Fulgusori (179) - Hai DANKUTZA!!!Bravo DORIS!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

simonette multumesc de raspuns, chiar nu as vrea sa se umfle printesa mea artificial, legat de epiziotomie, la mine e aproape trecuta , nu ma mai doare, eu am avut si un hematom de toata frumusetea din cauza ca am fost viteaza si m-am dat jos din pat pt pipi la o ora doua dupa ce am nascut...oricum si in spital si acasa am luat supozitoare Clafen...iti trece orice durere (eu luam si pt o durere de masea si pt taietura de la duamna)

Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA

MI-AM DESCOPERIT

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

doua vorbe despre epiziotemie, eu nu am simtit cand m-a taiat, apoi cusatura a durat mai mult ca nasterea, mi-a facut anestezic local, mai cosea nitel mai baga seringa, a a vut o mana super usoara D-ul Doctor, apoi s-a refacut repede, desi m-am dat jos din pat repede. Taietura/cusatura nici pe departe nu se compara cu frumusetea de trandafir de hemoroid. Pt durerile pe care le mai aveam, dureri foarte suportabile care nu stiu de la ce erau de la hemoroid sau de la cusatura luam supozitor cu diclofenac, foarte tare imediat trecea tot. Firele s-au totpit ce era in interior iar la exterior au cazut. Acum sunt fresh, sapt viitoare mergem cu domnisoara sa o vada D-ul Doctor si sa primim unda verdre

Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
fotografiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Dankutza, Larisel, felicitari!!!!!!

Dymomo, nu e nici un secret nr de tel....doar ca nu am vrut sa te bombardez cu informatii de care poate nu aveai nevoie. Nr de la cabinet e 0232/219969 iar de mobil 0745147533.Consultatia e 50 ron.Sfatul meu....du-te cu lista de intrebari la tine.Eu abia acum incep sa-mi revin cat de cat, cand am fost eram atat de obosita ca abia puteam vorbi, asa ca nu am profitat la maxim de consultatie.Oricum, interesant e ca mi-a recomandat sa o infas pe mititica noaptea cand e agitata...dar numai la manute,piciorusele sa i le las libere.Se pare ca datul din maini ii intretine si sporeste starea de agitatie...Ieri noapte am infasat-o si a fost biiiine...nu stiu daca e coincidenta sau nu, dar sunt fericita ca am prins si eu vreo 5 ore de somn. Si azi ma simt om

Monisule, da, am facut ceva impresie prin maternitate peste tot pe unde am fost.In primul rand aveam un moral bun...cu perfuziile mele...cand nu faceam glume cu alte mamici care erau in travaliu (cu ce ochi mari se uitau la mine ca ma bucuram ca mai vine o contractie si ca e mai puternica), ascultam muzica si mai si dansam prin jurul perfuziei...acum mai am o amintire legata de Iris la colectie.Sa nu mai zic ca dupa cezariana mi-am urcat singura pachetul cu mancare...cu vreo 3 litri de apa, 2 de supa si 1 de ceai...ma certau asistentele ca nu ma odihnesc...dar cum din start au zis ca eu ma descurc f bine cu bebita si au considerat ca nu e necesar sa ma ajute...normal ca nu aveam timp de somn.Am pus-o la san imediat pe mititica si cum a papat f bine, a avut multe scaune...dureroase...nu ma induram sa o las sa planga si uite-asa am facut 2 nopti albe si niste picioare de nu mai intrau in papuci.Iar la externare, aproape alergam pe coridoarele maternitatii cu hainutele aduse de tati pt iesirea din spital.Inconstienta si eu...in multe momente uitam efectiv ca sunt operata.Inca mai uit.

Dar tu ma intrebai despre viata noastra...cred ca incet incet intram in ritm....tati e acasa cu noi si face de toate pt printesul lui...numai de alaptat nu o alapteaza, in rest, face de toate.Sunt tare mandra de el.

Iar m-am intins cu povestile, sper ca nu v-am plictisit

Pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Merci mult Lalu. Si eu m-am strambat la inceput la ideea cu legatul dar dupa o noapte de urlat de la 1 la 5 am constatat ca epuizat cum era atipea si in max 5 minute tresarea si se speria de mamute si o lua de la capat. Asa ca... e mai bine si pt el cand e prea agitat.
Merci Laurairina si Coquelicot sper sa prind calculatorul(ca sotul sta langa mine ca pe ace) si sa studiez.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ionela incredibil ce bine te-ai refacut dupa epizio......bravo!!! vreau si eu asaa

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
38+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 1+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

URA DANKUTZA!!!! Doamne Doamne nu te-a lasat....Ai un bebe sanatos...Ce bine. Ma bucur pt voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

FELICITARI DANKUTZA! BINE AI VENIT AMAZOANA MAMEI!!
SA FITI MEREU SANATOASE SI FERICITE!! RECUPERARE RAPIDA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

FELICITARI LARISEL ! SA-TI TRAIASCA PRINTESELE SI SA VA LUMINEZE ZILELE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Toata ziua m-am gandit la Dankutza si la micuta amazoana. Ce bine ca avem vesti bune.

FELICITARI DANKUTZA!
BINE AI VENIT CEZARA

FELICITARI LARISEL! SA-TI TRAIASCA PRINTESELE!

Floricik 40+ Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

De data asta m-am uitat si in urma sa vad daca v-a zis monis, caci data trecuta am repetat informatiile :)

A dat mesaj Dankutza: fata e la incubator preventiv si pare ca are o infectie pe pielicica.

Mica mea minune: Natalia Oana (16.11.2009)

Mergi la inceput