Puiuti de Randunici 2008!! (341)
Raspunsuri - Pagina 19
kitzy spune:
Mapamapa, cepe vopoiepe bupunapa epesptepe pepe apaipiceapa 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
zozela spune:
Faattaa..si hba' mea crescu de la atata ras
Azi o am 9!! Dooaamnnee!!
Mimo aim sori ca nu fusesi la imparteala
Daaa,ursu,normal ca-l stiu!! E cu aplicatie!
Alice v-ati intors?! Fata tu ai' fi in drum spre mine,sa-ti ridici premiul![]()

Oana e criminal Moshu' ala!!
Faataa..da' ce frumos cantara puradeii

Si ce dulce fu Vladuuu

Valen salveaza mama linkurile astea,ca sunt aur la casa omului!!![]()
Una peste alta,mai de frica,mai de grija,am mancat azi ca sparta,numai fructe,ficatzi si migdale,galbenus de ou
Toate,repartizate in 3 mese di 2 gustari-cat casa ma fac,in ritmul asta
Tre' sa fac mai incolo niste exercitii fizice,ca sa ma mentin cat de cat!Iau si eu o ustensila de-aia mai galbejita asa,sa se potriveasca virgula culorii mele actuale![]()
Uite ca mai aparu o randunica pasariceasca
Bravo Kitz!!
Ar fi o chestie sa scrim numai asa
,nupu?!
Vine Craciunul!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
zozela spune:
Iti place sa fii mangaiata? Sa fii atinsa? Sa fii pipaita? Sa fii incinsa? Iti place sa simti respiratia celuilalt langa urechea ta? Sau poate pe gat ori pe fata? Iti place sa incerci pozitii noi? Sa incepi rece si sa sfarsesti fierbinte si transpirata? Atunci circula cu RATB... cu noi fanteziile tale devin realitate! Incearca-ne! 30 de zile alaturi de noi... la un pret ce sfideaza concurenta!
Vine Craciunul!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
zozela spune:
Intr-o farmacie un tip sta lipit de perete,nemiscat.
Intra farmacistul sef si mirat il intreaba pe tanarul farmacist abia iesit din facultate, ce-i cu clientul asta de nu se misca?
-Pai a zis ca tuseste de doua zile si sa-i dau ceva sa nu mai tuseasca ca s-a saturat!
-Si ce i-ai dat ??
-O doza dubla de laxative sefu',ia uite-te la el: n-are curaj sa mai tuseasca ca se caca pe el.....
Vine Craciunul!
Ela,
@
kitzy spune:

Deja imi imaginam un tablou cu o tipa care sta in hamac pe malul marii sub palmieri 

Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
ursuleata spune:
Mama gravida isi intreaba copilul de 5 anisori:
- Ce vrei sa iti aduca barza, un fratior sau o surioara?
- Mamica, daca nu te doare prea tare pasarica, as dori un calut de lemn.
Vlad
Mami de ursulet
bebe 
Dana_Singh spune:
vaaaaiii m-ati omorit 

am cetit pe sarite ca e mare nebuneala la mine la scirbici;toti vor toate terminate ianinte sa plecam in concediu de sarbatori
pina acum au frecat menta si acum vor vor si vor. Acum nu pot sa zic ca si eu am muncit ceausete luni dar n-am pretentii sa termin tot pina pe 23 
Revin miine cu scrisorica ca muncesc numa' juma te zi
....daca ei se fac ca ma platesc imi iau si o juma' de zi de relaj :P
va pup si tare m-ati scos din butoi azi 
aaaaaa si eu vreau una rosie ![]()
Dana mamica de Jasmine Victoria(6 mai 2008)
pozne :)
http://picasaweb.google.com/mommydana/FirstBDayMay6th09?feat=directlink
zozela spune:
Kitz,eu inca am lacrimi in ochi din cauza farmacistului
Ursu-il stiaam!!Prea taaree!!
Dana,ma bucur ca te-am dixtrat
Rosu?! Se faaacee!!
Vine Craciunul!
Ela,
@
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana_Singh vaaaaiii m-ati omorit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() am cetit pe sarite ca e mare nebuneala la mine la scirbici;toti vor toate terminate ianinte sa plecam in concediu de sarbatori pina acum au frecat menta si acum vor vor si vor. Acum nu pot sa zic ca si eu am muncit ceausete luni dar n-am pretentii sa termin tot pina pe 23 ![]() Revin miine cu scrisorica ca muncesc numa' juma te zi va pup si tare m-ati scos din butoi azi ![]() aaaaaa si eu vreau una rosie Dana mamica de Jasmine Victoria(6 mai 2008) pozne :) http://picasaweb.google.com/mommydana/FirstBDayMay6th09?feat=directlink |
Poate unu' rosu

ca una nu avem de unde sa scoatem
Vlad
Mami de ursulet
bebe