Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 9
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui atb Alina, sa va traiasca bebelina Iustina!!! Nu-i asa ca mai faci unul pana iese baiat? Adriana 25+ Denis Alin si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii) |
Si daca al treilea va fi fata, nu conteaza..tot copii mei iubiti vor fi..(cu toate ca as vrea si un baiat, dar daca e sa nu fie, asta este).

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
21+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
asteropipan spune:
ATB multumim pt complimente.cu toatele sunteti,suntem frumoase
asta cred si datorita fericirii de a fi mamici sau viitoare mamici.pupici lui nicholas,racusorul tau
si eu tot rac sunt si sunt sigura ca e un copil cuminte cel putin la zodie asa scrie.si mai scrie ca isi iubesc parintii f mult.
pupici
26+
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui asteropipan fetelor am incercat sa punem si noi cateva poze sa ne cunoasteti mai bine.sper sa fi reusit.maine incercam sa punem si hainutele poate mai pe seara. acum va spunem noapte buna si somn usor. pupici la burtici alina 26+ asteropi-ioana 26+ http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1 |
Wow..ce poze am vazut..arati si tu tare bine..si bradutul l-ati impodobit frumos si te-ai si asortat..de semineu nu mai zic.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
21+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
asteropipan spune:
ATB si tu esti superba si sotul dar asta mic,nicholas va intrece pe amamndoi.e o scumpete de copil.imi vine sa-l mananc cu ochisorii lui albastri si blond o sa franga multe inimi.deja o parte din a mea o are.al doilea copil as vrea sa fie un baietel,asa frumos ca al vostru.e superb.sa va traiasca.
auzi dar daca stau bine sa ma gandesc poate ne inrudim
.mi-ar place asa un ginerel frumos pt fimea
:)
si sa fie sanatos si sa stea la mami in burtica si celalat flacau!!!!!!
26+
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
vladimirescu spune:
Dianami, ce tare ai fost cu bagajele 1, 2 si 3 pt maternitate! Supercompleta lista si superorganizata, bravo si multumim mult! Sincer, orice lista as putea eu face (fiind si eu de felul meu mama organizarii), p etine nu te bate nimeni! Si bravo pt tonul mesajelor tale, in ciuda faptului ca tu chiar esti dintre cele care aveau de ce sa se plinga, si nu s-au plins! Eu te declar mama-model !![]()
Nikole, ma bucur sa stiu ca esti bine... cam plimbareata matale, ai grija de burtica si de printul tau! As zice sa iei niste multivitamine din astea de mai luam noi, ca rau nu-ti fac, dar mai bine sa te pazesti de carente, mai sanatos... Tin pumnii sa te linistesti odata intr-un loc in care sa va priasca tuturor 
Ella, te salut doar scurt si iti zic ca m-ai amuzat tare cu mesajele tale mai "nervoase" din ultima saptamina :)) sa stii ca sint intru totul de acord cu tine, desi am preferat sa nu ma bag
Personal te astept cind ai vreme, pe tine si pe Castelana , pe Oanka si pe restul fetelor care stiu sa se bucure de ce li se intimpla si-mi amintesc si mie cind uit ce frumos e sa fii gravida 
Fetele cu dureri de spate, inghinale etc: si eu am zile cind abia ma misc, ma doare peste tot in zona bazinului si simt ca mi se desfac oasele din incheieturi si scap copilul :)) ieri a fost nasol rau, spre seara mergeam sprijinindu-ma de pereti prin casa... Si am realizat ca in ultimele nopti am dormit cu o camasa si fara slip - probabil ca s-a ridicat in somn si am dormit cu spatele dezvelit... Drept pt care aseara am pus niste chiloti retro (model Maxi) de la Sloggi, cu vreo 4 numere mai mari decit imi trebuie ca sa ajunga pina mai sus de talie, plus pantaloni cu talia mai inalta sa acopere bine spatele, plus maieu lung bagat in pantaloni... Baba Dochia, ce mai! Si vreau sa zic ca am dormit ca un prunc si m-am trezit sprintena ca o caprioara :)) V-am zis toate timpeniile astae ca poate incercati si voi sa incalziti cumva spatele si bazinul fara risc sa va dezgoliti peste noapte.. incercati, posibil sa e aroade si la voi :-)
25+ cu 
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
atb spune:
Asteropipan, multumim de complimente...![]()
Zici ca vrei sa ne incuscrim? Nu astepti sa-l vezi si pe Denis?
Asta ca sa ai de unde alege pentru Asteropi. ![]()
Despre raci nu stiu ce sa zic, si sotul meu e rac si soacra, si vreau sa zic ca se cearta de fiecare data cand se intalnesc, sper din tot sufletul ca Nicholas sa fie total diferit de ceea ce am vazut la ei. De cumintel chiar ca e cumintel deocamdata, nu ma plang deloc...
Fug la culcare. Ca tot aduse vorba Honeybaby de conjunctivita, cred ca fac eu la ochiul drept. De ieri am o mancarime nasoala la el si mi s-a inrosit tot, de la atata frecat deja e umflat si simt o senzatie de uscaciune acolo, tot pun picaturi Visine dar parca n-au nici un efect...
Daca e sa am conjunctivita, cam cat dureaza pana trece? Ca n-am mai avut de f multa vreme si nu-mi mai aduc aminte...
Adriana
25+
Denis Alin si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
freedelia spune:
Neatza -- m-am sculat in accese de tuse si tipete de copii frustrati -- John ca nu poate sa mearga la scoala (n-am cum sa il duc, ca n-am cu cine s-o las pe Jodie si in plus si eu sunt bolnava si n-as iesi din casa) iar Jodie iritata ca nu se simte bine. Prevad o zi de vis 
de arbitrat intre ei. Coleman este iarasi plecat toata saptamana -- dar dupa asta nu mai pleaca pana in a doua saptamana din Ianuarie, asa ca strang din dinti si numar orele pana vineri.
Clara -- bine ai venit. Macar a servit la ceva mesajul meu de descarcare
. Ce multe mamici avem la al treilea copil, m-am uitat pe odiseea dinaintea noastra si nu am vazut nici una (sau poate una singura) iar aici avem vreo 5.
Andira --
asa e, familiile pe care ni le-am facut sunt centrul universului nostru si nu trebuie sa lasam nervi sau alte suparari din afara sa le afecteze. Eu consider ca am o datorie fata de parintii mei sa ii las sa fie parte din viata copiilor mei, dar daca nu imi pot respecta felul de viata, din pacate nu vor mai fi parte din viata mea. Ceea ce e trist...
Clara -- eu cred ca te cunosc. Ai facut cumva Facultatea de Limbi Straine? Semeni cu o fata pe care o stiam in vremuri imemoriale ![]()
Gata, fetelor, va las, ca am amandoi copiii acasa si trebuie sa ma joc cu ei ca altfel cred ca iese cu bataie ![]()
Sa aveti o dimineata minunata!
26+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
dayanara spune:
asteropipan esti tare frumoasa! ai niste ochi deosebiti
bradul pare din reviste
diana tu esti mai mica daca ai terminat in 2001 :) eu prin 96
atb da chiar ca e frumoasa caciula aia din supermarket si ii vine perfect lui nicholas
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
nibi_niki spune:
Buna dimineata.Bineinteles ca m-am trezit IAR la 5 si nu mai pot adormi
asa ca,va invit la o cafeluta cu laptic.
ALINA2 frumoasa burtica,frumos bradut.
IOANACT sa-ti traiasca bebilina,sa te bucuri de ea si stai linistita ca nu sunt prea multe eco.S eu fac in fiecare luna.
Socrela mea in speranta de a avea o fetita a facut 5 baieti.Dar pentru ca D-zeu le oranduieste asa cum vrea El acum are 6 nepoate.
25+
Adela
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
dayanara spune:
niki si eu sunt treaza tot de pe la 5...dar sper sa ma culc la loc
denisa unde.o fi ?¿ ca asta era ora ei de masa :))))))
roxana
24
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE