Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

OANKA_80 m-ai induiosat profund cu cele scrise.si ai f f f mare dreptate.si eu m-am certat de atatea ori cu mama si cand nu o am langa mine, fiind aici in Grecia,imi dau seama ca nu stiu sa apreciez faptul ca am o mama care s-a sacrificat pt mine si a vrut tot ce-i mai bun.e drept ca e cam bombacioasa acum la orice comenteaza dar stau si ma gamdesc ca poate asa o sa ajung si eu la varsta ei.si MA SIMT ASA PROST CA I-AM VB URAT SAU AM TIPAT LA EA.dar sunt momente cand nu ma pot abtine si dupa imi pare asa de rau.sau ea cand imi zice vrute si nevrute,cuvinte dure care dor .stiu ca le zice la nervi la fel ca mine si pt ca noi oameni suntem egoisti si nu prea stim sa trecem cu vederea.

pana la urma MAMA TOT MAMA RAMANE pt toti,cea care ne-a dat viata si ne-a protejat atunci cand aveam cel mai mult nevoie.LA FEL CUM O SA FACEM SI NOI CU PRICHINDEI NOSTRI,NU.

Sa-i multumim Domnului ca ii avem inca langa noi pe parintii nostri asa cum sunt ei ,ca se zice ca noi ii alegem pe ei dinainte de a ne naste.

imi vine sa plang si acum caci nu e aici langa mine sa o pot imbratisa si sa-i spun cat o iubesc.
o sa-i trimit un sms.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Andra , in final m-am lisinstit cu alegerile, dar e curios ce trairi am putut avea

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 27 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

anca pai era f important cine iese presedinte. cand o sa fim batranele o sa le povestim nepotilor "ehe, taica-tu s-a nascut pe vremea lui x sau y" in cazul nostru pe vremea lui basescu. asa imi povesteau si mie bunicii de razboi, de ghe gheorghiu dej si altii

POZE

27+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Lindal, bine ai venit in clubul celor care au suferit operatie de sex-fie ca le-a crescut sau le-a cazut puza Hai, mai, ca nu-i rau..vei fi soacra mare!

Faza cu crescutul o inteleg, cu cazutul nu prea, desi m-as bucura ca data viitoare la eco sa fie iar fetita.
In consecinta, numele va fi Pinocchio, pt ca vad ca de la asa varsta frageda se tine de shotii.
Va multumesc tuturor pt incurajare:anca_iary, rebiana, nibi_niki, dayanara, honeybaby, andra_s, freedelia, andira, briza marii, mihaelagrosan, asteropipan, oanaiacovita, oanka, babyangel, ina, erina si atb. Nu credeam ca voi gasi atatea fete care sa ma sustina. tuturor.
Asa e, important e sa fie sanatos. Dupa atatea ganduri legate de fetita incep sa-mi fabric altele care sa sustina realitatea: ma gandesc ca va semana cu tati, ca-l va face fotbalist, ca se va juca frumos cu verisorul lui mai mare, ca primesc toate hainutele de la verisorul lui... si ca voi avea si mai multa ambitie de a mai face un copil care sa fie fetita, ...pana va iesi si o fetita. (Am auzit de cineva care vrand musai un baietel avea de acum vreo 10 fete) Deci va fi bine, incet incet ma obisnuiesc cu ideea (si tati tot incet)

Ca sa nu uit: cu intarziere, insa din inima: La multi ani, Oanka!

Rebiana, foarte faina esti. La fel si celelalte fete, nu mai nominalizez, ca ma tem sa nu uit pe cineva, oricum, am vazut si admirat toate pozele noi. la toate.

Clara, bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos! E frumos numele Nectarie, eu l-am mai intalnit.

Ioanact, felicitari pt fetita!!!

La poze, am sters hainutele roz, le-am lasat doar pe cele care merg la baietel si am mai pus si poza cu "dovada". Nu e chiar ca la bebeGeo al Ellei, dar eu zic ca e destul de clara. (Oare mai poate sa cada???)

21+ cu ???
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Buna seara!

