Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *119*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Novus, n-am gasit cilindru in Carrefour , iar in Cora n-au nimic de la Chicco Poate te ajuta fetele care-l au deja, Olishka, Dyana, Pisik Am vazut ceva asemanator, tot un cilindru gonflabil, dar nu era de la Chicco, ci de la o firma franceza Emeralde parca, dar nu m-am riscat Dar se poate comanda online, pretul variaza intre 40 si 45 RON, cel mai mic pret e la http : // www .bebelusultau .ro/detalii.php?cod=ch509

Am vazut si eu de aproape catelusul vorbitor, i l-am arat lui Ianis, bineinteles ca s-a aratat interesat ca la orice jucarie care scoate vreun sunet, dar cand i-am explicat lui taica-su ce face catelul in pretul de 150 RON, mi-a zis "Nu stie omuletul asta ce-i aia "verde", Exagerezi!"

Am fost azi la controlul de 8 luni: asa cum am previzionat, 8 Kg, 72 cm, "foarte bine dezvoltat, tineti-o tot asa!", a luat 420 gr in ultima luna, nu mai trebuie sa repetam analiza, pediatra a pus acea mica infectie urinara pe seama imaturitatii organismului.

Mi-a zis ca putem sa introducem ficatelul, spre 9 luni mamaliguta cu branza si smantana (si ou), iar dupa 9 luni pestele. Mi-a zis ca eventual in mamaliguta pot sa-i pun un varf de unt, ea nu stie ca Ianis mananca deja de o luna un pliculet mic intreg de unt in piureul de cartofi

Cam atat despre noi... Citesc din urma si revin

PS: Gigelica mi-a trimis aseara mesaj ca n-a apucat sa trimita poza pentru surpriza de grup, pitonul e bolnav, a fost toata ziua la doctor cu el, are Ayla poza cu pitonul.

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

PROBA : (multumim Ela )

www.youtube.com/watch?v=UNJMGbbGu6Y" target="_blank">Gustam mar

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Cu placere! Dar chiar nu stiu pentru ce imi multumesti N-am reusit sa vad filmuletul pentru ca nu am cont pe youtube

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Ziceam ca va povestesc ce "shotie" am facut eu ieri...

Hotarita sa vin frumoasa la marea intilnire, am zis ca ma tund. Am cautat pe net de-am innebunit ceva care sa imi placa si mie si sa le placa si Motanului si sora-mii (referenti cind e vorba de chestii de-astea...) si in sfirsit am gasit ceva. Nu va arat ce, o sa intelegeti mai incolo de ce.

Urc ieri in masina sot si copil si mergem in centru, la o frizerie-coafor unde lucreaza o tipa care m-a tuns pe mine de mai multe ori, e drept, tunsori fara pretentii, mai mult de-alea din ciclul "sa aiba si parul meu o forma". Trimit copilul cu carutul si cu sotul in Piata Unirii sa manince hlizindu-se la porumbei si ii arat femeii ce vreau. Zice da, da sinteti si cu bebe, si eu mai am de tuns la domnu (care parea ca abia se asezase pe scaun..), mergeti mai bine la etaj (coafor) poate va fac doamnele ca-s f bune.
Urc, doua babete pe doua scaune, de cind m-au vazut cu poza listata au dat semne ca "nu". Eu totusi imi iau inima in dinti, si in ciuda ciufuteniei vadit afisate, le zic cam ce as vrea. "Nu se poate". Ma incapatinez sa pastrez zimbetul pe buze si incerc sa cer lamuriri. "Nu tundem dupa poza". Zic bine, stiu ca depinde si de par si de forma fetei si de culoarea parului si de multe, nu ma astept sa fie identic-identic, dar ca idee am preferat sa aduc o poza ca e mai clara decit ce explicatii pot eu sa va dau". Raspuns"Da, e o tunsoare suvitata, dar depinde aici si de par". Zic "Stiu, da totusi eu as vrea asa.". "Doamna, parul dvs se onduleaza usor dupa ce il tund, n-o sa stea asa, trebuie intins cu placa eu vi-l fac aici si cind plecati acasa va intoarceti sa imi scoateti ochii ca nu v-am tuns cum ati cerut". Incepusem sa ma enervez. "Doamna, e damblaua mea, asa il vreau, suvitat, daca trebe sa-l intind cu placa l-oi intinde, ca nu-mi trebe sa arate ca la carte 24/24, dar cind vreau sa stea ca lumea, sa am din ce sa il fac...". Raspunsul a ramas la fel de sictirit si de negativ.

