Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 8
Clara03 spune:
Multumesc pentru primirea calduroasa! Avea dreptate cine ma intreba cum de-am rezistat sa nu intru pana acum in familie!
Tocmai i-am somat pe pici sa inchida ochii, dupa ce m-au turbat toata seara. Au alergat de nebuni pe parchet, iar d-na Sofia a reusit sa-si sparga buza. Curgea sange ca la ignat; pana am reusit s-o spal si sa invetariez toti dintii mi s-a urcat si mie sangele la cap. Nu stiu ce au de cateva zile; sunt extrem de agitati si nebuni; pur si simplu ne pierdem rabdarea cu ei. Ieri, de Mos Nicolae au primit un ciorap de dulciuri si nu s-au culcat pana nu l-au dovedit. Abia pe la 11:30 au reusit sa cada loviti de la atata ciocolata. Am avut un weekend parca pe derulare inainte.
Cineva se intreba daca sa faca cursurile de puericultura cu 650 lei. Doamne fereste! Noi l-am crescut pe Seba cu Capraru intr-o mana si, daca nu ai un copil extrem de dificil, te invata mama natura cum sa pui problema. Plus doctorul pediatru care pune mana la invatarea regulilor de baza.
Ioanact spune:
Asa..
denisa asa mi se pare si mie, ca am burtica mica..dar am momente ca o am mare, adica asa cum ar tb sa fie..dar in poza nu am stat bine..tb sa imi mai ridic bluza sa se vada mai bine burta..cu alta ocazie vom mai face poze..si vom vedea atunci cum va fi..
Legat de Craciunite (cactusi)- ar tb sa le bagam si noi in casa, dar tb sa le pun undeva pe 'sus', ca daca le las jos ajunge Ioana la ele, si inca nu i-a trecut placerea de a scormoni pamantul si a-l imprastia. ![]()
child e bine si asa..sigur la anul le veti vedea..
sensibila
nu e adevarat! Adica daca iti iei mai putine zile inainte de nastere cu siguranta ti se vor aduna dupa ce vei nasti, dupa ce vei termina acele 42 de zile..asa a fost la sarcina cu Ioana, zilele ramase le-am luat dupa cele 42 de zile..e rau daca ai mai putine zile dupa nastere (mai putin de 42 z).
andra_s
. Urmatoarele poze vor fi cu burtica 'mai in fata'.![]()
Rebiana
. Am vazut pozele
..arati tare bine cu burtica de 25 s si imi plac mult si cele 2 codite..
, iar Luca sa se joace cu placere cu jucariile primite.
Da, e sigura dr ca e fata..avem o poza, dar o voi scana maine.
Samaria astept sa vii si tu cu vesti bune!
Lindal atunci , Felicitari pt cuculet
!
De aia nu e bine sa luam lcururile lui bebe dvm, tb sa stim sigur ce e bebe..sau sa luam lucruri care s-ar potrivi si la baiat si la fata!
Mihaela iti doresc si eu sa iasa urocultura sterila.
Oana chiar ca e super costumasul si toate la 25 lei..
..si eu am fost in real dar nu am vazut cine stie ce lucuri pt bb, sau ce am vazut erau scumpe..![]()
Clara03 bine ai venit in grupul nostru!
Imi place mult numele Nectarie!
si sigur ca vrem sa ne spui mai multe despre voi!
atb de data asta au mers pozele..mi-au placut
. Am vrut sa ii i-au Ioanei o rochita Craciunita, dar nu avea cum vroiam eu..iar de care avea , avem una, de anul trecut..apoi am vazut o caciulita de Mos Craciun, dar nu suporta sa o tina pe cap
, si nu i-am luat-o.
briza_marii
.
Oanka
.
Multumesc fetelor, pt urarile adresate celei de-a doua
.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
21+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
dayanara spune:
ioanact felicitari pt fetita! ioana va fi in al noulea cer!
atb ce scumpa esti si tu si nicholas cu caciulita de mos craciun!
rebiana sa stii ca si mie imi placi mult de tot in ultimele poze , cum te.ai imbracat, stilul tau cum zice si denisa
clara sunteti foarte frumosi 
babyangel tare faza cu clubul celor cu schimbare de sex :)))
eu fac parte
si s.ar putea sa se mai schimbe o data :)))
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
atb spune:
Alina, sa va traiasca bebelina Iustina!!!
Nu-i asa ca mai faci unul pana iese baiat? ![]()
Clara, ai niste copii superbi! Si tu faci parte din mamicile categoria musca!
Pupam buzita sparta!
N-ai ce sa le faci, au zile si zile...
