Puiuti de Randunici 2008!! (341)
Raspunsuri - Pagina 11
ralucaspm spune:
Luny, bine ati venit acasa ! SANATATE MULTA !!!
BRAVO, ca esti asa cum esti ! Esti puternica si imi place f mult de tine ca spui lucrurilor pe nume si le spui in fata tuturor ceea ce merita.
Eu nu sunt deloc asa si cand ma supara cineva nu vorbesc si apoi ma simt si mai rau cu mine insami pt ca nu am vorbit si , de nervi, parca ma strange cineva de gat si nu mai pot sa respir.
Incerc sa ma schimb si sa mai raspund si eu cand ma deranjaza ceva.
bitza037 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihutza11 ... ideea e ca noi ne pupacim in fata ei, dar mai nou cand are chef de giugiuleala vine si ne ia pe amandoi dupa cap si ne impinge unul spre altul sa ne pupam intre noi, apoi ne trage spre ea sa ne pupam toti trei.. mai deci e o dulcica si chestia asta o repeta de cate ori are ocazia Mihaela, mami de Andra - 29 martie 2008Mica dansatoare www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor Hoinarii |
Mihule......la noi asta este la ordinea zilei...este innebunita sa fim toti trei acasa si sa ne pupam si iubim toti trei, pe langa asta ne pune pe mine si pe bitu' sa ne asezam cu capul pe perna si ea se aseaza intre noi si ne mangaie pe obraji sau o apuca din senin si ne ia pe unul din noi de mana si pe urma si pe celalalt si ni le uneste, si ea ne tine de gat si ne mangaie pe fatza si strange din ochi asa de bucurie si chitaie intr-un fel......este adorabila.....

ce sa mai copii astia sunt cu totul si cu totul alta generatie....una foarte inteligenta inca de la nastere....
IRINA

Mami fericita si implinita de
Antonia sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bubu05 spune:
'Neata pe la pranz!
Luny, nu mai am cuvinte
, ce experienta horror...da Doamne sa nu se mai repete niciodata! cata nesimtire...si bravo ca le-ai raspuns pe masura! eu nu sunt asa...nu stiu daca ziceam atatea...bleaga cum sunt...dar cand e vorba de copii cred ca Dumnezeu te intareste si spui ce trebuie! 
Elara, ce poveste trista...
Fug sa-i culc si eu pe baieti si sa ma apuc iar de calcat 
mstela spune:
tuturor.
Luny,multa sanatate voua.Sa aud f curand ca sunteti iar fresh toti, sa putem dantui in club.

Am dat o fuga la spital cu rezultatele la medicul neurolog si se pare ca,dupa cum arata radiografia starile nasoale cu ameteala si restul s-au datorat coloanei cervicale care e vai mama ei...cica e f dreapta coloana mea,nu are curbura,iar in zona cervicala apar niste chestii (pe romaneste inceput de hernie)![]()
...asa ca a mai adaugat la punga mea cu medicamente inca 2 si din ianuarie ar trebui sa ma reapuc de fizioterapie
...uoff,mama ei de treaba si de sensibilitate a organismului meu...Dar bine macar ca sunt intreaga la cap.![]()
In drum,am incercat sa o vad pe Naty,dar nu am reusit fiindca ea era ocupata si eu prea grabita.Mi-a spus ca sunt bine.
mami de TEA (1.04.08)
aliceionescu spune:
Salut!
Dau si eu o cafea fierbinte, sa mai inviorez atmosfera.
Si torn si nitica tarie, pt cine serveste, si-un fursec, si-o atentie, ca azi mandra face 1an si 9 luni...ce repede trece timpul! Acum-acum ajungem la "teribilii doi ani", asa imi zicea o prietena ca se numesc, si ne vor astepta din ce in ce mai multe provocari... Inca nu-s in aplele mele, va citesc si va sunt alaturi. Merci tuturor de gandurile bune!

Kya spune:
Si eu o admir pe Luny ca e bataioasa, si spune lucrurilor pe nume. Eu am curaj sa latru cand sunt acasa, singura... Dar cand ma trezesc in fata persoanei respective, fleoshc! Tac si inghit! Si rau fac...
Iau niste cafea cu tot cu tarie de la Alicel si ma chinui sa rezolv ceva trebui la servici.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
scrisesem atata polologhia despre spital sdi s-a dus odata cu netul picat
..pe scurt..daca nu avea Liv experienta de la Floreasca un an de zile, in care a vazut/auzit/asistat la multe, implicit stie cam ce drepturi are un pacient, poate ca nu rezistam si nu aveam atata tupeu nici eu..el m-a sustinut mereu si mi-a spus sa rezist si sa nu ma las, la fel si tata!in special de data asta, fiind vorba de ratiunea mea de a trai, copilul meu, nu am acceptat mizeriile!
asa m-au educat ai mei, sa fiu corecta,sa am demnitate, sa fiu directa, sa nu ma las calcata in picioare, mai ales cand sunt cu dreptatea in mana..clar ca nu-mi iese mereu, dar incerc.. eu asa sunt..si e universal valabil in Ro, fie ca vorbim de sistemul sanitar, joburile noastre, servicii publice etc..

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:
foarte bine faci luny, ai dreptate
... asa ar trebui sa procedam pentru orice si cu oricine...indiferent ca e vorba de sanatate sau orice alte servicii ... cine vrea drepturi trebuie sa constientizeze ca are si indatoriri ...ca doctorul, asistenta, infirmiera trebuie sa isi faca meseria corect si cu responsabilitate si daca mai poate fi si om pe langa, jos palaria
! ca in definitiv presteaza un serviciu pentru care este platit si pentru care noi platim cu varf si indesat, si ca nu e nimeni vinovat de jalnica stare a sistemului, incluzand salarii, dotare etc, ca si el si familia lui pot fi pacienti si au cu siguranta pretentia sa fie tratati in primul rand ca oameni, cu respect si profesional, ca poate fi client la o banca, sau cumparator la magazin, la piata si exemplele pot continua, si are pretentia ca are drepturi, ca vrea sa i se vorbeasca frumos, sa fie servit civilizat si nu ca un gunoi.....ca atare, asa cum spuneai si tu luny, e valabil pentru orice meserie faptul ca trebuie sa respecti ca sa fii respectat! in ce priveste spitalul floreasca, eu am o parere de total dezgust ... acolo l-am internat pe tatal meu cu o fractura dubla la picior, si facand analize i s-a depistat cancerul...de unde dezgustul meu? eram zilnic acolo, cautam solutii si incercam sa fiu cat se poate de cerebrala intr-o asemenea situatie, in care trebuia sa tin inca departe de tata vestea si sa reusesc sa ii spun mamei fara sa o am si pe ea in spital la aflarea vestii ... si spagarii aia nenorociti, imi pare rau ca o spun asa, dar acolo nu am intalnit UNUL macar sa fie om pe toata durata sptalizarii (pentru ca in alte experiente cu spitalele am dat si peste oameni adevarati, nu putini, insa insuficienti sa creeze o alta imagine asupra sistemului) mi-au distrus atunci orice farama de speranta ca se mai poate schimba ceva in sistem; ca sa nu mai lungesc, ca ar fi multe de povestit si nu isi au rostul acum, exceptand tonul si modalitatea in care mi-a spus ca are cancer, nu mult de trait, sa fim bucurosi daca rezista cateva luni - si o spunea de parca imi facea un serviciu - , ca o sa ii spuna si unuia din dr de pe sectia de gastro sa il vada si atunci ma intreaba: dar ce profesie aveti? si ii spun: medic; la care el, nu ii pot uita expresia si gestul degradant, imi zice: aaa, pai atunci stiti ca trebuie sa...(si facea semn cu degetele, indicand numaratul banilor, adica sa dam spaga)...si trebuie si la colegul de la gastro....imi venea sa lesin, sa-l pocnesc, nu stiam ce reactie sa am.....adica trebuie sa ii dam lui, insa nu e suficient....in fine, inchei povestirea, sper sa nu aiba parte nimeni de astfel de fiinte, pentru ca nu le pot spune oameni si sa ne dea Dumnezeu sanatate inainte de toate!
si mai sper sa se termine bolesnitele astea de pe crenguta si sa schimbam cat mai repede tonul discutiilor noastre, sa glumim, sa povestim nazbatiile piciuletilor nostrii si sa simtim cu adevarat bucuria si magia lunii decembrie
!
"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
VALENTINA C spune:
Anca, n-am cuvinte...
Dar e bine ca le-ai zis-o in fata...Nu stiu daca asta le-a schimbat in vreun fel comportamentul, dar macar stii ca ai facut tot ce se putea pt Mufarinu...Pe care-l imbratisez tare - tare 
Valentina cu
Matei si
31+ cu Luca

Andra - 29 martie 2008