La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (71)
Raspunsuri - Pagina 14
CADIA spune:
Selena Bunnymultzam fain.
Natysa sti ca eu sunt chiar foarte ingrijorata cu alergia asta pentru ca arata f..ff.f urat. Sa vad cum o fi azi cand iesim afara.
In rest suntem bine, ne plimbam pe la bunici, strabunici....si gimnastica.
Voi nu mai ajungeti in DR T sa ne mai vedem???
multi
IRA LIZAMULTUMESC DE SFATURI
DAR NU MAI STIU ADRESA SI PAROLA MAILULUI COMUN
PLEASE HELP
PORUMBITA eu ii dau la masa de seara, inainte celei de lapte fie iaurt cu biscuite, iaurt cu 2lgt de gem, mamaliga cu iaurt/branza, gris cu gem. si cam la 2-3 ore de ultima masa de lapte.
LISA, ce spui tu despre cumnata ta e de-a dreptul SOCANT. Dar din pacate (eu lucrez in banca)se intampla destul de des chestii de genul acest.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
andre_ea spune:
Uf, nu m-am exprimat eu bine, s-a trezit de vreo 3-4 ori (nici nu mai tin minte) tot la juma de ora. Ma termina.
Aalina, da, o iubeste mult pe Ilinca. Acu' o cam iubeste si impotriva vointei ei .
Io incep curatenia cu dezertarea de acasa. Ma duc sa-mi recuperez o diploma.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
cristi_2003 spune:
andreea am fost la doctor, normal ca da, ea ne-a dat tratamentul si diagnosticul. nu-s genul sa tratez dupa capul meu.
crisspy spune:
'Neata,
ILINCA, EDUARD, CARLA, VLADUT bucalat sa cresteti mari puilor si sa vina Moshu cu multe jucarii...
Cristi lui Carol sa se faca bine repede ...de mancat mananca?
Lisa ce a zis Cristi cand a aflat de bani?...nu mai poti avea incredere in nimeni zilele astea...
Sa va zic ce au patit si socrii mei? Aveau nishte bani depusi la CEC Bank si au aflat intamplator ca personalul de la casierie mai baga manutza prin conturi din cand in cand...Cand s-au dus sa-si verifice contul le lipseau nici mai mult nici mai putin decat 300 de milioane lei vechi ...soacra-mea era sa lesine...casiera in speta fiind vecina cu ei, ii cunoastea foarte bine...Acum de mai bine de 2 sapt se lupta sa-si recupereze banii...groaznic
Anna sa stii ca si Razvi musca tare cand ne prinde...eu cu el avem un ritual de iubire: daca il pup pe obrajor si incep sa mieun ca o pisica, incepe si el sa puna gurita pe obrazul meu si miorlaie la fel ...insa cateodata cand nu sunt atenta ma musca de nas...sapt trecuta m-a muscat asa de tare ca am stat cu nasul rosu vreo 3 zile, de ziceai ca sunt Rudolph ...
Irina tu stii vorba aia: tot raul spre bine...eu cred ca asa va fi si la voi...naiba sa-i ia pe aia cu ANL_ul lor ca numai pe pile se dau apart acolo...tin pumnii sa se materializeze afacerea si sa prinzi un job asa cum iti place tie... papacelului
Noi suntem bine...in afara faptului ca nu mai vrea laptic toate sunt bune si frumoase...se urca pe tot ce prinde, ba chiar face si pasi impingand masuta de activitati ...
Azi-noapte m-am culcat pe la 2:30...am impodobit bradutzul de Craciun...daca n-am copilu' cu mine sa ma tina treaza, imi fac de lucru ...a iesit cam asa : http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi9Luni#5413164083465988370
gashca si sa auzim numai de bine de la Ledi si David
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
cristi_2003 spune:
a mancat doua bibe de lapte, de 210 si 150 ml azi. acuma nu mai are febra, da isi face somnicu de refacere. i-am pus apa pe calorifer si umidificator sa nu faca muci.
crisspy spune:
Bravo Carol...o sa-si revina curand, ai sa vezi
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
Naty spune:
lisa vai de mine, ce om! I-ai spus lui cristi? Nici nu stiu ce ati putea sa-i faceti ...
cristi multa sanatate lui Carol! Hai, ca scapati voi repede ...
masoara-i temperatura des si hidrateaza-l.
Fetelor, apropos de febra, eu am avut in casa mereu, de cand am adus-o pe Ioana de la maternitate, Desitin - mi-a spus dr. Culcer ca nu trebuie sa-mi lipseasca niciodata. Va sfatuiesc sa vorbiti cu doctorii sa va dea reteta (altfel nu se elibereaza) si sa tineti tot timpul in casa. Mie mi-a fost foarte util (din pacate am avut nevoie de el, cum stiti) - i-am pus Ioanei de 2 ori, o data la 9 luni cand a facut 40 de grade si probabil am salvat-o de convulsii la spranceana si o data cand chiar a facut anul trecut convulsii, pe care am reusit sa le opresc foarte repede in felul asta.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
mara95 spune:
salut!
dark,multumim frumos,ca de obicei,esti extrem de atenta!
pe andrei l-am sarbatorit de sf andrei, pe flavi de sf nicolae(caci e si nicoleta),iar pe 7 dec a implinit 4 ani,deci alte 2 torturi.mai avem sf stefan (andrei) si ziua de anstere din ian tot a lui.iubesc luna decembrie!
micola spune:
oooffffffff
eu am trecut alocatia intr-un cont la procredit ca sa aflu acum ca nu s-au dus de vreo 2 luni
ma duc la directia muncii sa vad ce mai pot face si unde-s banii copilului...
DOAMNE AJUTA SA FIE TOTUL BINE CU DAVIDUT!!!!!!!, NUMAI LA EL MA GANDESC
Trec si pe la biserica pt copii sa pun un acatist, cu el in frunte!
mamici si licurici
de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!