Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *119*
Raspunsuri - Pagina 15
provista spune:
hei gata plimbarile? ca mai era putin si ajungeam pe pag 3
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
Pisik06 spune:
Hello fetele!
DYANA, ciar nu stiu ce sa te sfatuiesc cu papica, stii ca noi papam formula in bibe de la 7 luni. Am o colega cu un bebe doar cu 5 zile mai mic decat Ana, alaptat exclusiv, care se confrunta si ea cu problema asta. Din fericire, ei i-a acceptat bibele cu lapte si doarme mai linistit. Dar la ea dupa ce sugea inainte de culcare urla efectiv. Intr-o criza de urlet i-au dat bibele si l-a ras, dupa ce trasese bine si la titi.
Am fost si noi azi la controlul de 9 si 10 luni (2 in 1, doctorita a zis ca ne mai vedem la 11 luni, ca e super ok Ana).
Avem 9.660 kg, 72 cm (mi se pare cam putin), totul ok. I-am zis ca nu i-am dat Fe recomandat la 8 luni, a zis ca e ok, sa nu ii mai dau, ca la 1 an ii facem oricum analize si daca e cazul ii dam atunci. Ne-a dat Ca, sa ii dau 3 luni.
A zis ca nu e ingrijorator ca nu se ridica, asta e, e lenesa si dolofana si va face totul cand se va simti pregatita.
Mai fetelor, eu nu stiu ce are Ana de vreo 3 zile, mi se pare ca se comporta f razgaiat si capricios. Sa nu dati cu rosii, dar mie a asta imi suna comportamentul ei. Daca ii iau din mana ceva ce apuca si nu e jucarie, de ex. tubul de Bepanthen, telefonul, etc. incepe sa urle efectiv; cand sta singura, chit ca eu sunt langa ea, are un sunet ca de raget asa (eu ii zic ca face ca un maagarus, exact asa mi se pare) si nu se opresete pana nu o iau in brate. Ba mai strecoara si cate un "ma-ma"enervat; cand sunt langa ea sau trec pe langa ea se agata de hainele mele si tipa sa o iau in brate. Acum e in centrul de joaca si tipa si se tanguie, trebuie sa ma duc la ea. Oare devine un copil din ala cu aruncaturi pe jos? ca mie deja mi-e groaza
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1670" target="_blank"> Un vot, va rugam
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Gianina34 spune:
poate de la vremea asta dorm si bebelusii si mamicile pe langa ei si de asta e asa o liniste
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni
Gianina34 spune:
pisik - poate e vre-un dintisor - nu asta e explicatia la orice?
avem 7 luni
provista spune:
pisik eu zic ca trece printr-o perioada in care vrea sa te simta mereu aproape de ea, sa nu fie parasita, sa se simta in siguranta... e mai lipicioasa
dragos tea mea
Gianina34 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui provista pisik eu zic ca trece printr-o perioada in care vrea sa te simta mereu aproape de ea, sa nu fie parasita, sa se simta in siguranta... e mai lipicioasa Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea |
da, da e lipicioasa rau
avem 7 luni
provista spune:
Atunci cand bebelusii, aflati la varsta mersului de-a busilea, sunt
tinuti inchisi in tarcul de joaca, doar pentru ca parintii sa stea linistiti, micutii sunt limitati in dorinta lor de cunoastere. Cand,la varsta mersului in picioare, copii sunt tinuti in casa, de teama ca se vor murdari sau vor cadea si se vor lovi, posibilitatea lor de explorare este, de asemenea, ingradita. Cand îi spui tot timpul copilului: „Nu atinge”, sau cand toate obiectele pe care vrea sa le cerceteze ii sunt luate imediat din mana, el se simte frustrat in dorinta sa de cunoastere si este impiedicat sa-si dezvolte sistemul mental necesar gandirii abstracte, de mai tarziu.
un citat din cartea intelege-ti copilul
dragos tea mea
dyana27 spune:
saby, hai sa-ti zic ce i-am dat eu; trebuia ceai de menta si smecta, dar le-a vomitat dupa prima seringa; asa ca i-am dat ceva hidrasec cu forta, la seringa; ceea ce l-a salvat imedioat pe el a fost ORS de la hipp; sunt saruri de rehidratare adica zeama de morcov, mucilagiu de orez si saruri de toate felurile; imediat dupa ce-i dadeam il strangeau la burtica; si-i placea tare mult, termina o sticluta de 200 odata... doar ca la noi era tare greu, ca o bea cu lingurita daca bibi nu vrea deloc; dar ii dadeam asa incet, ca meritat si 2 zile sa stau numai sa-i dau;
i-am dat si antibiotic, Sumetrolin (adica biseptolul vechi), ca la noi era obligatoriu un antib din cauza vaselor multe sparte pe intestin care intrau in contact direct cu kk
tu ai putea sa incerci sa-i dai ORS, o sa vezi ca e mult mai bine dupa prima portie... dar o sa faca kk portocaliu rau de tot
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
Pisik06 spune:
GIANINA, tocmai ce ne-a iesit dintele no.5, deci cam pica asta. Desi la cat ne-a frecat azi noapte, cu treziri din 2 in 2 ore , ceea ce se intampla f f rar, mai stii?
PROVISTA, ar fi ok sa fie numai o perioada "lipicioasa" de vina. Ca nu-i problema, de lipicit si pupacit nu ducem lipsa
PISIGRI, Ana nu merge de-am busilea si nici nu o tin in tarc. Incerc sa o tin pe o paturica, pe jos, eu stand la birou la laptop. E adeverat ca una doua se arunca pe burta si ar vrea sa mearga de-a busilea si nu poate si instant incepe scandalul. La fel de adevarat e ca atunci cand sunt langa ea pe jos, intinde mainile spre mine, ma agata de haine, incearca sa se catere, cred ca ar vrea sa se ridice, dar iarasi nu poate si iar scandal. Cat despre luatul obiectelor din mana, nu i le iau instant, o las sa le studieze, dar nu putem sta o vesnicie pe masa de infasat cu tubul de crema in mana, nu? O sa incerc sa fiu mai rabdatoare, cred ca e doar o noua etapa (sper cel putin)
Acum stam la ea in camera, eu in fotoliu cu laptopul in brate, ea in patut in fund cu suzi si Sophie, o molfaie, o agita, e mai calma, mai si rade. Vorbesc cu ea, dar vreau sa o las un pic sa se joace si singurica.
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1670" target="_blank"> Un vot, va rugam
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Gina2008 spune:
Hello, hello
Va invit sa vedeti doua (prime) poze din "shootingul" special de Craciun... www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006
Aaaha-haa.. de cand asteptam eu! De prin iulie de cand i-am achizitionat body-ul cu Let It Snow de pe maxbebe. Ce sa-i faci mama nebuna, nesanatoasa, emotionata, disperata, superfericita, moarta de ingrijorare... toate in una (cum se zice).
Maine o sa incarc mai multe poze.
Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006