Puiuti de Randunici 2008!! (341)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Aloeu ,Luny prin cate ati trecut...bine ca acum sunteti acasa si va reveniti!
Alice,hai capul sus
Cuscra,off prin cate poti si tu sa treci...sanatate!
Kya,sa treaca durerea..sa scapi de maseluta rea!
Liana cata dreptate poti sa ai.Acum ascult Cleopatra
Mihutza,mai ce iubareata aveti

De cateva ore bune am scris mesajul asta,ca m-am apucat ba de teme cu David,ba mancare,ba am fost plecati si am uitat sa il trimit

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna seara si fetele care au intrebat de noi si mai ales pe Stela care a incercat sa ma si vada azi dar nu s-a potrivit...
Suntem bine dar eu nu prea am ce zice.
As vrea insa sa o felicit din suflet pe Gecko
Cat despre tine, Luny, stii ca ti-am fost tot timpul alaturi stiind f bine prin ce treci. Si...gandeste-te ca am fost cu Iulia de 2 ori in Grigore Alexandrescu si de fiecare data alte mamici spuneau ca M Curie e un rai pe langa GA...Asa am ajuns, cu atatea boli, sa dau zeci de milioane la Medlife numai sa fim tratati macar civilizat, ca suferinta copilului tot grea e si a mamei pe langa si mai si...Asa ca ce sa mai, vorba fetelor, sa ne rugam doar Domnului sa ne tina copiii sanatosi...ca si in conditii de hotel tot e ff greu, daramite in mizeria aia de loc si de oameni...
Capul la cutie inapoi. V-am pupat.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eu ma bucur ca in nervii aia, cand vroiau sa ma mute din patul meu, am avut farama de inspiratie sa spun sus si TARE ca platesc o gramada de bani pe asigurarile de sanatat la salariul care-l am, in consecinta, nu-mi dau ei din buzunar nimic si nici nu-mi fac vreo favoare, SA FIE CLAR! si tocmai d-aia refuz sa ma mut pana nu vine cu regulile alea de care spunea dr de garda, scrise, si sa aiba oarecare sens si logica! asa s-au carat din salon, crizati si mormaind..
liana ce spui tu acolo despre Floreasca imi povestea si mie sotul la fiecare tura, cu spagi, vorbe grele, ton ridicat, urat, urat...e atat de sictirit si scarbit si el, nu mai zic... in schimb, culmea, tipa de la ORL care l-a operat si i-a scos amigdalele a fost mai mult decat ok, i-am dat ceva, normal, insa nu mult.. ba apoi, dupa operatia lui si spre finalul sarcinii mele mi-a dat si un medical smecher sa aman prenatalul.. exceptii.. dar majoritatea sunt asa cum ai spus tu!
naty asa e, am comunicat mult noi doua, mi-a ajutat tare mult

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Pfiuuu...am terminat de calcat TOT
Dau de baut

Gecko, bine, fata, nu imi mai pare rau la ce bunatati ai dat N-ai mai facut si tu ceva buuun?

Naty, ocupata? obosita? suparata?

Liana...no coment

Luny, sanatate lui Liviu si tie! Muful ce face? mai aveti inca tratament, nu?

Mergi la inceput

bubulina ce aniversati, casatorie?..sunt in urma..Muf e mai bine, facem aerosoli, bagam eurespal, zinnnat, aerius..el e f bine, in forma maxima, doar ca nu mananca..greeeu, nenica..si putin

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

ASTAZI IMPLINIM 4 ANI DE LA CUNUNUIA CIVILA!!

Acum am comandat porcarii sa papam si sa ne uitam la grey, dar vineri terminam cu aerosolii si il ducem la mama si noi la restaurant sa mananc ce vreau eu.

Mimo, nu stiu cum o sa-l cheme pe bebe, sa vedem. eu asa voiam, victor andrei...relu vrea doar andrei dar nu vine cu alta propunere, sa gasesc eu.

Pidana, Carmen e bine, un pic obosita, deocamdata se scomodeaza...e si sotul acasa, mai incolo o sa fie greu.

Stela, ce ma bucur pt voi, nu-i asa ca e frumoasa regasirea?

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, ALINA SI RELU, CU FERICIRE SI IUBIRE TOATA VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Naty, ocupata? obosita? suparata?

1) DA; 2)da; 3) nu neaparat...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

LA MULTI ANI, ALINA SI RELU! SA RAMANETI LA FEL DE SENINI SI FRUMOSI, CA TARE DRAGI IMI SUNTETI!

liana, m-a mancat in partea dorsala si i-am zis lui alex ce vrei tu sa-i dai si ma bate la cap ...i-am zis ca la noapte

am o leneeeeeeeeeeeeeeee!!! maine avem serbare, va trebui sa ies din barlog, sa dau ochii cu lumea si sincer, nu prea am chef....

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput