La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (71)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaq spune:

Si eu sunt de acord pentru banii din paypal . Lisa, absolut infiorator ce vi se intampla.Luca papa seara cereale sau legume sau ce mi-a mai ramas de la pranz in caz ca nu a mancat mult.Ce ma dispera pe mine sunt "gustarile" dintre mese, adica cele 2: una inainte de pranz si una dupa somnicul de pranz. Nu mai stiu ce sa-i dau. Precizez ca al meu e alaptat si nu accepta decat foarte putin lapte (de capra integral, neomogenizat). Exemple de gustari: felii de mar, de para, rosii fara pielita, ardei rosu, un colt de paine prajita (ii place f tare painea), cereale gen Nutrios fara zahar, prune uscate, smochine si cam aici mi se opreste imaginatia. Ce le mai dati voi?mami de Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

ledi, toate necazurile vin deoadata, capul sus ca treceti voi peste toate, vor veni ele si vremurile mai bune. Sper sa iasa totul bin ela Bucuresti, sa reusiti sa faceti tot ce v-ati propus. Aveti grija pe drum! Noi ne gandim la voi si va tinem pumnii!

lisa, nasol cu cumnata, nici eu nu cred ca ai cum sa mai scoti banii de la ea...doar daca castiga bine si sa ii ceri lunar o suma, dar pare cam nesimtita, nu cred ca o sa vrea sa dea ceva inapoi. Spune-i lui Cristi si lasa-l pe el sa decida ce vrea sa faca cu sora-sa. Bine ca ati depistat-o si acum, ca poate mai puneati bani in cont si toca tot.

Andy papa pe la 7, cereale cu fructe sau iaurt cu avocado, ceva de genul..dupa care pus in patut la 8, 8:30 si mai bea putin lapte, sa zic 100ml...azi noapte s-a trezit doar 1 data, cred ca suntem pe drumul cel bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Offff numai vesti aiurea

Leditia imi pare rau de situatie.Macar maine sper sa puteti sa va miscati si sa faceti o evaluare.Bafta multa sa ai.In orice caz tinanad cont de ce s-a intamplat data trecuta te sfatuiesc--dc imi permiti sa mai suni o data si in seara asta dr din Budimex, desi..cred ca mergeti oricum sa trimiteti proba.

Cristi draga mea se intampla.Offff...e totusi neplacut dc e bronsita, veti avea de tras.Bafta si sanatate baiatualui...Ia si tu vaianta buna, va fi sanatos de Craciun(cum peste 5 ani nu mai poate candida B)

In rest ce sa zic? Adio ANL... este f sigur acum.Anomalia anomaliei: dc nu era Andrei luam apartm...

Cu interviul a fost...bine.Ce sa zic: este vorba de un centru care se va deschide in 1 martie pt mamici si gravidute, vrea sa faca ceva gen Lamaze dar extins cu ginecolog , pediatru, kinetoterapeut, nutritionist.Sediul este central, undeva lg Grigore Alexandrescu.Eu ar trebui sa fiu pediatrul, sa tin 2 cursuri unul de puericultura si unul de prim ajutor.Ar fi 4 ore efective pe sapt si salariul ar fi pt acest pachet cam 1000 roni.Eu as fi f fericita sa se materializeze, nu am motive sa cred ca nu , dar atatea vesti proaste ca nu ma bucur inca.Realizati ca ar fi cat iau io intr-o luna lucrand efectiv ca rezident???Sper sa iasa.

Va pup si ma duc sa mai citesc

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

Offff numai vesti aiurea

In rest ce sa zic? Adio ANL... este f sigur acum.Anomalia anomaliei: dc nu era Andrei luam apartm...

Cu interviul a fost...bine.Ce sa zic: este vorba de un centru care se va deschide in 1 martie pt mamici si gravidute, vrea sa faca ceva gen Lamaze dar extins cu ginecolog , pediatru, kinetoterapeut, nutritionist.Sediul este central, undeva lg Grigore Alexandrescu.Eu ar trebui sa fiu pediatrul, sa tin 2 cursuri unul de puericultura si unul de prim ajutor.Ar fi 4 ore efective pe sapt si salariul ar fi pt acest pachet cam 1000 roni.Eu as fi f fericita sa se materializeze, nu am motive sa cred ca nu , dar atatea vesti proaste ca nu ma bucur inca.Realizati ca ar fi cat iau io intr-o luna lucrand efectiv ca rezident???Sper sa iasa.

Va pup si ma duc sa mai citesc

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

IrinaC pt vestea buna !!!

Ma duc sa spal pitika!

Revin!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Irina, sper sa se materializeze, cred ca ti-ar face si placere, de altfel, ca suna chiar bine. Unde mai pui ca acum ai si experienta de mama la activ. Imi pare rau cu ANL-ul, nu va calificati cu copil sau ce?

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Au fost 559 de locuinte.Noi pe locul 448 conform pctajului.266 de 2 camere si 45 de 3 camere.Au spus ca noua nu ne dau garsoniere nici dc vrem..legea locuintelor...asa ca pn la noi s-au terminat.Cupluri fara copil cu ptcaj evident mai mic decat noi--unde am fi fost si nou ca pctaj fara A--au primit macar garsoniera.La fel si cei singuri...Cam asta fu.Nu mai construiuiesc nimic

POZE BOTEZ ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

bravo Irina

ne-a placut afara in zapada,ana a fost numai cu zambetul pe buze

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Multumesc.Cel mai imp ar fi ca mi fac meseria, nu impart fluturasi sau vand medicamente.Nu ca ar fi rusinos, dar asta imi si face placere.Sa nu mai vorbesc ca in felul asta te faci cunoscut printre viitorii pacienti--copii, ce se vor naste.Asta ar fi partea a 2.Plus la CV.Ma rog din suflet sa iasa.

Cris copiii asa dorm dupa boala.Se refac.Asa face mereu si A.remember?avem exeperienta

POZE BOTEZ ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Irina, ma bucur ca te-a incantat postul, suna intradevar f bine. Bafta in continuare, sa fie al tau! Cand au zis ca te anunta?
Imi pare rau cu ANL-ul.

Cristi, sanatate multa lui Carol. Sa treaca repede.

Lisa, deci i-a placut Anuscai zapada Ai lasat-o sa se si joace cu zapada, cum i s-a parut?

Noi suntem mult mai bine cu mucisorii, acum sunt si mai convinsa ca nu a fost virus. I-am dat Panadaol si i-am pus picaturi aseara, astazi nu l-am mai tratat ca nu sta si in seara asta deja nu mai avea mucisori. Sunt tare fericita ca nu a fost nimic grav

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 9 luni

www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Anna postul este.Sa mearga afacerea, pt ca este la inceput, asta imi e mie teama.Ma gandesc la ce bani au romanii d c ar da pe acest gen se servicii ?Da ma rog patroana parea ca stie ce face,,asta e treaba ei pn la urma.

Roxana

POZE BOTEZ ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput