Puiuti de Randunici 2008!! (341)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela
Hai sa va vad daca va pricepeti:
Ghici cine are hemoglobina 7 ?!

R:!!anamatpas/atado anisel erac aiA

Vine Craciunul!

R: !!! ijarv atpaetsa is ats acad eles ep atab uc ai o-is erac aiA

si pentru ca e luna cadourilor si eu sunt un suflet maaaare si caritabil , fie, nu cu ce am zis ti-o iei, ci cu ce propui tu sa aduca mosu pentru alicel, sa ai si tu parte de o bucurie in toata treaba asta

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui lianam

Citat:
citat din mesajul lui zozela
Hai sa va vad daca va pricepeti:
Ghici cine are hemoglobina 7 ?!

R:!!anamatpas/atado anisel erac aiA

Vine Craciunul!

R: !!! ijarv atpaetsa is ats acad eles ep atab uc ai o-is erac aiA

si pentru ca e luna cadourilor si eu sunt un suflet maaaare si caritabil , fie, nu cu ce am zis ti-o iei, ci cu ce propui tu sa aduca mosu pentru alicel, sa ai si tu parte de o bucurie in toata treaba asta

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Io zic atab al itnuner un as!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Luny, eu nu mai lucrez la S, doar Cip mai e acolo ,.... inca,eu stiam de Jolidon, ca am lasate antele pisti tot,
la Sarrieri e binisor , dar eu din fericire nu mai lucrez acolo
Alice si eu

Mi-am tras-o cu aspiratoru prin toata casa
am facut curat luna bec si famacie si acu ma duc sa ma gatesc cu d-ale gurii.Apoi ma instalez comod in bocanci si marg sa-mi ridic coletul de la cresa pt a alerga 2-3 ore in parc.brr, brr

v-am salutat

Tot butucica si ai ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Butucico, mie imi dai tare de gandit cu ai tai aia...Zi drept, e cu ochi, au ba? Repede, pana nu pleci dupa colet si ma lasai in ceata...

Mergi la inceput

deci n-am ghicit cu gheba ... treci la loc fi pedepsit ... ora 13 a trecut muuuuuulta treaba am facut : dupa desen am lipit stickere pe album, pe masuta de lucru , apoi codite antenute la artizda care a cantat la microfonul- mufa de calculator , dupa am tras tura de aerosoli si partea cea mai grea a fost sa imblanzesc fiara si sa o fac sa adoarma ... eeee, demulticel vreau sa iau si eu plastilina sa "redecorez" casa ...musai sa pun in practica...de decupat n-am decupat pana acum caci copilul meu cel curios si intreprinzator ar vrea musai sa tina foarfeca si nu stiu daca e o idee buna de pe acum ... cu papusi facem scenarii pe aici dar ghici ghicitoarea mea cine se scalambaie si vorbeste si vorbeste si cine lesina de ras?
si gata, fugira ideile....nu stiu ce mai aveam de zis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Alice, din pacate nu e cu ochii, nu cred ca e momentul dupa doar 2 luni de la angajare, nu in conditiile de azi.In plus Andrei face cat 3 sau 4 la un loc, si nu exajerez deloc. La cresa m-au intrebat daca sunt sigura ca seara maninca lapte ???????..............
au crezut ca-i dau benzina sau TNT. Porecla lui la cresa este BULEVARD, oare de ce???

si plec dupe colet

scot semnatura cu pozele pt ca nu am nik nou , ca mi-e lene si n-am timp sa le descarc

BUTUCICA & Compani(Y)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Vai mooor!!! Cred ca ne dau astia afara de pe forum

I-auzi la ea-frisca,gheata!! Doamne!! Pai mai fata,baga-ti mintile-n cap,frisca si gheata le vreau eu ca de cand visez la un frappeeee?!! Mi-e mila de soata ta,vede el luna de miere adevarata cand v-ati intalni!!
Pana una alta,uite www.umornegru.ro/wp-content/uploads/2009/06/fabrica-de-vibratoare.jpg" target="_blank">cat are de munca bietul om!!

Iote-o si pe luny!!Bine ai venit in clubul matrafoxatelor!!Sa o iei si pe duamna!!

Sa va vad acum:

Dopoapamnepe capatap puputepetipi fipi depe nepebupunepepepepe!!

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Zoze, astept un premiu, dse nebuna mi-s nebuna, limbi straine stiu, asa ca..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

sapa crepezipi tupu capa nupu stipiupu lipimbipilepe apasteapa ... .... mapaipi vrepeipi?

Mergi la inceput
Mergi la inceput