Puiuti de Randunici 2008!! (341)
Raspunsuri - Pagina 9
luny spune:
vineeee, caldaaaa, 5 min, ca se pun si 'dovezile'
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
partea a treia, si sper, ultima, for ever!!
Si urmeaza ultima si cea mai ‘bestiala’ noapte la magnificul spital Marie Curie: seara la ora 9,30, intra o acritura d-aia obosita si murata, si-mi zice ca ma mut din patul ala! Unde?? In tarcul liber!! Eu, blocata! Ea, ‘hai, hai, ca a venit un cipil mare si trebuie patul!’ intreb .. dar de ce eu, pe ce criterii, care-I faza?.. si-mi zice ca e un copil de 7 ani, tarcul e singurul liber si ca nu are cum sa puna acolo un copil mare, ca eu cu Mufa avem loc!! Ii zic ca m-au mai mutat o data, nu inteleg de ce sa ma mut cand mi-a fost dat deja acest loc, si nu ma mut la ora aia cu copilul nicaieri, mi-era si mega rau, ma luasera durerile de ovulatie, celebrele dureri de care v-am mai povestit… de mor acolo unde ma apuca! Acritura, se oftica, iese bufnind si amenintand ‘stai asa, ca vin eu acum cu dl dr de garda, sa vezi ce te lamureste el’…fetelor, nu va zic ca aproape ma gandeam sa ma mut, totusi…ca nu am sorti de izbanda???...noroc cu tiganca mea din salon, care-mi zice ‘nu te muti nicaieri, asculta-ma pe mine! Te tii tare, nu au ce sa-ti faca si cum sa te forteze, ce-I asta, batie de joc?!’ tipa cealalta, la fel, ‘fata, stai locului, tine-te tare!’
Si vine: dr de garda, la vreo 25-28 de ani maxim dar de vreo 2 metri, 2 asistente si o infirmiera cred, la intimidare! Si incepe showul: ‘Doamna, nu intelegeti ca trebuie sa va mutati, ce e asa greu?hai, de vorba buna!? Va mutati si gata! Sunt niste reguli aici, ale spitalului!’, eu ‘domne, ce reguli, unde-s scrise, sa vad si eu??!! si daca nu ma mut, ce??Pe ce criterii ma mutati pe mine, ca-s o gramada de mamici cu copii mai mici ca al meu in alte saloane si stau in paturi mari!! Vreau sa stiu cum ati ales, ati tras la sorti, ati facut voodoo, ati pus degetul in lista la nimereala, sau cum??? NU MA MUT SI GATA!‘ alea vociferau, eu deja ridicasem tonul,ma enervasem cumplit, doctorasul o tinea p-alui ca sa ma mut, ca de ce nu cooperez etc..aaaa, cuvant magic, ‘sa cooperam’!! ‘pai voi cum ati cooperat cu mine cand am venit aici dimineata cu copilul mai mult lesinta, si m-ati pus sa stau pe hol 4-5 ore cu el in brate ca nu sunt paturi????’ deja, isi inghiteau limba..si incep si eu: ‘aveti impresia ca am venit inapoi aici de dragul spitalului sau al vostru? Nu, m-a trimis cineva, cum probabil e valabil ptr persoana ptr care va agitati atat sa obtineti patul asta. Vreti pile? credeti ca nu pot sa pun si eu mana pe telefon sa-mi sun pila, desi e 10 noaptea?platesc asigurari de sanatate, e dreptul meu si nu va bateti voi joc de mine!’ la care doctorasul zice ‘ce doamna, ma amenintati?’ ‘daca asta-I amenintarea, nu ai trait nimic pana acum! E o stare de fapt, si daca asa functioneaza lucrurile aici, asa procedam, corect?? Asa ca gata, NU ma mut nicaieri si nu mai discut nimic, copii au impietrit uitandu-se la noi, nu am de gand sa se sperie, la revedereeeeee!’ asa ca s-au carat oti bombanind si injurandu-ma, sigur!
