La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (71)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Micola, tin pumnii sa rezolvi usor cu alocatia. Imi pare rau ca trebuie sa mai pierzi timpul pe la institutiile statului.

Crisspy, f frumos bradutul, a iesit super. Cum o sa-l pazesti de Razvi?
Iar Razvi e tare dulce, m-am uitat la ultimele poze, este asa finut si are un zambet strengaresc puiut scump

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 9 luni

www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Pupam!

Vesti de la Ledi?

Moama, si-au prins si o zi urata in Bucuresti...nush cum e prin alte parti, da' aici lg aeroport ploua marunt, bate vantul, nashpa cu majuscule! exclus iesitul afara!

Uitai sa pove: am luat ieri analizele Elizei, sunt cateva date in afara intervalului de normalitate, dupa cifre diferentele nu sunt mari cu o singura exceptie

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

ce exceptie ira?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Crisspy, f frumos bradutul, a iesit super. Cum o sa-l pazesti de Razvi?
Iar Razvi e tare dulce, m-am uitat la ultimele poze, este asa finut si are un zambet strengaresc puiut scump

Anna, Razvi are bradut si la ai mei acasa si nu este foarte preocupat de el...adevarul este ca este un bradut mai mic si urcat sus pe o chestie inalta...

Acum cu bradutzul nostru nu stiu ce o sa faca...anyway toate globuletzele sunt de plastic, bradul este artificial, asa ca din pct meu de vedere poate sa faca orice cu el, numai sa nu si-l tranteasca in cap..

multumim de aprecieri....

Ira care e exceptia?

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Eu o sa fac brad natural, dar ii baricadez cumva mergaretului accesul spre el. Si acum am baricadat accesul spre flori, ca altfel erau toate mancate de ierbivorul meu
Exista pe undeva de cumparat gardulet pt a limitata accesul?

Ira, pai ce-ai facut, ne-ai aruncat zaharelul si ne-ai lasat asa, fara explicatii? Sper sa fie totul bine cu Eliza!

Abia astept vesti de la Ledi, sper ca merge totul bine!

Poze Vladut la 9 luni

www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Anna, eu o sa pun bradutul in tarc, pt ca dra Alexiuta sa nu ajunga la el. As fi vrut un brad mic natural pe care sa il pun undeva sus, cat mai ferit de dulceata mea, insa sotul, copil si el, vrea brad mare si artificial.

Gardut de protectie am vazut la Ikea. E pentru usi si scar dar poate il poti folosi dc pui bradul intr-un colt. Am luat tot felul de chestii de securizat casa de la Ikea dar mi se par insuficiente, mai ales protectiile pt colturi de masa sau mobila in general. Tot cu burete o sa rezolv.

Micola, im pare rau ca ai probleme cu alocatia. Uffff....

Ira, care e valoarea inafara limitelor normale?

Cristi, bine ca nu mai are febra Carol. Tinem pumnii sa se faca bine.

Gata, ma intorc la curatenie. Mai am doar camera puiului si de dus covoarele la curatat. Am reorganizat mobila in living, vineri duc florile la birou pt ca Alexia le vizeaza, le rupe si ma tem ca le mai si mananca daca nu sunt atenta. Ca sa nu mai zic de tentatia de a baga manuta in pamant. Tati e destul de trist, pt ca gradinaritul e pasiunea lui, dar se poate ocupa de ele si de la birou.

Vreau sa vina iarna si frigul. Sa ninga si sa moara toti virusii astia urati!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Ciao

Suntem si noi pe aici, dupa un wkend lung cu tati acasa, ca ieri a fost sarbatoare mare aici si am mai innodat niste zile libere...tare bine e cand suntem toti.

Am citit de copilasi bolnaviori, sanatate multa va dorim!

cristi, ma bucur ca nu mai are Carol febra si va uram sa treaca repede bronsita

bee, asa si eu, de-abia astept sa treaca sezonul asta al virusilor. Tocmai mi-a zis vara-mea din Arad ca fratele ei de 5 ani e la spital cu pneumonie virala, a facut saracul febra 40 azi noapte..si cica e plin de copilasi bolnavi in zona lor. La gradinita educatoarea nici nu si-a dat seama ca are febra si e bolnav, ca erau toti molesiti si nu iesea in evidenta. Saracii de ei, tocmai acum in pragul sarbatorilor:)

crisspy, tare frumos bradutul!

