La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (71)
Raspunsuri - Pagina 12
iuliacris spune:
Irina, nasoala chestia cu locuinta, voi sa fiti sanatosi! Voi stati in chirie acum?
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
IRINA.C spune:
Iulia nu, stam in apartm soacrei mele.Problema este ca : Radu are un frate care sta la prietena lui intr o garsoniera cumparata de parintii ei si...sunt mici, are 22 ani , oricand se pot certa...ma rog nu s casatoriti si chiar si asa..are dreotul sa revina acasa.Soacra mea sta langa Pitesti cu un individ in casa construita exclusiv pe numele lui, iar necasatorita, asa ca...nu stii niciodata.Nu putem sta cu mana in san , de aia ne perpelim
Oricum in mai anul trecut doamna a vrut sa ne faca vant sa inchirieze apartm.A fost ca in telenovele...a aflat ca s gravida si s-a razgandit
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
cris30 spune:
Tocmai ce va spuneam dimmineata ca s-a sculat la 11.15, acuma iar doarme de la 2.30, sa vedem cat. Irina sper sa fie asa, stiu ca tu ai multa experienta cu Ochila, eu abia acum ma experimentez ,Daria nu a fost deloc bolnava pana acum.
Imi pare rau si ca ati pierdut locuinta, ma ganmdeam ca daca aveti bebe mai mult ar fi trebuit sa va dea, nu stiu cum e cu ANL-UL asta. Bafta cu noul job .
Cristi off bronsita, de unde o fi luat-o, multa sanatate .
Ieri cumnata mea a devenit cetatean american, tot ieri a si depus juramantul.A fost foarte usor, cateva intrebari din politica si istorie si gata.Urmam si noi, inca nu stim cand ne cheama la interviu, dar cred ca prin ianuarie sau februarie.
Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
iuliacris spune:
Am inteles, Irina, asa e, nu puteti sta cu mainile in san, ANL-ul parea o solutie chiar buna, pacat. Deci si soacra ta e poama buna...
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
lisa79 spune:
Irina,imi pare rau pt ANL!!
apropo de ANL,nici cumnata nu a primit apartament...lasa ca poate isi cumpara de pe banii nostri.
multa sanatate licuricilor bolnavi
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
DarkBendis spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi: Andu si Andrei
Multa sanatate bolnaviorilor mari si mici, sa treaca repede problemutele!
Ledi, drum bun maine, sa mergeti cu bine si sa rezolvati tot ce v-ati propus sa rezolvati la Bucuresti... si sa va intoarceti cu bine acasa!
Lisa... nu-mi vine sa cred ca exista asa oameni! Si inca rude apropiate!!! Ce s amai astepti de la straini cand ai tai iti fac asa ceva!!
Ma bucur ca ati facut o plimbare frumoasa cu saniuta. Noi am fost la Full Moon, mi-a placut, dar nu pot sa zic ca m-a dat gata. Un pic cam prea mult "teenage angst" pentru gustul meu. Eu acum astept sa "iasa" Avatar. Pare interesant!
Irina, ma bucur ca e de bine cu postul la clinica si ca e ceea ce iti doresti! Rau imi pare ca nu a iesit cu ANL-ul, oooffff... cine stie, poate cu noul post, cu ce vei gasi dupa rezi (ca un medic atat de priceput si sufletist ca si tine nu e posibil sa nu prinda un post) cu ce castiga Radu veti reusi sa va cumparati casa VOASTRA!!
Cristi, cum se simte Carol? Multa sanatate!!
Am primit azi Zebra de la Fisher Price si am dosit-o intr-o debara. Sper sa-i placa lu' bebe cand o va primi pe 31.
Cris, felicitari cumnatei, hai ca-ntr-o luna-doua te felicitam si pe tine!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
cristi_2003 spune:
cred ca i-a scazut, dupa cum il simt cu mana, ca acuma doarme linistit si nu vreau sa ii stric somnul
l-am chinuit toata noaptea ca l-am luat sa doarma cu noi, imi era frica de convulsii, si el nu doarme bine asa, s-a tot foit, isi cauta locul...
cristi_2003 spune:
are 38,2
i-am pus si compresa sa-l aduc spre 37 macar cateva ore sa stea fara febra
copilul meu nu e asa - acuma e bleg ca o carpa, a adormit pe masa de infasat in timp ce-i luam temperatura. copilul meu pe masa de infasat imi da cu picioarele in burta, nu adoarme
cris30 spune:
Stiu ca merg bine compresele cu otet puse la cap si la picioare.
Cand a fost Daria cu febra am facut imprudenta sa-i fac baie calaie in cadita ei si dupa baia asta a apucat-o tremuratul de am crezut ca sunt convulsii ,mai rau i-am facut .
Apoi am citit ca in general convulsiile apar in prima zi de febra cand temperatura creste repede intr-un timp foarte scurt.
Multa sanatate la Carol ce mic .
Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png