Puiuti de Randunici 2008!! (341)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

sentimentul e reciproc alicel ... "gheba" o fi grebla ? o fi graba? ... asteptam elucidarea ... sar'mana pentru aprecierea "reclamagioaicei" mele ... te poftesc eu la o tuica fiarta, da' la partea a doua de dupa tuica nu poci sa te ajut ... dupa cum se vede ca palavragesc numa' spor la treaba n-am , da' ma fac fata serioasa si de la ora 13-shpce trecute fix ma apuc de treaba ... tie spor la dantuiala ca vrei nu vrei spor tot tre' sa ai ... eu sunt la ora de desen

zozelici gata,a avut o stafulgerare ramasita mea de dendrita si m-am prins : bitulici e posesoarea de copil, ca e scrisa cu rosu, pe mine m-ai fi scris cu verde

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

He, he, ce m-am distrat cu geoana si baselu cu litera mica, da?

Pana la urma am reusit sa inving lenea si mi-am facut baie, m-am schimbat si de pijama, dar pe copii tot asa i-am lasat ca acu tre sa se culce iar , ce zuza sunt...am reusit sa spal luna si baia,mare realizare si sa pun ceva bun la masina de paine

Liana, ce de vorbaraie ce-mi place de tine

Ma duc sa le dau sa pape cate o supica cu galusti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Gata cupilu'! L-am ciuruit Doarme ca un bebelus! Sper sa ia o ora ca de nu..

Stela sa nu se transmita la Teodora,carcaiasul!

Oh,Cami,e aur ce-ai gasit tu acolo Bravo!! Ia o tuica de la mine,sa scapi de tremurici

Teodora(de mimo),bafta la scrieri azi!!

Vladutu,sa iasa bine la serbare!!

"Scrisoarea a III- a actualizata: Tu esti Mircea ? Da imparate! Esti
un prost si jumatate!" Luny esti grozava!!

Da mai Irina,te-ai prins!! A ta,al meu..si inca vreo 3-4 de pe-aci,sunt mici si zambareti

Fata nu te baga in fata,io dau tuica,am zis!! De partea a doua,cu x in pix..o rezolvam si pe-asta,ce-Mos Craciun n-a auzit de vibratoare?!Numa' sa fie de acord,CostinSigur imi iau pari pe sele,tuullaaii!!

Butucico iar te ratai-milimetric Ptii,da' si cand te-oi prinde..

Ups,o uitasem pe Ralu si ursulici

Hai sa va vad daca va pricepeti:
Ghici cine are hemoglobina 7 ?!

R:!!anamatpas/atado anisel erac aiA

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

hey,

Ela ti-am trecut pe sub nas,asa cum am facut-0 de 2 ori si Simonei ( cea cu 2 baieti si cu al treile-a pe vine).
acu va trebui sa-mi fac opis si cu fetele de pe forum nu numai cu c;ienti.

Eu am tare multa treaba d efact , dar desi toata lumea mi-a triransmis sa am spor , nu-l gasesc.

asa ca va pup iar si ascult national Fm

Sanatate tuturor , un gand bun si MUfarinului, am aflat de la o pasarea ca ati fost in spital , acum bine ca sunteto acasa.

ma bucur pt Gekuleana, care are samburica si nu stia( tot o pasarea mia soptit)

Va pup pe toate dar nu scriu ca nu prea sunt cetita , si in plus intru foarte rar, ceea ce face sa nu mai fac parte din randunele..... glumesc ho.

ma ducesc la treaba, offfffffffffffff

BUTUCICA SI Ai ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Fata nu te baga in fata,io dau tuica,am zis!! De partea a doua,cu x in pix..o rezolvam si pe-asta,ce-Mos Craciun n-a auzit de vibratoare?!Numa' sa fie de acord,CostinSigur imi iau pari pe sele,tuullaaii!!

Hai sa va vad daca va pricepeti:
Ghici cine are hemoglobina 7 ?!

R:!!anamatpas/atado anisel erac aiA

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
@

aszice eva, dar nu poci siii, m-am prins cu hemoglobina aia, ai grija mare!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny
aszice eva, dar nu poci

Da de ce nu poti?! Te tine ceva?!Hai fata,ziiii ca doar ce ne inciseram

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Zoze, cum sa nu, cred ca stie Moshu' cum e treaba cu vibratiile, da' stiu eu? Baterii...robot...nush' dc merge. Io-s cu palpabilul (), umanul, sentimentu'...rahatishuri d-astea...:))

Butucica si ai tai, te pup, bine ca mai treci pe la noi.

Liana, in afara de ora de desen, eu iti mai recomand: ora de decupat (noi am decupat pana acum pe Bob -evident!!-, pe Sam, flori, copaci si trenulete), ora de plastilina, ora de marionete (fii-mea le ia in serios, vorbeste cu orice papusa pe care-o manuiesc eu) si dc mai descopar, te tin la curent. Ora 13 a trecut, cata treaba ai facut?

Si din datorii:

Dana,imi pare rau prin ce treci, timpul le vindeca pe toate, o sa fii bine si tu, va fi bine si buburuza. Dc ai avut puterea sa lupti pana acum, o sa ai si de aici inainte. Si dc mai plangi uneori, nu te condamna pentru asta, e firesc sa fie asa, ca doar esti om.

Cleme, sper ca sunteti bine toti 3, mi-e dor de Diana. Da, cred ca Thea e in genul pustoaicei tale, mereu are de zis cate ceva.

gecko, la ce odisee esti acum?

Si raspunsul: "gheba"= zebra.

Am plecat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Tre' sa completez....pt Zoze: adica palpabilul el pe mine, nu eu pe el, chestii de astea cu frisca si gheata...:)))))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Citat:
citat din mesajul lui luny
aszice eva, dar nu poci

Da de ce nu poti?! Te tine ceva?!Hai fata,ziiii ca doar ce ne inciseram

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
@

nu poci, caci am luat o tuica fiarta, vezi cum am scris mesajul mai sus..si mi-e c-o dau in altele

Mergi la inceput

Butucico ma gandeam la tine aseara, ca am auzit de Jolidon ca e-n faliment!..sper sa fie ok la tine! ce face baiatul tau?

Mergi la inceput