Puiuti de Randunici 2008!! (341)
Raspunsuri - Pagina 16
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Hai sa va vad daca va pricepeti: Ghici cine are hemoglobina 7 ?! R:!!anamatpas/atado anisel erac aiA ![]() Vine Craciunul!![]() |
R: !!! ijarv atpaetsa is ats acad eles ep atab uc ai o-is erac aiA
si pentru ca e luna cadourilor si eu sunt un suflet maaaare si caritabil

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
aliceionescu spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lianam
R: !!! ijarv atpaetsa is ats acad eles ep atab uc ai o-is erac aiA si pentru ca e luna cadourilor si eu sunt un suflet maaaare si caritabil ![]() "Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi." |

Io zic atab al itnuner un as!!!
gbutucica spune:
Luny, eu nu mai lucrez la S, doar Cip mai e acolo ,.... inca,eu stiam de Jolidon, ca am lasate antele pisti tot,
la Sarrieri e binisor , dar eu din fericire nu mai lucrez acolo
Alice
si eu
Mi-am tras-o cu aspiratoru prin toata casa![]()
am facut curat luna bec si famacie si acu ma duc sa ma gatesc cu d-ale gurii.Apoi ma instalez comod in bocanci si marg sa-mi ridic coletul de la cresa pt a alerga 2-3 ore in parc.brr, brr
v-am salutat
Tot butucica si ai ei
aliceionescu spune:
Butucico, mie imi dai tare de gandit cu ai tai aia...Zi drept, e cu ochi, au ba? Repede, pana nu pleci dupa colet si ma lasai in ceata...
lianam spune:
deci n-am ghicit cu gheba
... treci la loc fi pedepsit
... ora 13 a trecut muuuuuulta treaba am facut
: dupa desen am lipit stickere pe album, pe masuta de lucru
, apoi codite antenute la artizda care a cantat la microfonul- mufa de calculator
, dupa am tras tura de aerosoli si partea cea mai grea a fost sa imblanzesc fiara si sa o fac sa adoarma
... eeee, demulticel vreau sa iau si eu plastilina sa "redecorez" casa
...musai sa pun in practica...de decupat n-am decupat pana acum caci copilul meu cel curios si intreprinzator ar vrea musai sa tina foarfeca si nu stiu daca e o idee buna de pe acum
... cu papusi facem scenarii pe aici dar ghici ghicitoarea mea cine se scalambaie si vorbeste si vorbeste si cine lesina de ras? 
![]()
si gata, fugira ideile....nu stiu ce mai aveam de zis 
"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
gbutucica spune:
Alice, din pacate nu e cu ochii, nu cred ca e momentul dupa doar 2 luni de la angajare, nu in conditiile de azi.In plus Andrei face cat 3 sau 4 la un loc, si nu exajerez deloc. La cresa m-au intrebat daca sunt sigura ca seara maninca lapte ???????..............
au crezut ca-i dau benzina sau TNT. Porecla lui la cresa este BULEVARD, oare de ce???
si plec dupe colet
scot semnatura cu pozele pt ca nu am nik nou , ca mi-e lene si n-am timp sa le descarc
BUTUCICA & Compani(Y)
zozela spune:
Vai mooor!!!
Cred ca ne dau astia afara de pe forum
I-auzi la ea-frisca,gheata!! Doamne!! Pai mai fata,baga-ti mintile-n cap,frisca si gheata le vreau eu ca de cand visez la un frappeeee?!!
Mi-e mila de soata ta,vede el luna de miere adevarata cand v-ati intalni!!![]()
Pana una alta,uite www.umornegru.ro/wp-content/uploads/2009/06/fabrica-de-vibratoare.jpg" target="_blank">cat are de munca bietul om!!
Iote-o si pe luny!!
Bine ai venit in clubul matrafoxatelor!!Sa o iei si pe duamna!!

Sa va vad acum:
Dopoapamnepe capatap puputepetipi fipi depe nepebupunepepepepe!!
Vine Craciunul!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
luny spune:
Zoze, astept un premiu, dse nebuna mi-s nebuna, limbi straine stiu
, asa ca..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:
sapa crepezipi tupu capa nupu stipiupu lipimbipilepe apasteapa
... .... mapaipi vrepeipi? ![]()
zozela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny Zoze, astept un premiu |
Alege o culoare!!

Vine Craciunul!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@