Gravidutze si mamici de Cluj-146

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Salutare!!!

LA MULTI ANI, ERIC!

Meli,

Co, de sarbatori mergem acasa, asa e traditia.(in conditii de criza)

Multumesc de sfaturi legate de dopul din ureche,vom incerca sa i-l scoatem noi, de sarbatori.

Anca, si pe noi (studentii) ne vaccineaza. Eu nu ma duc fiindca nu ma simt persoana vizata.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LA MULTI ANISORI ANDREI SI MULTE MULTE PT MAMI

LA MULTI ANISORI ERIC SI MULTE MULTE PT MAMI

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

MELI draga felicitari din toata inima si Doamne ajuta sa fie totul ok
ai greturi ?esti ok ?
ANI sanatate cretulinei
GABI mai ai patutul Sarei ? te ai apucat de cumparaturi pt Emma
votat
ANDREEA ai mare dreptate ,f repede trece timpul ,nici nu mi vine sa cred cateodata cand ma gandesc cum era acum 2 ani

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Eric, La Multi Anisori, sa cresti mare si sanatos! Felicitari, Andreea pentru puiul mic!

Alex, mai avem patutul Sarei, si de cumparaturi nu m-am apucat, ar trebui luat carucior si alte chestii biberoane...Nici bagajul de spital nu l-am facut, desi n-ar stricaDe ieri Sara tot striga prin casa Vine Emma, vine Emma si sincer, ma cam baga in sperieti

Ioana, eu n-am facut recoltare celule stem pt Sara, dar pt Emma cu siguranta voi face! E ultima noastra posibilitate, sa dea domnul sa nu avem vreodata nevoie, dar daca exista optiunea asta, eu ic ca merita.Cat priveste grija pt bebe mic, ma gandeam si eu ca sunt parca asa departe vremurile alea...Pe de alta parte, stiu sigur ca ne vom descurca, e in natura noastra sa fim mame, iar acum va fi infinit mai usor! Cand ma gandesc cum plateam asistentele in spital sa o imbrace pe Sara...eram asa coplesita!

Meli, te asteptam cu vesti bune!

Azi la 18.15 avem intalnire cu bb Emma, facem morfofetala de trim 3, tot la dr Rotar, deja am emotii! Sper sa primim doar vesti bune despre mamaruta noastra, n-ar strica niste pumni stransi!

Va pupam, o seara frumoasa!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 33 +

Un vot va rog: http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Gabi, tinem pumnii!
Chiar azi, la un interviu, ma intreba intervievatorul daca n-am de gand un nou bebe (ca sa fie sigur)Am incercat sa-l asigur ca nu.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

multumim din nou de urari...va imbratisam cu drag...

Ioana, eu am recoltat celule stem la Eric...nu stiu acum daca voi recolta sau nu...vedem... oricum se zice ca ar fi compatibile intre frati...sa dea Domnul sa stea acolo mult si bine nefolosite...

Adriana, asa sunt toti angajatorii...cand merge o tinerica la interviu, o intreaba si de sanatate( adica de bb, ma rog...)

Gabi, tinem pumnii...sunt sigura ca totul va fi perfect... si eu am emotii pt urmatoarea eco...sper sa fie totul in regula...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 10+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

La multi ani Andrei(cu mica intarziere ) si Eric!!!Sa cresteti mari si sanatosi!!!

Meli,felicitari din suflet pentru sarcina!!!Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine.Eu zic sa o privesti ca pe o minune in postul Craciunului.Ca de fapt asta si este.

Ioana mai ai asa de putin pana nasti.Ce frumos.Eu am recoltat celule stem si voi recolta si la bebe 2.Desi a fost putin sange si nu ajunge numai pt 15 kg,sper sa nu avem niciodata nevoie de el.Dar si pretul a fost mai mic,doar 1200.

Gabi mai ai si tu asa de putin.Cred ca de abia astepti.

Noi suntem bine.La servici e ok.Va citesc dar nu prea am timp sa scriu.
Pupici la toate!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

LA MULTI ANI ERIC!!!SA CRESTI MARE, SANATOS SI CUMINTE!!!

Aseara ne-am intors si noi de la Budapesta. Orasul e foarte frumos dar e de vizitat vara. Noi am prins o vreme rece si ploioasa dar tot am vazut cate ceva. Cazarea a fost ok, mancarea nemaipomenita, am facut si ceva cumparaturi dar doar pt Stefi.

Anca, eu nu as face vaccinul,dar e o parere personala.

Meli, Doamne ajuta sa fie bine sarcina .

Ioana, esti o graviduta foarte frumoasa . Eu nu i-am recoltat la Stefi pt ca nu m-au convins . Adica nu stiu cat de viabile vor fi celulele peste x ani, daca vor fi suficiente si in plus deocamdata sunt folosite doar in tratamentul leucemiei. Dar daca iti aduc un plus de siguranta poti sa recoltezi

Cristina, ma bucur ca te-am cunoscut pe tine si pe cei doi copilasi minunati. Cand ai timp poate imi trimiti si mie niste retete cu linte si cu naut

Gabi, ce frumos vorbesti de Sara . Poate simte Sara ceva si vine Emma mai repede

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

ERIC

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Fetelor, sunt asa fericita! Emma e foarte bine, lichidul amniotic normal, col ok, ea e foarte bine dezvoltata, ba chiar la limita superioara, cantarim deja aproximativ 1.900 kg si e pozitionata exact cum trebuie! NUmai vesti bune!Doamne ajuta sa fie bine pana la capat!

Au fost si Sara cu tati, dar Sara s-a pus pe un plans...a mai reactionat odata asa, la cosmetica. Are senzatia, cred ca patesc eu ceva! Draga de ea!

Pupici,somn usor!

Ramo, ce bine ca aimai venit cu vesti!

Ani, bine ati revenit! Intr-adevar, Budapesta e frumoasa vara! E tare frumos orasul!

Adriana,Andreea, multumim de pumnii stransi! UIte ca au avut efect!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 33 +

Un vot va rog: http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/

Mergi la inceput