Ma duc inapoi la fimeia care aproape il terminase pe domnul si-i zic ca alea nu vor sa mi-l faca; se baga sau nu? Zice da, lasa ca il facem noi. Ii ia domnului 15 lei pe tunsoarea lui si se apuca de mine. Pe masura ce tundea, eu vedeam cum nu are cum sa semene nici pe departe cu poza, ba mai mult, nu urma nici macar sa semene cu un "indreptat, dat o forma" sau ceva asemanator. Dupa ce ciunteste ea acolo cu mare grija si atentie, imi da semnale ca a terminat. Zic bine, si suvitele devin evidente daca il fac cu spuma, cu ceara? Imi raspunde un fel de Mda nu prea convins si mi-l mozoleste cu niste spuma, mi-l usuca, mai trage de el...nu semana si pace. Ma ridic cam nemultumita si intreb cit ii datorez. 80 lei. Sa cad jos. Acu as fi dat si mai mult, da daca iesea ce am cerut... Vadit sictirita scot meleonu din buzunar si i-l intind, se duce sa schimbe ca nu avea rest si imi da inapoi 30 de lei...

M-am razgindit. Asta e poza cu care m-am dus http://www.hji.co.uk/hjimages/images/qhs27204/hji/medium/2005-red-choppy.jpg . Cum arata nu are NICI O TrEABA cu asta, dar acu e si prea scurt ca sa il mai pot face ca in poza.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Maaama!, da'ce tunsoare fancy vroiai tu Lasa, Pisicogri, noi te iubim si cheala daca-ai fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Noi iar am avut o noapte alba. De la 12 la 3 fara un sfert ne-am jucat, ne-am plimbat, ne-am gadilat, am plans... Cred ca il durea burtica pentru ca ieri nu a facut kk, iar azi, dupa ce s-a chinuit de 2 ori de se inrosise de cat se scremea, a facut, in sfarsit, kk. Nu imi dau seama de la ca pana mea ar fi putut sa se constipe... ca de mancat mananca nu! Doar dimineata manance ceva fructe (para+mandarina+1 biscuite), in rest numai lapte. Trebuie sa caut un remediu contra constipatiei, ca eu cu supozitoarele nu ma impac.

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Salut fetele! ce mai faceti? Noi ne pregatim de un nou dintisor si asteptam cu nerabdare excursia.

Pt Fetele excursioniste:
- Sanie pt fetele cu bebei nu cred ca are rost sa luati sanie. Cabana nu e n statiune asa ca pana acolo nu va puteti plimba cu sania iar in statiune drumurile sunt stramte si pline de masini in weekend asa ca nu prea avem pe unde trage sania chiar de ar fi zapada. Pt fetele cu puii mai mari, Anca, Oli daca ninge, da atunci sania are rost pt ca au unde sa se de pe partie. In orice caz exista si acolo sanii de inchiriat.

- Carucior si noi avem dilema asta, mai ales ca sus in statiune nu prea avem cum sa ne plimbam cu el (nu e ca la Moeciu), din aceleasi motive ca si cu sania. Caruciorul e bun doar ca sa doarma bebe in el afara. In plus eu ma gandeam sa va propun sa ne intalnim in jurul pranzului (aprox ora 14) la Sb, ne pilmbam un pic pe centru in orasul vechi, vedem targul de Craciun, va duc sa papam ceva bun la un restaurant laudat si apoi uracm in Palti. Asta daca se potriveste si cu programul vostru de drum si somn, papa - bebe. In acest caz e bun Caruciorul daca e ora de somn a bebelusului daca nu noi o sa o plimbam in marsupiu. Deci dilema noastra nu e rezolvata dar poate datele astea va ajuta sa va hotarati.

