Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(68)
Raspunsuri - Pagina 4
cris.dogarel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_mario am pus si eu o poza cu burtica ![]() Andreea 28+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
ce frumoasa esti

iti prieste statutul d "doamna"Cris,
33+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 6 sapt.!!
lucia2000 spune:
| citat din mesajul lui arwen92 danyelana-ai gasit despre ce clatite era vb?daca vrei sa vezi cum ies www.flickr.com/photos/arwen92/4166298881/" target="_blank">uite-te aici sa iti dau reteta? arwen92 29+s cu Darius-Matei(mai negociem)![]() ![]() Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! ![]() ![]() ![]() www.flickr.com/photos/arwen92/" target="_blank"> avem si noi cateva pozici |
Eu vreau reteta.
32+
Teodorwww.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
gratiana77 spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza arwen ![]() ![]() numa pozici frmoase! eu te votez la miss odisee alaturii de Onitza! ce burtica frumu ai! si tu asa slabuta si burtica si hainutele sunt suuuuper! bravo!gratiana77 imi pare rau ca te simti asa ![]() ![]() cik destul de iontensa si agitata inseamna asta si ca daca nu beau nu mananc, stand in picioare (tramvai) nu se iriga si implicit oxigeneaza bine creierul si am sincope (lesinurile mele)....![]() ma rog..ceva de genu si mi-au fost recomandate sportul zilnic si cele de mai sus (lichide, vit C, dusuri scotiene) 32+ Yannis |
Mii de multumiri pt sfaturi.
In descrierea ta ma cam regasesc si eu. Hipotensiva am fost mereu, e ereditar la mine in familie. Exercitiile sunt foarte simple si nu afecteaza cu absolut nimic sarcina. Vitamina C iau frecvent, kiwi si citrice mananc en-gros ca imi plac mult de tot. Sa stii ca de maine incerc dusurile scotiene. Citisem mai demult despre ele dar cred ca lenea m-a impiedicat sa le fac.
32+
(Amaris-Stefania)poze
lucia2000 spune:
Am mai gasit un site cu hainutze ieftine si frumoase.
De data asta din SUA.
Aici este.
32+
Teodor
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
cris_mario spune:
cris.dogarel esti o dulce
,iti multumesc...si intr-adevar imi prieste
..nici medicul meu nu e de acord cu absorbantele zilnice
...ms de pontul cu apa in sucul de fructe
danyelana,adevarat ca merita...si e posibil sa o plateasca integral![]()

Andreea
28+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
nicolcris22 spune:
ca tot veni vorba de perdelele lui cris_mario...am vazut perdele pt copii la Dedeman, cel nou deschis la CFR Progresu. Erau din organza, pt fetite pe roz cu barbie, pt baietii cu masinute de forumula 1 si una pe alb cu ursuletul winny ....parca mai era si cu spiderman....
33+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 7 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
Beatrice1982 spune:
cris maro apaoi da aia este burtica.....si este una frumoasa.................ca deh.....am ras cand a scris alexutza de palatul lui ivan...........
![]()
daaaaa..........ma refeream la gaura facuta de bisturiu..............
si ivan al meu mi-a sughitat azi noapte de doua ori...............
voi pe unde simtiti ca sughite?
ca eu pana acum am simtit pe langa ombilic.........dar acum simt sub?
s-o fi intors cu curu'n jos???????????
aoleu alexutza pomenisi de ivan, iara sughite saracu'..................
mie nu mai mi-s bune pijamalele lui sotul si tricourile lui XXL...............
nu mai ajunge pana jos sa mi le bag in pantaloni..................
Poze
Bea
34+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
arwen92 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
Eu vreau reteta. 32+ Teodorwww.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze |
ai PM cu reteta!
arwen92
29+s cu
Darius-Matei(mai negociem)

Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! 

www.flickr.com/photos/arwen92/" target="_blank"> avem si noi cateva pozici
gratiana77 spune:
Victorie!!!
Am reusit sa termin cumparaturile pt bagajul de spital si pt ce imi trebuie acasa dupa sosirea de la spital. Au mai ramas de cumparat camasile de noapte pe care le iau sambata. Maine ma apuc sa spal toate hainutele si prosopelele pt bebe si incep sa pun in geanta ce imi trebuie la spital.
Am gasit si finet pt scutece si cearsafuri si mi le coase mama mea ca se pricepe.Azi am intrat, la plezneala, intr-un magazin si am gasit un saculet de dormit pentru bebe cu 17 lei. Prima data am crezut ca nu vad bine pretul, in conditiile in care saculeti din acelasi material am vazut la 45/65 lei. Dupa-masa ii fac o poza si il postez.
Joi imi fac torsoanele, vreo 30, ca acum am materia prima si sper ca pana luni cel tarziu toate sa fie finalizate.
Dupa care pot sta linistita ca orice s-ar intampla eu sunt pregatita cu tot (mai putin psihic, dar lucrez si la capitolul asta).
32+
(Amaris-Stefania)
poze
cris_mario spune:
bea
...mie abia incep sa nu-mi mai vina bluzele mele..deocamdata![]()
Andreea
28+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze