Bobocei de sept-oct 2008 (228)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Nikolici mai pune te rog filmuletzul cu Karinutza in sertar ca tare mult vreau sa vad ce face ea acolo.
Cand mai veniti incoace, oare reusim sa ne vedem, am fost de curand prin Geneva si m-am gandit la voi.

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Lidia spune-mi si mie te rog cu ce tratezi tusea si mucii? si multumesc

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

ma pregateam sa iti raspund...dar nu gaseam postul cu intrebarea

noi ne tratam cu homeopate...raminem fideli homeopatiei..ca ne-a scos din belea de multe ori

mai nou ..eu ma documentez cit de mult pot...ca in situatii de criza ..sa iau masuri singura..in cazul in care e noapte ..sau weekend..sau nu e de gasit homeopatul

si apropo de homeopat care nu e de gasit...acum 2 seri Izabella a facut o criza urita de tuse..cu varsaturi in jet..cu muci care buseau pe nas..etc..groaznic...
era 10 noaptea...homeopatul nu raspundea...iau eu deja intrasem in fibrilatii..facind planuri sa merg la Urgenta cu ea ..sa nu se innece cu muci..
dar in disperare de cauza..dupa ce a reusit sa vomite tot ce se putea..si a prins citeva minute mai linistite..i-am virit in gurita citeva granule de IPECA..dupa jumate de ora de plimbat in brate..a adormit...si tusea s-a diminuat considerabil peste noapte...
si asa am scapat de umblat cu copilul prin spitale in miez de noapte.

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

pièrsicutza ai pm

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

babytza, ange astept sa se trezeasca ca sa ii dau spanac, deci inca nu stiu cum va reactiona......sper ca bine....o sa va zic dupa

Eu intr-o jum. de ora trebuie sa merg la defrishat ....nu de alta dar a inceput sotu' sa imi zica, daca sa vina cu o drujba ca in scarry movie ....asa ca daca nu se trezeste copilul pina atunci ramane buni pe baricada sa ii dea spanac.......clar cu ea nu o sa vrea

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

musettepink am fost la cel din baneasa. V-am zis, mi-a zis omu ca sigur mai primesc saptamana asta inca 5 bucati, doar ca nu stia in ce zi....

Eu nu vreau, ma dusesem doar pt voi, ca imi este ff aproape...

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

au dormit hunii mei 3 ore, de la 12.45 pana la 15.45 si am bagat si eu o rara de ... sunt fresh!

elly, Edi priveste curios la fratica. deocamdata...

kllemi, dap, cresa se continua cu gradinita. daca asta e, poate in vara colindam IOR-ul impreuna! o intrebi mai multe pe prietena ta despre cresa pls? ma intereseaza in special personalul... sar'na.

bitza, Lucas e un scump si un istet! ma bucur ca va reuniti, in sfarsit. sper sa nu mai plece sotul pana dupa sarbatori.

lidia, sincer nu stiu exact, ca am trecut doar o data pe langa ea si nu cunosc zona f bine. dar spune-mi mai multe, totusi. de ce ati fost nemultumiti?

piersicuta, multumim frumos! la mine nu merge linkul...

babytza

nikole, daaa, si cateii hunilor tot pe aratura o iau, spre disperarea lui tati si amuzamentul meu! eu ii opres noaptea si cand dorm hunii, ca sa nu am surprize... dar hunii sunt topiti dupa ei, ii pupa de numa' numa', cu nicio jucarie nu fac asa!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Votat Bighidel
Bitza... ce scump e Lucas... da drumul la muzica si vrea in brate la somnic...
Jucaria aia cu cheite e si pe net http:// www. jucarii fetite .ro/ index.php?idSub=88&title=Smoby%20-%20Cotoons sau http:// www .intrasavezi .ro/ casuta_educativa_cu_forme/210.htm.
Scoateti voi spatiile.

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fce spune:

nikolici si al nostru catzel la fel face. Erica are un ratzoi pe care il apuca macanitul numai noaptea

klemi pofta buna la spanac

Cred ca o sa comand si eu casuta de pe site, ca ajung greu la selgros. Azi i-am luat si un sortator de forme, sa vedem daca se apuca de lucru in zilele urmatoare, ca la prima vedere l-a ignorat total.

Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
cicescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

hello!!
Nocom, dar Roata olarului o aveau aia la Selgros unde ai fost tu??

eu am fost la Selgros in Craiova si nu mai era
si acolo aveau jucaria aia cu chei...dar deh, distantele

pls, daca mai gasiti Roata olarului, dati-mi de stire ca vreau sa o iau pt o fetita care sta in Bucuresti si am reusi cunmva sa o preluam (roata)

Piersicuta...eu asa ma trezesc de obocei...dimineata ma simt cel mai bine si am si timp pt mine, ca doarme Razvan

azi am fost plecata cca 5 ore si a stat cu cumnata-mea si cu soacra-mea: a fost cuminte in general, ne-a strigat si pe mine si pe tac'so, a mancat, dar s-a facut fleasca...lua apa in gura si apoi o scuipa pe el...si n-a vrut sa doarma neam! ghici ce face acum???? DOARME!!!

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

filmuletz

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput