Locul fetelor Nou -Venite (51)
Raspunsuri - Pagina 6

jesia spune:
jesia spune:
 mvb la mine merge tratam. homeo....acum vreo 2 ani am facut rost de o alergie fff puternica care nu mi-a trecut nici cu mama lui claritine, am incercat absolut totutl de la farmacie si tot nu ceda...si in ultima faza terminata cu nervii  ca nu reactionam la nimic am incercat un tratament homeopat care ma ajutat enorm...de asta te intrebam ca eu am mare incredere in el
ca nu reactionam la nimic am incercat un tratament homeopat care ma ajutat enorm...de asta te intrebam ca eu am mare incredere in el 
Ce nu te doboara te face mai puternic  

alinutza72 spune:
alinutza72 spune:
 Buna dimineata si o zi frumoasa tuturor, in ciuda vremii de afara. Sunt noua in lumea aspirantelor de a deveni mamici, pe forum cel putin, asa ca inca ma orientez cum sa il folosesc. 
Am nevoie de ajutor!!! Am o menstra prelungita de circa 14 zile,posibil din cauza unor fibroame uterine, dupa cum spune ginecologul meu. Problema este ca nu mi se mai opreste menstra. Ginecologul mi-a recomandat sa iau 2 pastile de Estrofem (una o zi si cealalta ziua urmatoare daca sangerarea nu scade) dar nu am gasit in nici o farmacie.Stie cineva o farmacie care are Estrofem sau ma poate ajuta cineva cu 2 pastile? Am deschis si un subiect nou "Estrofem" dar nu am primit raspuns inca. Va multumesc mult si va urez cati bebei sanatosi si frumosi vreti.

mvb spune:
mvb spune:
 Jes ai facut vreun test de alergii? ca sa stii la ce esti alergica...de obicei alergia ( mancarimea de piele sau orice alta reactie) apare in intervalul de pana la 12 ore de la momentul contactului cu factorul alergen
Sotul meu e alergic la miere de abine.....el si-a facut o baterie de vreo 25 de teste si acu stie la ce e alergic

MONICA, mamica ingerasului din ceruri  DENIS CRISTIAN IONUT -      (23.12.2008)  
                          si viitoare mamica de copilasi jucausi    
 Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
 Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

mvb spune:
mvb spune:
 Jes degeaba iei Aerius, Claririn si alte antihistaminice, daca nu inlaturi factorul alergen...iti strici ficatul si tot nu ajungi la un capat
raspunde-mi daca ai facut vreodata un test pt alergii?

eleia spune:
eleia spune:
 Salut fetelor 
mvb eu mi-am facut teste ptr alergii. eu am alergie la medicamente. nu am mai facut de 8 ani alergie, dar nici nu am mai luat nici un medicament de atunci  . anul trecut m-am apucat sa-mi fac testele sa vad la ce sunt alergica. sotul tau unde a facut testele?
 . anul trecut m-am apucat sa-mi fac testele sa vad la ce sunt alergica. sotul tau unde a facut testele?

mvb spune:
mvb spune:
 Eleia sotul a facut testele in BT, pt ca avem aici  un alergolog f bun....el ne-a spus ca daca dupa testul facut mai face crize de alergie, sa mergem la Bucuresti si sa facem bateria completa de vreo 100 alergeni....insa nu a mai fost cazul, pt ca a iesit ca e alergic la polen si am stiut de ce sa ne ferim
Problema mai grava este ca nici un doctor dermatolog la am fost nu ne-a spus sa facem un test, care ar fi facut lumina in viata noastra
Multa sanatate va doresc la toate fetele cu alergii, pt ca stiu de la sotul meu ce chin e cu ele!

jesia spune:
jesia spune:
 mvb sa zicem ca sunt un caz mai "special"...eu de obicei fac alergie la oua, mezeluri si ciocolata...dar nu e o regula pt ca cateodata fac cateodata nu fac...de asemenea daca mananc ceva care a fost vechi sau nepreparat corespunzator la fel imi ies "bube"  ...sunt o deosebita
...sunt o deosebita  ..spre ex. acum cateva zile am mancat un chese de la MC`Donald...de obicei nu aveam nimic dar acum mi-au aparut "bubele" si ma mananca intr-un hal de mor
..spre ex. acum cateva zile am mancat un chese de la MC`Donald...de obicei nu aveam nimic dar acum mi-au aparut "bubele" si ma mananca intr-un hal de mor 

mvb spune:
mvb spune:
 Jes stiu ca e greu, dar trebuie sa iti faci o lista cu alimente interzise... trebuie sa te obisnuiesti cu aceste interdictii, pt ca in sarcina nu ai voie sa ieie prea multe medicamente
te

jesia spune:
jesia spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui mvb Jes stiu ca e greu, dar trebuie sa iti faci o lista cu alimente interzise... trebuie sa te obisnuiesti cu aceste interdictii, pt ca in sarcina nu ai voie sa ieie prea multe medicamente te  MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)  si viitoare mamica de copilasi jucausi   Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !  .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. | 
nici macar homeopate?

cora79 spune:
cora79 spune:
 Buna fetelor,pupicei pentru toate mamicile si viitoarele mamici de pe aici

Eu nu prea am ce sa raportez nou,in afara de faptul ca inca mai sper sa devin mamica
Astept sarbatorile,apoi din ianuarie voi incepe si eu si sotul un tratament cu branca ursului,napraznic,vitamina e si laptisor de matca
Poate ne mai revigoram putin si apoi ne vom mai gandi la alta inseminare
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"