Adriana
25+
Denis Alin si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
Dianami spune:
Seara buna! ![]()
La multi ani tutror celor care si-au sarbatorit ieri onomastica, mici si mari, Sf. Nicolae sa va indrume pasii spre frumos si bine! 
M-am uitat si eu la poze cu hainute, cadouri, mosi, copii si mamici...e greu de spus ceva fiecaruia, am ramas incantata
. Si vreau sa va cert ca va plangeti pe aici de kg...eu, desi nu am luat niciunul pana acum, ba chiar am 3 pe minus, sunt mai mare decat oricare dintre voi, v-am luat cu brio
. S-or duce si kg candva...
Delia, Andira, si eu mai am probleme cu mama si soacra. Incerc sa le inteleg, e varsta, e diferenta de mentalitate, etc, insa nu pot tolera orgoliul si "egoismul", unele fapte de-ale lor contravin principiilor mele de crestere a copiilor si pun stop atunci, desi ma afecteaza f. rau. Rasfatul e rasfat, insa are si limite, mai ales cand e vorba de binele copiilor (in fond, ar trebui sa primeze nu?). Trecem noi si peste asta. 
Andira, pe bebe al meu il simt in chiloti...a coborat mult, misca numai sub buric (sta transvers), desi uterul meu e aproape de coaste. Nu cumva a coborat si al tau? Mie mi-e tare frica sa nu-mi faca surprize.
Roxana, ai terminat Pedagogicul? Cand? Eu am terminat in 2001, dar m-am reprofilat, am fost oaia ratacita care a dat la Medicina
. Insa copiii raman marea mea dragoste
.
Linda, Ioana, felicitari pt. bebeii sanatosi, tot comorile voastre iubite sunt
.
Clara, bine ai venit in clubul mamelor cu 3 iezi
.
Cursuri de puericultura si altele se fac la Maternitatea Filantropia. Sunt f. utile, cu informatii corecte si adaptate zilelor noastre. Pot veni si taticii si la sfarsit primesc un certificat pe baza caruia isi mai pot lua o saptamana de concediu dupa ce nasteti. Si sunt gratuite! La primul bebe cred ca prind tare bine
.
Eu raman prin zona, am inghetata si gutui coapte pt. cine doreste. ![]()
Diana
30 s cu
, mami de Iulia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008)
dayanara spune:
diana nu, fata de care ziceam, cu nectarie , a fost colega cu mine de primara 1-4 in pedagogic !!! acum o mie de ani, habar n.am ce an era atunci, apoi la liceu m.am mutat la unu vis a vis de ambasada franceza in piata amzei
eu pe cuvant de onoare ca nu stiu anul in care m.am casatorit civil :))) doar asa sa fac vag socoteala acum 8-9 ani cand am venit incoace etc 
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
asteropipan spune:
fetelor am incercat sa punem si noi cateva poze sa ne cunoasteti mai bine.sper sa fi reusit.maine incercam sa punem si hainutele poate mai pe seara.
acum va spunem noapte buna si somn usor.
pupici la burtici
alina
26+
asteropi-ioana
26+
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
Dianami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara diana nu, fata de care ziceam, cu nectarie , a fost colega cu mine de primara 1-4 in pedagogic !!! acum o mie de ani, habar n.am ce an era atunci, apoi la liceu m.am mutat la unu vis a vis de ambasada franceza in piata amzei eu pe cuvant de onoare ca nu stiu anul in care m.am casatorit civil :))) doar asa sa fac vag socoteala acum 8-9 ani cand am venit incoace etc ![]() roxana 24 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Am inteles
Diana
30 s cu
, mami de Iulia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008)
atb spune:
Dayanara,
. E cam bleaga caciula aia de Craciun, nu sta in sus. Dar i-am facut o poza lui Nicholas in Auchan ( asta) cu una tare draguta, si mi-e asa ciuda ca nu i-am cumparat-o atunci, cand m-am hotarat sa i-o cumpar nu mai erau.
Insa la fel ca si Ioana Alinei, nici Nicholas nu le tine prea mult in cap. Cand iesim afara musai tre sa-i pun caciulita ce se lega sub barbita ca altfel nu si-o lasa in cap.
Adriana
25+
Denis Alin si mamy de
atb spune:
Asteropipan, fotomodeala si tu, ce sa mai!
Avem o odisee de burtici care mai de care mai frumoasa si cu burtici sexoase! Nicholas era langa mine cand ma uitam la pozele tale si imediat ce a vazut prima poza cu bradul tau a scos un sunet din-ala de "oaaaaaaa".
Superb! Ce mi-ar place sa am si eu asa o sufragerie de mare cu un brad mare-mare de tot!
Adriana
25+
Denis Alin si mamy de