Tocmai ce am sosit si noi..si avem vesti bune: IOANA va avea o surioara! (Rebiana se pare ca "pata" nu a fost sa fie baiat, dar nu conteaza eu le voi iubi, numai sa fie sanatoasa(e)).
Bebelina se incadreaza in grafic, 21 s si 386 g..iar mami a luat 500 g in ultima luna (adica am 71,5 kg), numai inaltimea nu mi-a zis-o, ca cica nu poate sa o masoare (pana la 12 s se masoara), Elevit voi lua in continuare, dar am intrerupt Utrogestan si sa fim sanatoase pana si dupa nastere. Acest lcuru va doresc si voua, sa fiti sanaotase si voi si bebeii vostri.
Urmatorul control va fi pe 18 Ian. 2010, at imi va da sa fac analize..si banuiesc ca imi va face si eco..dar mi se pare ca imi face prea des eco , pana acum am facut 4 eco (in fiecare luna)..iar la sarcina cu Ioana , toata sarcina am facut 4-5 ecografii..hmm voi vedea si cum va fi vremea ca daca ma voi simti bine si nu avem cum sa ajungem la CT, vom merge luna viitoare (adica Februarie)..vom vedea. In schimb mi-a dat Dr ginecolog 'scrisoare medicala' catre medicul de familie, ca incepand cu 11 Ian -31 Ian sa-mi i-au concediu medical, iar apoi concediu prenatal (incepand cu 1 Febr, voi avea 78 de zile pana pe 19 Aprilie cand va fi DPN, asa ca ma incadrez av in vd ca sunt 84 de zile, inainte de nastere si 42 sa imi ramana dupa nastere, vom vedea cand va vrea bebelusa sa 'vina' pe lume).
'Merg' sa recuperez ce ati scris..

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 21+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

felicitari alina! sa fie sanatoasa Justina, si Ioana la fel!!

POZE

27+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clara03 spune:

http://s903.photobucket.com/albums/ac235/clara03_03/

fetelor, nu stiu cum sa pun pozele din albumul de mai sus in public.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Lindal . Am vazut poza cu "dovada"; nu stiu daca sunt sanse sau nu sa "cada" insa stiu (vorbeste experienta din mine) ca iti vei iubi copilul, indiferent ce sex va purta!
Alina sa traiasca surioara Ioanei, ce sta in burtica la mami, sa fie sanatoasa si sa va implineasca! Inca ma minunez ca nu-i baietel!! Era sigur doctorul, asa-i? Spre exemplu, vazandu-mi scepticismul, dr care mi-a facut ecografia morfofetala mi-a dat o poza cu "dovada" (vb lui Lindal) si a scris pe ea, mare sa vada si sa inteleaga Toma necredinciosul din mine, "SEX FEMININ"

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oana- frumos setul pt bb. Iar ma faci sa fac o vizita in Real..

Alina- fericitari pt a doua printese. Sa fie sanatoasa si sa vina la termen
Linda - tare pinocchio. Sotul zice s-o botezam Luna , ca tot ii zic bebeluna :Bebe Luna
Rebiana imi plac pozele. foarte reusite si vesele si imi place stilul tau vestimentar
Clara- frumosi foc prichindeii tai .

Denisa, 23 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Clara03

http://s903.photobucket.com/albums/ac235/clara03_03/

fetelor, nu stiu cum sa pun pozele din albumul de mai sus in public.

Clara, sunteti o familie frumoasa!!
Vrei sa adaugi pozele in albumul nostru comun de pe Picasa? Te vei loga cu userul comun "sclipiciosi2010"... iti trimit parola pe PM, daca ai nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Rebiana - multumesc!

Clara - ce copii frumosi ai! si ce ochi albastri are Sebastian...
Am vazut ca tu si Sofi aveti ochii caprui, asa-i? Deci banuiesc ca jumatate de familie are ochii maro (asa ne spune Irina ) si jumatate albastri

Ioanact - sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea!

Lindal - sa-ti spun drept, si eu ceva emotii pt miercuri, cand ma duc la eco, poate ma trezesc si eu cu o schimbare de sex . Desi ma gandesc ca daca mi-a spus de 2 ori ca e fetita...

Tati cred ca ar fi incantat sa aiba si un baietel, eu m-am obisnuit cu ideea ca e fetita... in fine, sper doar sa aud ca bb e bine, ca placenta nu mai e jos, si ca am colul lung si inchis.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby
Rebiana imi plac pozele. foarte reusite si vesele si imi place stilul tau vestimentar

Sar'na!
.. imi place mult bebeluna (bebe Luna) e feminin!! Acu' prenume i-ati gasit, alint are, sanatoasa sa fie ea si e ok!!

Mergi la inceput