-Alte lucruri administrative, va sfatuiesc sa va luati ce aveti nevoie din oras, suc, tutun (pt cele care fumeaza), etc lucruri pe care acolo nu le vet gasi decat la pret de restaurant. Noi venim cu un vin negru bun sa incalzeasca inimile si patul pt cine are nevoie.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sapte lunite

Noi sintem de acord cu programul propus de tine , asta daca vor ci celelelalte fete bineinteles. Mergem sa vizitam Sibiul, un oras frumos, istoric, fosta capitala culturii europene. Ma gandesc ca daca m-as duce eu singura acolo, n-as sti unde sa merg si ce sa vad

Apropos, cate ore faci din Bucuresti la Sb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditapop
Novus, cilindrul Chicco l-am luat si noi, a gasit sotul la Real.

De la ce raion ?? Ca eu m-am uitat la jucarii de bebe si nu l-am vazut dar tocmai mi-a zis Olga ca e in cutie neumflat eu cautam ceva voluminos, credeam ca asa se gaseste

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Hello, hello

Va invit sa vedeti doua (prime) poze din "shootingul" special de Craciun... www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006
Aaaha-haa.. de cand asteptam eu! De prin iulie de cand i-am achizitionat body-ul cu Let It Snow de pe maxbebe. Ce sa-i faci mama nebuna, nesanatoasa, emotionata, disperata, superfericita, moarta de ingrijorare... toate in una (cum se zice).
Maine o sa incarc mai multe poze.

MINUNAT Ca sa te linistesc...nu esti singura. Si eu i-am cumparat costumasul asta tot prin iulie.

Poze Raru
Poze noi

INTALNIRE ESTICA GALATI

Un vot la somn de ingeras, va rog

Rares Rarisel cel mai frumusel

Nu uitati sa imi trimiteti codul de bare de la produsele HAPPY. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui aditapop
Novus, cilindrul Chicco l-am luat si noi, a gasit sotul la Real.

De la ce raion ?? Ca eu m-am uitat la jucarii de bebe si nu l-am vazut dar tocmai mi-a zis Olga ca e in cutie neumflat eu cautam ceva voluminos, credeam ca asa se gaseste

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

novus uite in poza mea cum e ambalat cilindrul; este primul din stanga

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Hello, hello

Va invit sa vedeti doua (prime) poze din "shootingul" special de Craciun... www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006
Aaaha-haa.. de cand asteptam eu! De prin iulie de cand i-am achizitionat body-ul cu Let It Snow de pe maxbebe. Ce sa-i faci mama nebuna, nesanatoasa, emotionata, disperata, superfericita, moarta de ingrijorare... toate in una (cum se zice).
Maine o sa incarc mai multe poze.

MINUNAT Ca sa te linistesc...nu esti singura. Si eu i-am cumparat costumasul asta tot prin iulie.

Poze Raru
Poze noi

INTALNIRE ESTICA GALATI

Un vot la somn de ingeras, va rog

Rares Rarisel cel mai frumusel

Nu uitati sa imi trimiteti codul de bare de la produsele HAPPY. Multumesc.

si eu la fel; aveti grija ca mosul ala zgarie rau pe dedesupt la cusaturi; sa-i dati un body, maieut ceva, sa nu vina direct in contact cu pielea
zilele astea il bag si eu la sedinta foto

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

Atunci cand bebelusii, aflati la varsta mersului de-a busilea, sunt
tinuti inchisi in tarcul de joaca, doar pentru ca parintii sa stea linistiti, micutii sunt limitati in dorinta lor de cunoastere. Cand,la varsta mersului in picioare, copii sunt tinuti in casa, de teama ca se vor murdari sau vor cadea si se vor lovi, posibilitatea lor de explorare este, de asemenea, ingradita. Cand îi spui tot timpul copilului: „Nu atinge”, sau cand toate obiectele pe care vrea sa le cerceteze ii sunt luate imediat din mana, el se simte frustrat in dorinta sa de cunoastere si este impiedicat sa-si dezvolte sistemul mental necesar gandirii abstracte, de mai tarziu.
un citat din cartea intelege-ti copilul

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

De acord cu ce ai spus.
Luana nu mai sta demult nici in premergator nici in tarc. Iar de vreo 2 saptamani i-am deschis fermoarul la tarc si stiind ca poate iesi cand vrea ea se simte libera si nu mai refuza sa o las in tarc.
Eu am lasat-o de cand a inceput sa mearga de-a busilea sa umble, supravegheata peste tot. De duminica incoace a facut de mai multe ori cate un pas, unul singur, dupa care se pune jos in fundulet. Azi nu s-a mai lasat jos, ci doar s-a oprit.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Mergi la inceput