Si apare sarmana mamica in cauza, cu copila de 7 ani…o femeie moale, timida, care isi cerea o mie de scuze, ca ea nu a mai pomenit asa ceva in viata ei, sa scoli din pat in toiul noptii un pacient ca a venit altul, ca nu a solicitat ea nimic, evident nu se punea problema de nicio pila, dar ea platea cazare copilul fiind peste 2 ani, si astia cred ca vroiau sa se acopere, sa nu le faca femeia vreun scandal ca dupa ce ca plateste, sta in pat de bebelus cu fi-sa!..ea a auzit de la asistente din cabinet taraboiul, si i-a zis doctorasului inainte de a veni asta la mine, ca nu vrea sa mute pe nimeni ptr ele, ca o noapte pot sta unde o fi, numa sa aiba grija de fetita…eu i-am spus cum a intrat, sa nu se supere, evident ca nu am nimic personal cu ea, nu o cunosc, insa nu se poate asa ceva, si biata femeie era ea jenata de toate astea..ne-am imprietenit si am stat de vorba toate pana la 1 noaptea! ..cand se culca toate, numa eu cu Muful atarnat de mine, fara somn, ca el vrea ‘paptee, papteee’..a baut aseara 700 ml, de la ora 8 seara pana la 1 noaptea, mi-a tot cerut!!
Si nu s-a terminat aici, ce credeati???
Dupa ce bea laptele copilul, tiptil asa ma dau jos din pat sa spal bibele sa-l am ptr paptele de dimi, sa nu trezesc pe nimeni, aprind o lumina mica.. cand ma uit pe jos…sa lesin si alta nu! Colcaiau gandacii! Raman blocata nitel, apoi ma apuc sa omor la ei, o zgaltai pe mama lui Edy, sa ma ajute si la 1,30 noi ne strangeam lucrurile din noptiera, le bagam in genti, pungi, sigilam tot, cu scarba si teama ca au intrat scarboseniile prin lucrurile noastre.. mai are rost vreun alt comentariu?... ah, da, am filmat si am facut poze..
Am lasat mortaciunile langa perete, sa le aratam dimineata.. vine infirmiera, noi dormeam inca, aia se grabeste sa mature, usor asa, sa nu ne trezeasca sa vedem noi ‘aratarile’, credea ea..dar m-am ridicat si i-am zis, ‘noi i-am lasat acolo morti, sa-I vedeti’..’e posibil asa ceva?’.. replica ei ‘si de unde-s oare??’..’pai doaR nu sugerati ca i-am adus noi de acasa in genti..’..a ridicat din umeri..i-am aratat apoi asistentei sefe, care tocmai intra si a zis ca s-a facut dezinsectie acum o saptamana..lol!
Ei, ce mai ziceti?...
ceva poze..din deplasare
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:
ursuletule ma bucur ca bebe e binesi sanatate lui vladutz
gecko multam pentru ospat si felicitari pentru permis... o echipa de handbal in familie
pidana ce misto ca ai avut o mini vacanta..cand o sa am si eu asa cevahmm si ce matinala esti..beyy eu nu stiu ce-i cu mine dar as dormi dimineata pana tarziu...de fapt chiar dorm pana la 9-10 dimineata ...cand se trezeste andru ma trezesc si eu cat despre jucarii stricate ,nu fi supi si andru e la fel,la masinute rupe usile,locomotiva thomas i-a rupt capacelul de la baterii si nu mai merg fara,cartiele daca nu stau langa el le rupe si scrie pe ele,am o carticica cu cele mai frumoase povesti si 2 pagini le-ma strans bucatica cu bucatica ca sa le lipesc la loc(asta s-a intamplat sub atenta supraveghere a lui ta'su) si mulllteeee ..cred ca toti copii au microbul stricaciunii...
mihutuleff frumos mailul primit
blankar distrcatie placuta la munte si spor la treaba hmm ce copii frumosi..mai eric este leit mami lui dar grasunelul mic nu stiu...
alice imi pare rau pentru patania theei..off sa-i treaca si un si pentru tine sa-l lasi incolo pe "negurel" singurel...
mstela ca v-ati reindragostit...si eu sunt intr-o pasa proasta,de multisor si rau imi pare pentru ca al meu randunoiu e tare bun cu mine...dar am mai zis-o parca nu mai suport pe nimeni ,am draci pe mine tot timpul..in ultimul timp cata venea acasa numia seara,a avut o perioada ff ocupata si m-am simtit f singura..azi cand a venit de la scoala ma tot pupa si i-am zis ca ce are ,s-a intamplat ceva..mi-a raspuns ca nu, dar ii e drag ca e cu noi acasa..cred ca tre' sa ma adun si sa ma linistesc dar statul asta acasa m-a tampit de tot...plus multele probleme pe care le-am avut am uitat sa ne mai ocupam si de noi..clar ne trebuie un concediu impreuna ...ca sa ne regasim si noi ...
bubu off si voi..multa sanatate lui vladutz hmmm mersi pentru informatia despre cd personalizat,am sa-l cumpar din craiova de la diverta...
luny bine ai revenit acasa..imi pare rau pentru conditiile din spital ..da doamne sa nu mai ajunga nimeni pe acolo
liana,ela,bubuvad ca ati facut paranghelie pe crenguta...
bitza f tare antonia...mai eu fac baie dua ce-l culc pe andru,nici gand inainte pentru ca dupa 1 minut de disparitie din raza lui vizuala incepe"mama mama mama" ...si pana nu vine mama nu te mai intelegi cu el...
ca vorbea bubu de calcat noaptea ..chiar acum am terminat un rand...calcatul e munca de noapte ,ce vizionat filme cu randunoiul n-am mai facut asta de multisor....relaxare tot noapte ,aici cu voi,singura in camera ,cu cracii pe birou,muzica la minim si ciripesc de zor...
lunyam ramas fara cuvinte...doamne cata nesimtire zace in tara asta ...bravo tie ca ai fost puternica si nu te-ai lasat calcata in picioare..am vazut pozicile...filmuletele le las pentru maine...imi era dor de mufarinul razacios si doamne ajuta ca ati scapat repede de infern si spe rsa nu se mai ajunga pe acolo..
acum va pup merg si eu la nani...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ariel_7000 spune:
luny, , am retrait alaturi de tine experienta internarii cu alex la gomoiu ( avea 1.8 ani si v-am povestit um am spalat eu salonul de voma unui copials abandonat, cum ma milogeam de asistente noaptea sa imi dea acei pretiosi 5 ml de nurofen, cum udam sosete cu apa minerala, ca sa-i scad febra, cum am dormit in genunchi langa tarcul in care statea alex)...., maltratarea lui teo la matei bals (cand am fost acuzata ca nu-s in stare sa-l tin ca sa i se ia analize, ca asa copil groaznic nu au mai vazut...., ingrozirea lui frate-miu la floreasca, motiv pt care el nu mai pune piciorul intr-un spital...din lipsa de paturi a fost culcat in pat cu un pacient cu o gaura imensa in cap...care a si decedat langa dan...
din pacate, meseria de mamica in Romania, include si aspectele astea nenorocite, in care iti vine sa dai de pamant cu toti nemernicii aia, sa vii cu drujba sa le iei gatul, acci plangerea pe care o faci ajunge in prima buda! si degeaba te scobesti in fundul buzunarului ca sa scoti prapaditii aia de bani pt care ai muncit 1 luna ca un cal, ca sa mergi la privat, ca acolo dau din umeri si zic ca nu e de competenta lor si te trimit inapoi la Bals, la Gomoiu, la Budimex....
si spui la toti in jurul tau si suferi de fiecare data cand iti aduci aminte de chinurile la care a fost supus copilul tau, caci tu, rabzi, ca o faci pt el, taci si inghiti, ca sa nu se razbune pe el, sa nu-i faca venele tandari, sa nu-i faca piciorusele praf, funduletul plin de galme....taci, ca sa nu iti amarasti mai mult familia, care e tratata in vizita la pacient mai rau ca la puscarie si-ti strecoara cu un gest rapid casoleta cu mancare comestibila, pe care logic, o mananci pe ascuns....pana la un moment dat, cand nu mai poti si TIPI!!! si iti iese toata durerea...si spui lui x, lui y, lui z...intri pe forum si plangi si aici....primesti compasiune, mila, dezgust fata de acel comportament...insa nu mereu. daca ai curajul sa povestesti asta la "parintii intreba" , ti-o furi de nu te vezi de la stapana Olimpului de acolo, madam dr karmaz, care mde, ce sa faca...te calca in picioare si aici, ca nu a putut s-o faca live....scuze, dar atatea palme am luat cand am povestit ororile traite de mine si copiii mei, incat, imi vine sa urlu acum si de fiecare data cand aud pe cineva ca a patit la fel. am fost acuzata acolo ca exagerez, ca deformez realitatea, ca-i acuz pe colegii de breasla, ca de ce nu fac "sacrificii" sa ma duc la privat (in situatii ca cea a lui muffy, in care NU se putea merge - eu am ajuns al medlife si au dat din umeri ca nu e de "competenta" lor...), ca da, teo era isteric, eu isterica si nu am lasat asistentele de la Bals sa-si faca "treaba", adica sa mi-l ciuruiasca...in conditiile in care ii perforasera toate venele si tasnea sangele din el pe fatza mea, de s-au shocat cei de la Babes cand ne-au vazut ca eram ca dupa un macel!!!
am simtit cum mi se strange stomacul cand a povestit alice, cand a povestit stela de nepotica ei, cand a povestit naty de iulia... tremur de nervi acum cand citesc povestea ta si mai ales cand ma gandesc cat de neputincioase suntem in astfel de situatii.
acum, ma rog sa nu mai ajunga niciun pui de om pe mana lor...ei sunt datori sa ii ajute, sa-si respecte juramantul depus!!! si mor, efectiv, mor, cand cineva le ia apararea...
norocul meu, ca in ultimul timp am dat numai de dr-e dragute, sufletiste, competente. mai mare dragul! si ma gandesc la ele ca sunt tinere, frumoase, destepte si traiesc printre broscoii aia acriti...
acum, cand am facut pneumonie, mi s-a sugerat internarea. am refuzat! de frica, de groaza, de sile si mai ales de groaza ca acasa aveam 2 copii bolnavi, cu laringita, iar teo imi facuse noaptea iar criza de sufocare...nu stiu cand si in ce conditii (poate daca sunt pe moarte), voi mai putea sa mai accept o internare intr-un spital de stat. ultima data a fost cand am murit si am renascut, cand mi-am vazut copilul mort si renascut. atunci a murit ultima farama de bun simt in fata unui cadru medical care se joaca cu viata noastra. atunci am jurat ca NIMENI, NICIODATA nu va mai face asta.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
mstela spune:
Dau cafea sa ne mai revenim...
Luny,of,m-ai facut sa plang..am citit pe nerasuflate..dragii de voi prin ce ati trecut...groaznic... pt tine ca esti f curajoasa.Fereasca Domnul sa mai aud de asa ceva..Sanatate si Liviului..Important sa fiti bine..
Elara,of Doamne,ce tragedie cu fetita aceea.
mami de TEA (1.04.08)
Kya spune:
'Neata!
Offff, am mai plans odata si la partea a treia a povestii... Nu pot decat sa ma rog sa nu ajung vreodata cu copilul bolnav la spital.
Eu azi dimineata m-am sculat la propriu cu o falca in cer si una in pamant Au mama, rau mai dor dintii. Ma tot dau cu dentinoxul Sanzianei, dar deja nu mai are efect.
Luny trebuie operatie, pentru ca maseaua de minte nu are loc sa iasa si creste in gingie/os cumva. Si trebuie taiata gingia, scos dintele, si cusuta la loc. Cel mai probabil pana luni voi fi in concediu, cu punga de gheata la obraz, band supa cu paiul...
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mstela spune:
Vecinik,te-am sunat dar nu ai raspuns.
Vroiam sa-ti spun de locul unde am fost eu sa-mi scoata nenorocirile de masele de minte (ultimele 2 din 4),fiindca la fel eram si eu cu falcile umflate.
Chirurgul e la un cabinet particular langa noi la obor,mie mi-a placut omul,a costat ceva ca-i particular,dar a avut o mana super fiindca m-a durut mai putin si in timpul si dupa operatie decat atunci cand mi-au fost scoase primele 2 la alt chirurg.
mami de TEA (1.04.08)
raluca2107 spune:
Vad ca nu mai zice nimeni nimic, asa ca ma bag eu . Am ramas fara bona , am gasit alta, de luni se produce marea schimbare, brusc si deodata , ca n-are rost sa amestecam lucrurile, sper sa fie bine si sa o accepte Sabin. Noroc ca e si soacra pe langa ea sa medieze conflictele.
Luny, sa stii ca si mie imi spune lumea ca e rau Sabin, alintat, rasfatat si ca il las sa faca ce vrea . Eu le zic ca li-l las o saptamana sa vedem cum se descurca ei si nu s-a bagat nimeni pana acum .
Am o prietena care a fost la o pensiune in gasca cu multi copii si aia mici stateau numai pe sub masa, iar parintii ii lasau, ce sa faca decat sa iasa scandal. La masa alaturata s-a asezat un grup de "teposi" cu figuri care se tot uitau stramb la aia mici ca se bagau pe sub masa (a parintilor de altfel, nu a lor) si la un moment nu au mai rezistat si i-au certat pe parinti: "Nu vedeti ca aia mici sunt sub masa?" si o nebuna din gasca le-a zis foarte relaxat: "Lasati doamna ca sunt de ieri acolo, nu-i problema!"