Gravidutze si mamici de Cluj-146

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Gab, da probabil ca asta e la Sara, teama ca ti se intampla tie ceva. Ni s-a mai intamplat si noua asta. Ma bucur ca totul e bine!

Ani, asteptam poze!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

MELI...nu pot spune ca imi permit,dar am fost odata strangatoare si acuma pot folosi ceea ce am economisit intr-o sansa de viata,cum spun ei.SI eu sper din tot sufletul sa n-avem niciodata nevoie si sa stea acolo mult si bine.

RAMONELLA cum pt 15 kg?nu stiu la ce te referi....poate nu-s asa bine informata.

GABY nici eu la SARA n-am facut,de-aia am spus ca e ultima sansa si s-o fac.pe sf sapt sau inceputul sapt viit primesc contractele si cred ca si kitul,din cate am inteles.sper sa nu nasc pana atuncicarucior numia aveti de la SARA?eu am cam de toate.o singura sticluta am luat albastra,ceva body-uri,o salopetica si restul ce-am primit deja:un sac de scos afara pt carucior si alte cateva hainite.o sa aiba carucior rosu cu gri,scaun de masina rosu,bicicleta roz.....hainite multe rosii si roz,asta pana intr-un an,ma gandesc sau date pe dedesubt.dar nu ma stresez de data asta,o sa-i mai i-au pe parcurs,o sa mai primesc..oriucm nu voi mai lua ca si la SARA,aia-i clar.LA SARA am si primit multe de la prieteni de-a lui taica-meo cu fetite,de la vara sarei cu un an mai mare.....baieti chiar nu cunosc asa apropiati sa-mi mai deie hainute.

ANI bine ati revenit,bine ca i-ati facut cumparaturi piticutei...apoi BUDAPESTA mai aveti voi sanse s-o mai vedeti si vara.

ADRIANA succes cu jobul.tinemi pumnii

GABY bine ca e bine EMMA,asta e cel mai important.si SARA a plans odata cand m-a vazut pe patul de la cosmetica,dar a fost cam de un an jum.acuma nu cred ca i-ar mai pasa asa de tare,e mai independenta de ceva vreme...eu zic ca nu e mamoasa deloc.

merg in pat la tv....ma tot i-au gandurile

am si eidurala facuta rost.cand am vazut acul m-a cuprins o frica.......e lung,dar nu-mi dau seama,e si gros?doare???

ioana...mami de sara si graviduta in 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Neata, haideti al si ceai

Noi ne pregatim de mers la gradinita, apoi la Alex, la cosmetica, asa ca ziua incepe bine

Gabi, nici nu ma gandeam altfel decat ca Emma e perfecta si ca sunteti bine

Ramo, mai zi-ne cum sunteti cu bona, o iubeste Bea?

Ani, ai facut rezerv? eu una abia astept:P

Ce bine ca nu ploua!!!!! sper sa vedem si ceva zapada luna asta...va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata
Co, mersi de cafeluta
Chiar asa fetelor, unde va petreceti revelionul?

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

am avut o seara plina, Eric a avut musafiri, de fapt membrii familiei...a fost f incantat ca era centrul atentiei... si uite asa am intrat deja in al 2 -lea an de viata...

Nico, noi vom merge de revelion la Orizont, pe Calea Turzii...suntem un grup de prieteni, pretul e rezonabil, asa ca...sa inceapa petrecerea...

Ioana, dupa ce se recolteaza sangele si ajunge la banca de celule, o sa primesti o foaie in cazul in care sangele e sau nu viabil, adica daca va putea fi folosit sau nu pe viitor. SI asa cum zicea si Ramo, in functie de cantitatea de sange recoltata, o sa scrie pe foaia respectiva pentru cate kg ar ajunge sangele respectiv in cazul unei eventuale interventii...noua ne-ar ajunge pt 30 kg. Nici nu vreau insa sa ma gandesc ca-l vom folosi vreodata.

pt info mai multe vezi pe cordbloodcenter.ro , sunt pe Calea Turzii, eu cu ei am incheiat contract.

cat despre epidurala, stai linistita...n-are rost sa-ti faci griji...nici n-o mai simti in momentele alea de contractii... o sa-i rogi chiar sa ti-o faca mai repede...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 10+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Co,mersi de cafeluta . Da, am facut rezervarea in dimineata asta.

Gabi,bine ca te-ai linistit si ca Emma e bine

Nico,noi de rev nu avem planuri asa ca profitam de Craciun la Budapesta.

Noi inca suntem la ai mei si azi taiem porcul. Cred ca nu o mai bag pe Stefi in casa pana pe seara

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata!

Ani, spor la treaba!

Va recomand sa vizionati urmatorul filmulet. Eu tare m-am mai distrat!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello

Andreea, cred ca vroiai sa zici al 3lea an de viata...:):)
Ramo, tinem pumnii in continuare..

noi din pacate suntem intr-o criza financiara fara precedent..habar n/am cum vom iesi din ea. voi ce stiti de zilele fara plata de anu ce vine? :(

ieri am primit rez la analize, sunt bune toate. n-am primit insa inca rez la toxoplasma si listeria, unde chiar am emotii, pt ca mananc gatit in oras...si..riscul e mare...

ioana..eu din cat imi aduc aminte nu doare tare epidurala. numa sincer, eu ma mai gandesc dc la bb 2 mai fac. parerea mea a fost ca epidurala a incetinit inaintarea lui bb, eu nu simteam cum si cd sa imping..sfarsitul nasterii a durat mult, copilul devenise cianotic, a luat nota 9. m/ar tenta mai mult o nastere in apa, dar nu stiu dc au la gynia, tre sa ma interesez

m/am interesat..nu vad sa aiba asa ceva...:(

Paula 9+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Gabriela – ma bucur ca totul este bine acum sit u poti fi mai linistita! Ma bucur ca Sara o astepta pe surioara ei cu mare nerabdare!

Co – multumim de cafea! Chiar aveam nevoie de un tonic in dimineata asta! Ce te rasfata Mosul! Ma bucur pentru tine!

Ramonella – sa inteleg ca incercati din nou la bb2? Ma bucur din suflet pentru voi!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ioana-eu am facut epidurala, nu am simtit nimic cand mi-au dat-o ca fac odata locala cu xilina, si si de impins am putut, n-au fost probleme, asta daca-ti calculeaza ok cantitatea de anestezic la kg.asa am invatat noi la faculta la gine si asa a si fost. eu numai bine despre ea...in afara de faptul ca aveam o mancarime , de ma scuturau frigurile, pe piele, dar era binevenita, era ca un gidilat,hihi

Victo-nastere in apa este numai in Brasov in tara, asa stiu eu.

Mergi la inceput