Bobocei de sept-oct 2008 (228)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Salutare

Fetelor, a fost Renul lui Mosu la Selgros si nu mai aveau casuta aceea cu cheite!! Am intrebat si au zis ca mai trebuie sa primeasca 5 bucati saptamana asta. Daca mai am drum ma mai uit dupa ele, daca nu, poate reusiti sa gasiti in alt selgros... Imi pare tare rau!! data viitoare il trimit direct pe Mos ca poate are mai mult noroc......

CD, abe, musette

sau poate reusim s-o gasim pe undeva pe net....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

neatza! unde e cafeaua aia, unde e??

paula, uite www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=37&articleId=55&view=showArticleContent" target="_blank">aici cresa. se numeste Titan I, dupa zona, e cea pe care am ochit-o.
Mihnea e mortal, micul arbitru!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

eu stiu ca asta e cresa TITAN IV ...si aici a "activat" Stefan..(cind avea vreo 2 ani) ...timp de 6 saptamini...o experienta nu tocmai placuta nici pentru el ..nici pentru noi ca parinti...
dar decizia ii apartine fiecarui parinte..

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Salutare

Azi e un soare la Berna ca mi s-a facut brusc pofta de mers la schi. Cine mai vine? Dupa asa o lunga pauza, abia astept sa reincep.

claudinna ce activa esti dis de dimineata, de unde atata energie?

anca nu mai vazusem demult poze cu voi si m-am uitat adineaori la poze si m-am socat: Carla e o frumusete de copil cu niste ochi foarte frumosi si expresivi dar de unde atata par? Nu imi dai si mie reteta caci eu tot astept sa-i creasca Annei parul sa vad daca e cret ca al meu sau nu. Ce bucle frumoase are Carla...
ClaudiaH deci nu esti singura cu copil cu putin par.

Vorbeati aseara de alaptat si asa mi s-a facut un dor de asta. Eu pe Anna nu o mai alaptez cam de o luna si uneori tare mult imi lipseste.

Si pana la urma cine e a treia burticutza caci m-ati facut curioasa?

Vreau poza cu copilul care doarme in sertar, please!!!

angelynna voi ce mai faceti?

luminita felicitari hunilor alpinisti!

Referitor la cadouri de Craciun, noi ne-am gandit sa-i cumparam o masuta caci tot e asa de studitiva.
Un link la cum arata www.weltbild.ch/1/pprod.img/page.html?img=1&h=c7ec2ee6c2&lm=20091124030242&trbid=502020&b=089404" target="_blank">masuta-scaun

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fce spune:

am luat azi din carefour masuta gradina vorbitoare de la chicco, pe care o vazusem pe net cu 390 de lei, cu 220 lei...poate intereseaza pe cineva

Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
cicescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piersicutza

Si pana la urma cine e a treia burticutza caci m-ati facut curioasa?

Vreau poza cu copilul care doarme in sertar, please!!!

A treia burticutza, nu e burticutza A fost alarma falsa

Copilul in sertar este Karinuta de Nikolici. Poate pune ea din nou link sa o vezi si tu , e o filmare

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Elly in ultimul timp cam asa ne trezim , sper sa o tina mult timp asa si la voi sa revina starea de somn prelungit

Votat Bighidel

Kllemi sper ca a mancat Amalia

Babytza eu am facut azi ciorbica de pui cu rosii si suc de rosii, a galopat ceva acolo

Lidia spune-mi si mie te rog cu ce tratezi tusea si mucii? si multumesc

Piersicutza numai nebunii face, in general bine, ma lup cu niste muci si tuse de ceva timp , merge singura, vorbeste pe limba ei mult, spune numai tata, are aproape doua masele si tot 6 dinti.
am Anna

La noi e tare urat, bate vantul si ploua

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nu a papat nici azi....dar e si maine o zi

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Mai fetelor...azi a fost zi de smotru, atat cat am putut cu K dupe mine...i.insa am inebunit cu catzelusul vorbitor, cred ca e defect ca urla singur si in special pe mana...mana verde si uite intr una asa, mai zice de nspe mii de ori si imbratiseaza ma si urrraa.
Si ai vostrii catzeloni tot asa pe aratura???

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Nocom la care Selgros ai fost?Eu incerc sa ajung zilele astea la un altul sa vedem poate gasim.Daca ajung va anunt de cu o seara inainte ca sa-mi ziceti care vreti.Singura problema daca va cumpar este cu intalnitul eu nu prea am mobilitate de miscare din lipsa de masina asa ca va astept in zona mea.Asta e singura problema in rest daca ajung va spun si cui vrea ii cumpar cu mare placere.
Nocom multumim mult de intentie.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

piersicutza K era intr-un filmuletz in sertar, e noua descoperire, ca o pisica scoate ce este in plus in el, si se aseaza pui in mijloc....dar aseara s=a bagat sub pat si nu mai vroia sa iasa, totusi cand a vrut s-a prins intr-un cui nu stiu cum , norocul nostru doar de haina.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput