Puiuti de Randunici 2008!! (341)
Raspunsuri - Pagina 20
aliceionescu spune:

Nu pot, fata, sa plec dupa premiu, tu nu vezi ce distractie e aici?!
Haide n.b, mai vb maine...
zozela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata Poate unu' rosu ![]() ![]() ca una nu avem de unde sa scoatem![]() |
Nu fata!! A zis bine!! Una scula-rosie!!

Doamne-va rugam-nu ne dati afara de pe forum!!

Vine Craciunul!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Iti place sa fii mangaiata? Sa fii atinsa? Sa fii pipaita? Sa fii incinsa? Iti place sa simti respiratia celuilalt langa urechea ta? Sau poate pe gat ori pe fata? Iti place sa incerci pozitii noi? Sa incepi rece si sa sfarsesti fierbinte si transpirata? Atunci circula cu RATB... cu noi fanteziile tale devin realitate! Incearca-ne! 30 de zile alaturi de noi... la un pret ce sfideaza concurenta! Vine Craciunul!![]() Ela, sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa! @ |
asta e bestial!!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
zozela spune:
Aliice ti-l trimit prin posta,daca nu vrei sa viiii
![]()
fug sa fac ramurica noua
Vine Craciunul!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
ursuleata spune:
Aaaaa, despre unealta era vorba, numai la prostii ii sta capu' ![]()
Vlad
Mami de ursulet
bebe 
kitzy spune:
Zozelule am ras de m-am c...t pe mine la farmacist 

P-aia cu calusssule de lemn o stiam, am primit azi pe mess ![]()
Ma duc la nani ca Diana plange dupa mine.
Noapte buna, somn usor, 7 pureci pe-un picior, 7 si pe celalalt sa va traga jos din pat! 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
ariel_7000 spune:

“O sa vin sa te vad! Imi doresc sa te ating, sa-ti simt fiecare vibratie. Vreau sa te am, si ai sa fii sclava mea. O sa arzi in calduri, o sa te tavalesc tot patul si o sa te fac sa transpiri. O sa te am si promit ca 10 zile nu iesi din casa. Ai sa fii a mea si ai sa ma simti in fiecare particica a trupului tau. Sunt eu “GRIPA” cine credeai?”
bai, ce-a fost azi aici??? fetelor, cucuietelor, stiti ca unul din furnizorii mei din uk are "colorate" d-alea??? eiiii? ma reprofilez? ![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
mimonix spune:
Are cineva ceva de tuse ca eu ma c...c pe mine de la atata ras?

Nota 10 cu felicitari pentru aceasta ramurica vesela
Zoze
,Ursu
, Liana
, Cami
Si ca sa se termine in aceeasi nota , iata de la Teo pentru Alice inca un cadou de Mos Nicolae ca sa nu mai fie trista 
(Intre noi fie vorba , cam asa vorbeste si baiatul meu ramana 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea