Locul fetelor Nou -Venite (51)
Raspunsuri - Pagina 4
Dragaica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lorin7774
multumim, eleia. ![]() CALCATUL = chinul meu saptamanal. Asa ca imi cumpar cate un fier nou o data pe an sa ma mai imbarbatez !!! ![]() ![]() ![]() LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() |
Neata gagibelle,
Eu detest sa calc, de asta tot ce-am luat de la lenjerie, bleze, etc, le caut din aterial care nu se boteste greu, plus aici avem masini de uscat, nu le scoate deloc botite, nici nu ai nevoie sa le calci.
Lenjeriile de pat de aici nu trebuiesc calcate, cele date de acasa de mamele sunt din alea albe cu dantela

(zestre) nici nu le-am desfacut din pachet.Mi-a zis o data barbatamiu: " Mama apreteaza camasile si lenjeria de pat" i-am zis si eu " Da si mama ea apreteaza dar eu nu sunt nici una nic alta daca tii neaparat apreteazale tu"

Fetelor am primit aseara de la prietena mea un buchet imens de trandafiri roz, superbi, nu-mi pot dezlipi ochii de ei.........barbatamiu in schimb nu a avut timp sa treaca pe la florarie ca era aglomerata autoruta, cand a vaut trandafirii de la Natalia s-a inverit la fata

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Trutzi pe homeopat o cheama MIHAELA GEROGIANA CIMPIAN....gasesti detalii pe net.....activaeaza PM si iti trimit telefon si emailul ei..... MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. |
Am cautat
Am gasit unde lucreaza 
Poti sa imi dai mai multe detalii. De unde o cunosti? Ai fost la ea?
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
lorin7774 spune:
| citat din mesajul lui trutzi lorin ti-am trimis un pm cu un link unde poti vedea jocul. ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
nu merge....reclama nepermisa....
dar m-am prins despre ce era vb si l-am gasit pe net. 65 de lei - stoc 0
mai cautam....ms.

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

mvb spune:
Fetele va scriu mai multe de dr homeopat cand ajung acasa....nu prea am timp acum...ma grabesc sa finalizez un raport
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
..............................................
aleesicoo spune:
hello viitoare mamici

noi mai devreme am facut ochisori
ca dormim ca valiza in gara![]()
ce fac fetele mele favorite??
eleia nu stiu daca voi avea parte de poza......ca nu are spitalul hartie pt ecograf
.....mai mult ca sigur cand voi face 3 d
asa creste bebicu
13+

eleia spune:
D-na dr. Doina Pavlovschi se numeste medicul homeopat. este presedinta societatii romane de homeopatie. nu am acum la mine nr. de telefon dar o sa ma uit si o sa-l aduc maine.
mie mi-a placut ca m-a intrebat o groaza de lucruri despre mine, cca 1 ora si abia dupa mi-a dat tratamentul. bine, in mare cam asta fac toti medicii homeopati, dar la ea erau intrebari mult mai la obiect, adica nu mi s-a parut ca ma intreaba 1 ora si dupa aia mi-a dat ceva ce se da in general, mi-a dat ceva specific temperamentului meu, preferintelor culinare, obieceiurilor mele....cam asta.
jesia spune:
| citat din mesajul lui eleia D-na dr. Doina Pavlovschi se numeste medicul homeopat. este presedinta societatii romane de homeopatie. nu am acum la mine nr. de telefon dar o sa ma uit si o sa-l aduc maine. mie mi-a placut ca m-a intrebat o groaza de lucruri despre mine, cca 1 ora si abia dupa mi-a dat tratamentul. bine, in mare cam asta fac toti medicii homeopati, dar la ea erau intrebari mult mai la obiect, adica nu mi s-a parut ca ma intreaba 1 ora si dupa aia mi-a dat ceva ce se da in general, mi-a dat ceva specific temperamentului meu, preferintelor culinare, obieceiurilor mele....cam asta. "Fericirea nu inseamna sa ai ceea ce doresti, ci sa doresti ceea ce ai." (Octavian Paler) |
cat trebui sa tii tratamentul si in ce consta?

Ce nu te doboara te face mai puternic
lorin7774 spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo hello viitoare mamici ![]() ![]() noi mai devreme am facut ochisori ca dormim ca valiza in garace fac fetele mele favorite?? eleia nu stiu daca voi avea parte de poza......ca nu are spitalul hartie pt ecograf ![]() .....mai mult ca sigur cand voi face 3 dasa creste bebicu 13+![]() |
valiza si bagajelul din ea.LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

eleia spune:
pai mie mi-a dat tratament pentru 1 luna. eu m-am dus la ea si ptr problema cu bebe + alergiile mele + infectia cu micoplasma. si mi-a dat granule cam de 7-8 tipuri, extract din muguri de coacaz negru, extract din mladite de zmeur si extract din scoarta de salcie + ovule antileucoreice. m-a costat consultatia 60 RON, asta prin iulie parca. mie mi s-a parut f convenabil la pret in conditiile in care la bucuresti am dat 150 RON si nici nu mi-a placut cum m-a tratat.

naspa. ca daca era asa.......vroiam si eu unul
.