloane | Autor: ancushyk

Link direct la acest mesaj

Ce stiti despre tratarea ranilor la mameloane? Eu am un bebe de 2 luni si mi'a facut rani groaznice...am incercat cu Bepanthen...Garmastan...Aloe si Glicerina si nici un rezultat...

Yannis

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Nu am avut astfel de probleme, dar am auzit ca sunt creme preparate in farmacii care te-ar putea ajuta.

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RODY77 spune:

eu am dat cu crema de galbenele si bepanten

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

off, stiu ce dureros este...

mai rapid si-a facut efectul glicerina boraxata decat garmastanul; ai grija insa, daca folosesti glicerina boraxata, sa te speli bine inainte de a alapta, am citit ca nu ar fi tocmai buna pentru bb-i, se pare ca e toxica.

si, desi mi-era jena de mami, stateam prin casa toata ziua in camasa de noapte cu fante pentru alaptat (aveam vreo 4 camasi, era vara si le schimbam/spalam zilnic), astfel incat mameloanele sa fie expuse cat mai mult la aer, sa se vindece mai repede (asadar, nu am purtat sutien de alaptat pana nu mi s-au vindecat complet ranile)

in 7-10 zile am scapat, probabil si bebita sugea mai incet, ca se inneca cu laptele, spre deosebire de primele 3-4 zile cand nu aveam decat colostru...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Printesa mea este in concursul Pampers, aici
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043
Multumim pentru orice vot primit !

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Nu am mai auzit de rani la 2 luni de zile. In mod normal cred ca ele trec intr-o saptamana, poate doua. Poate e o problema de pozitionare a copilului la san? Poate nu ii intra corect mamelonul in gura si de aia ranile ti se tot improspateaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Si eu am avut rani pana a implinit baiatul doua luni si nu pot spune ca nu l-am pozitionat corect sau ca nu i-am bagat mamelonul cum trebuie in gura, pt ca aici,in momentul in care te hotarasti pt alaptat ti se face instructaj in maternitate plus ca-ti vine si moasa acasa ca se te invete ce si cum.
Ajunsesem si eu la disperare cu aceste rani si toata lumea imi spunea ca in doua sapt ar trebui sa se vindece. Am folosit crema de galbenele si protectii de silicon in timpul alaptatului. Bebe nu sa intarcat, il mai alaptez si astazi.
Si cand ma gandesc ca in perioada aceea ma gandeam sa renunt la alaptat...
Iti urez succes .

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

exista un unguent foarte bun de la Lansinoh.
iti dau pe PM un link, sa vezi cum arata.

Gabitza
mami de Denis Stefan (07.11.2008) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

din pacate, nu ai activat PM-ul.
este un unguent cu lanolina, special pentru sani, pentru mamele care alapteaza. mie mi-a ajutat foarte mult.
dau si link-ul, sper sa nu se considere ca fac reclama:
http://www.shopmania.ro/magazin~online-ingrijire-corporala~produs-crema-cu-lanolina-lansinoh-pentru-tratare-iritatii-san-56-grame~p-5501500.html

Gabitza
mami de Denis Stefan (07.11.2008) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybehappy spune:

Buna Ancushyk !
Eu cand am avut ragade( adica ranile acelea insuportabile pe mameloane)am incercat mai multe produse. Nu de fiecare data mi-a trecut cu aceleasi, de aceea scriu cateva ca sa te inspiri:
-ulei de migdale presat la rece
-Bepanthen
-Sudocrem
-Bioclin multimam comprese( au fost cele mai eficiente)
-crema de galbenele
Specific ca este important ca inainte de alaptat sa te speli , chiar daca pe anumite produse scrie ca nu dauneaza bebelusului.
Importanta e pozitionarea bebelusului cand il alaptezi , adica tu sa ai o pozitie comoda si el sa prinda bine sanul.
Succes mult si alaptare fara dureri !

Maria,mami de Nicho de 2008 si Magdy de 1996

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piersicuta2 spune:

Cum a zis si Corina, eu am reusit sa evit ranile la sani folosind intre mesele lui bebe bepanthen si stand pur si simplu cu sanii goi :D. La aer si cu crema! A mers excelent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancushyk spune:

Am reusit sa scap pana la urma cu Palmer's Crema mameloane cu unt de cacao pur si provitamina B5 afost super bun...mi'a trecut in 2 zile

Mergi la inceput