Noi anul asta am pastrat bradul si ieslea micute si le-am pus la inaltime..asa ca acum Cati invata unde e bradul si unde e ieslea (o sa pun si poze pe mail, sa le vedeti). Aici in Italia ieslea e mai importanta decat bradul, practic nu lipseste in nici o casa: se pregateste cand incepe adventul si se lasa gol leaganul cu pruncul Isus, urmand sa fie pus acolo in seara de Craciun (noi evident ca l-am pus deja:)). Cand o sa creasca Caterina si o sa priceapa ne vom face si noi iesle mai frumoasa si mai "participata" (in sensul ca poate face si ea o parte din figurine)..deocamdata merge super ok asta minimalista pe care o avem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

anna, micola, eu trebuie sa zic iar cat va admir ca rezistati cu alaptatul si muscatul de san. Eu stiu sigur ca nu as fi rezistat, asa ca ma inclin

micola, sper sa rezolvi cu alocatia.

andre_ea, sa stii ca si Cati se cearta cu mine cand ii spun NU. Se opreste din ce face, dar incepe sa planga sau sa se tranteasca pe jos, depinde ce noroc avem.

Ma gandesc si eu azi la Ledi si David, sper sa rezolve tot ce si-au propus pe azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Asaa....

Sorry k am lasat vraishte p'aici, se incinsese apa-n Aburitor si m-am dus sa spal faiantza-n baie, k de cand tot ma-ndemn k grecul la pushcarie!

Valorile in afara limitelor sunt:

Leucocite (Wbc) 5.6 mii/uL (interval de referinta 6.00 - 14.00)
Hemoglobina (Hgb) 14.48 g/dL (interval de referinta 10.5 - 14.00)
Hematocrit (Hct) 42.96% (interval de referinta 32.00 - 42.00)
Limfocite% 73.10% (interval de referinta 45.00 - 70.00)
Neutrofile% 13.80% (interval de referinta 20.00 - 50.00)
Neutrofile 0.77 mii/uL (interval de referinta 1.10 - 6.60)
pH 8.00 (interval de referinta 5.00 - 7.00)

Cea care mi s-a parut cam departishor de limita superioara era valoarea de la limfocite%. Asta asa, aritmetic. Anyway, am prins-o la telefon pe med fam care mi-a spus k e ok. Daca insa credeti k nu (doctoritele noastre dragi), poate aveti ragaz sa-mi atrageti atentia. Una peste alta, uitandu-ma la starea generala a Elizei, nu pot fi ingrijorata decat daca imi alimentez in mod artificial spaima - si parca nu as vrea...

mai voiam sa spun ceva, dar am uitat pe moment, revin...

Pupam!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

'neata'neata!

LA MULTI ANI LICURICILOR DE AZI!sa cresteti mari si sanatosi!
Refacere rapida licuricilor bolnaviori
Cuscra,frumos tare bradutul!
ideea cu montajul, este foarte buna.Poate vreti sa facem poza cu licuricii cand sufla in lumanare

mi-am schimbat cizmele cu www.ninewest.com/Hollyn/4046627,default,pd.html?cgid=4216631&itemNum=22&variantSizeClass=&variantColor=MEDGYLE" target="_blank">astea. mai rockiste un pic

Cristi a reactionat ok,in schimb este tare dezamagit. sincera sa fiu nu cred ca o sa faca mare lucru,ca el este tare lipit de sora-sa,adica si aseara incerca sa o scoata din kkt ca saraca poate nu i-au ajuns banii,ca sigur a avut un motiv...ca a gresit ca nu i-a cerut ca oricum i-ar fi dat. concluzia: ciu-ciu trrimis de bani sau de pachete lor,ca au cheltuit $7000 pe ce...nu stim,si restul de bani vor fi trasferati in contul care l-am deschis eu anul trecut. Va vorbi cu ea sambata,cand va sta acasa cu Anusca,eu merg la biserica ca e masa luna si sa ajut.

V-am zis vestea cea mare: AM PRIMIT O COMANDA DE TORT...acum pe sambata,va fi de post...dar e ceva totusi...daca tot stau acasa

Ira,sigur fetele te vor ajuta cu interpretarea testelor.
Mai fetelor,noi de cand am scapat cu dintisorii dormim tare bine,mi-a mai plans noaptea pana sa se obisnuiasca ca nu mai dorm cu ea in camera,dar acum nu mai are nik,si asta de vreo saptamana si ceva. la 20.00 e in pat,pana la 7.30 dimineata nici nu stiu ca am copil in casa. recuperez noptile nedormite.
va pup pe toate

Apel: JASMI,Delia,Billy,JUST,Oxigen,etc etc etc

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput