*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (92)*

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Corina, m-as mai calma dac-as stii cu ce creste. Cred ca patentam un nou derivat din aer, cu care se cresc copiii, ieftin si bun. Mai stiu eu una curioasa - si de mancare e curioasa, da-i trece dupa o lingurita - se trezeste, cum spunea si Laura, cu degetul intins. Vrea la toate, de toate, nu trece nimic neobservat. Ce soacra o sa fie...

Bertha, la asa nazdravana, ce le stie pe toate, mai vrei si par? Pe rand, pe rand...

Azi z a rezistat eroic, nemancata, de la 10 la 5, cand a halit borcanul de legume de la daddy. Mar copt n-a mai avut chef, nici suc. La 6 cand a venit acasa, s-a aruncat pe mine, m-a cautat, mi-a supt umarul, si din tz a tras de trei ori. I-am facut gris cu lapte, a inceput sa planga cand i-am dus lingurita la gura. Si-asa, jignita la maxim, dupa baitza, a bagat doar o tz si-a adormit.

Eu am o dilema, , de ce dintii de jos cresc unul langa altul si cei de sus cresc cu strunga? Si pana cand raman cu strunga?
Si mai am o dilema. Mai merge cineva pe varfuri?(sustinuta, nu va ganditi c-a luat-o la pas) Ca-mi revin piticii... orteza tinuta trei luni... displazia...

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Laura, wow, arati foarte, foarte bine! am vazut poze frumoase cu pustoaicele Miron, 3 la numar.
Cand ii zic de mancare lui Thomas, o taie
Bertha ma bucur ca analizele sunt ok . pup de la Thomas ,zis Pleata, pentru Ioana Chelioana

Eli of,n-am putut sa ma uit nici eu..
Crissmersi, imi pare rau ca nu e natural, dar am zis ca e mai sigur asa.
wow ce lungana e Sofia! ati fost cumva la Venezia?sa imi faceti mie pofta de pizza? ha? .
Anca strunga dispare dupa ce mai cresc dintisorii..

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Ca tot vb de "cra-cra" : ii spun "hai sa facem baita" si o tuleste la usa baii si de aici direct la cada. Sa-l manance mama pe el de baiat mumos si destept.

Criss l-am avut pe fratele meu sechestrat la domiciliu sa faca pe clovnul cu piciul. Altfel, nicio sansa.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Hera ce ma bucur ca ati rezolvat cu intarcatul asa natural... ce fain , nopti dormite... cum e mama ta dupa operatie?

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Hai ca m-au distrat ultimele mesaje! Am ras cu drag de Cati cea pofticioasa, de Stefanut- ratusca balacioasa, de Thomas care o taie cand e vorba de mancare si de Zibe cea profund jignita de grisul cu lapte. Sunt niste scumpi!

Ocean, am primit pupicul. Multumesc pt porecla, nu mai stiam cum s-o alint referitor la cositele-i bogate, sigur asa-i ramane numele un timp, Ioana-Chelioana!

Anca, Darius inca are strungareata, de fapt are dintii de sus cu pauze vizibile intre ei, astept sa vad cum or creste definitivii, sigur se mai apropie cand or mai iesi si alte maselute.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Anca, si eu tot cu aer am crescut Mancarea me apreferata era: APA. Beam 2 cani de apa inainte de fiecare masa . Imi aduc si acum aminte cum se ruga mama de mine sa iau cateva linguri de supa/ciorba. Felul doi era cah Acum sunt o mancacioasa. recuperez.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

A venit soata de la munca si a obs curatenia din casa. Mi-a si zis ca se vede ca am muncit azi. Asa de bine m-am simtit.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

74cm, 8540g, 44cm capanete
P25, P25, P10

ROR si Prevenar (gratis )

a plans la vaccin, insa a plans mai rau cand a terminat biscuitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Oceanborn mama e ok acum, a trecut 1 luna jumate de la operatie. Se simte bine mai are un pic de recuperat, se menajeaza f mult. Sa speram ca va fi ultima operatie si nu va mai fi nevoie de alta. Sa ne ajute Dumnezeu.

Criss da am avut mari emotii cu intarcatul asta, voiam sa o fac in asa fel incat sa nu sufere Lorena. Si exact asa mi-a iesit. Pur si simplu a uitat treptat ca a existat vreodata tz pt ea. Eu asa cred, desi nu prea stau decoltata si nici nu ma schimb in fata ei.

Amalia probabil ca atunci cand il vei intarca pe Luca va trebui sa o faci treptat pt a se duce din lapticul pe care il ai sau cine stie poate cu pastilute. Eu oricum nu prea mai aveam. Trecusem prin niste perioade mai nasoale. Probabil si stresul. Ei asta a fost. Eu aveam mare nevoie de odihna, dc nu simteam ca o luam razna....

Laura arati super, ai si slabit mult si rochia te avantajeaza.De unde ti-ai luat rochia? E super.

Corina mult succes iti doresc in proiectul bb2. Sa va intoarceti 4 din vacanta. Si noi ne dorim cat mai repede bb2,deja muncim pt el , dar cine stie cand va fi......

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

Bertha, felicitari pentru rezultatele analizelor. Si pe mine ma bate gandul sa fac un set de analize,insa imi e groaza sa ma duc sa il intepe asistentele astea.
Ginye55,Babyzapi,Anca ce harnicute ati fost astazi. NU stiu de unde mai ai aveti atata putere. Eu anul asta zic pas la curatenia de Craciun singura, asa ca am chemat o femeie pentru sapatamana viitoare. Inainte si mie imi placea sa intorc casa cu fundul in sus. Acum in schimb chiar nu as fi in stare cu Radu care se agata in permanenta de picioarele mele.
Am reusit si eu sa il culc pe Radu. Acum sa vedem cum se trezeste. Azi noapte sa zic ca a fost ceva mai bine. Cred ca nu a avut mai mult de 5 treziri. Incep parca sa vad luminita de la capatul tunelului,saptamana viitoare vine mama la noi. Si simplu fapt ca o sa imi faca mancare, pe mine ma bucura nespus de mult. Abia astept sa mai respir si eu cat de putin. Plus ca eu mi-am iubit asa de mult bunicii si au avut un rol atat de important in cresterea mea, incat vreau ca si la Radu sa fie la fel. Si cum nu e decat mama ca bunica, imi doresc sa fie apropiati si sa o iubeasca mult. Abia astept sa vina.Plus ca vreau sa iau si eu putin magazinele cu asalt acum(atatea cadouri si cumparaturi),si cu singura cu Radu nu ma aventurez. Asa ca o sa o am pe mama cu mine.
Astazi vad ca nu avem nici un sarbatorit.

Mergi la inceput