Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 4
Clara03 spune:
Am ajuns in sfarsit in randul lumii ..cu burta. Da, Nectarie il va chema pe omul de aprilie, spre diperarea tuturor colegilor si prietenilor mei. Vineri am facut ecografia de trim. II la dr. Parvu si l-am surprins pe locatar in timp ce se muta. Se intorcea cu capul in jos sub ochii nostri, cu fata lipita de placenta. A fost un adevarat spectacol. Acasa va spuneam ca mai avem un Sebastian (5 ani in februarie) si o Sofie de 3 ani de fite si figuri. Acum un an eram convinsa ca al treilea copil era un drum interzis, si iata-ma azi, mai fericita ca la celelalte doua sarcini. Acum stiu sa pretuiesc toata forfota din "lumea cealalta" - ma gandeam intr-o seara cu sotul meu ca poate de-aici incepe lumea cealalta, toate ghionturile in mate, toate pelerinajele la veceu noapte de noapte - si toate astea dupa ce am renuntat la orice comoditate de ia o pauzare si mi-am schimbat atitudinea in fata vietii (si a mea, si a celor care pot cobori din noi pe pamant).
Constat ca ma plang mai putin ca mamicile care au un singur copil, pentru ca nu ne stim limitele decat in situatii limita, si am invatat in timp ca nu poti lasa un copil fara frati. Cresc asa de frumos impreuna si atat de putin egoisti, incat uiti de oboseala extrema cu care te confrunti non stop. Cred ca nu se poate fara jertfa, si mai cred ca nu putem face nimic mai maret pe pamant. Pur si simplu asa ne castigam nemurirea.
Asta trebuie sa fie un test de rezistenta. Va dati seama, ca daca ma tin de la inceputul odiseii, sunt pur si simplu nevorbita, nescrisa si atat la capitolul "ne".
Altfel, Freedelia m-a convins sa intervin, cu mesajul ei din seara asta.
oanka80 spune:
andira 

fetelor am mai citit pe aici ca ati avut probleme cu constipatia. eu de ieri m-am dereglat in sens opus constipatiei si nu stiu ce sa mai manac sa dreg situatia. am mancat morcov si orez si banane dar tot nu s-a schimabat nimic. ma ajutati cu un sfat? dr mi-a zis la un moment dat sa ma feresc tare de problema asta ca dauneaza copilului microbul. si acum ma agit si iar imi bag capul in figider sa vad ce sa mai mananc poate trece.

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
27+
- Maria-Emilia
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*
andira spune:
Briza - cu soacra ma inteleg mai bine decat cu mama (acum ma intelegeti si de ce), e o femeie cu extraordinar mult bun simt, daruire, intelegere pentru noi si cred ca as putea face o lista intreaga cu motivele pentru care o apreciez asa mult.
Nu o iubesc ca pe mama, nu as putea, dar tin foarte, foarte mult la ea. Si din pacate, la fel ca la Delia, relatia mea cu mama a inceput de cativa ani sa se raceasca incetul cu incetul, pentru ca am considerat ca nervii nu-mi trebuie tocati aiurea, ci e bine sa-i am in buna stare de functionare, pentru copiii mei
.
Asa ca din momentul in care am avut-o pe Irina, doar ea a contat (si mai apoi Nati, binenteles,) impreuna cu sotul meu.
E trist, dar nu stiu cum altfel sa fac mai bine. Ei imi ofera echilibrul emotional de care am nevoie.
anca_iary spune:
Clara03
bine ai venit si din partea mea...
sa-ti traiasca puiutii, wow
tre sa fiti foarte fericite mamicile de 3 copilasi
andira spune:
Oana - am inteles.![]()
Oanka - eu in plus fata de ce ai zis pot sa-ti spun doar ce le mai dam noi fetelor cand racesc si se mai deranjeaza la stomacel: multe sticksuri
si ceai de menta.
Ceai de menta nu cred sa aibe contraindicatii in sarcina, dar poate iti mai dau si fetele idei.
CoriMami spune:
Buna fetelor,
nu stiu ce aveti voi in meniu ,dar eu sunt la servici si fiindca nu e altceva de mancare prin preajma ma infrupt cu cereale Nestle grau cu 5 fructe, pt 6 luni
. F bune!
In alta ordine de idei, azi am suferit o depresie cand am aflat ca un set de 4 sedinte - curs puericultura, ingrijire sugar- la ActiveCenter costa 650 lei!!! Adica te duci de 4 ori cate o ora....si iti iau atatia bani...dar ce e, MBA?
Voi mergeti la vreun astfel de curs, sau aveti in plan?
Pup
26+
Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
oanka80 spune:
fetelor sa incercati sa lasati de voi la nesfarsit in dicutiile cu mamele,sunt acele diferente de varsta si nu pot gandi la fel ca voi. am tot felul de istorioare citite elevilor in care peste ani asa cum s-au purtat copiii cu parintii lor au trebuit sa suporte si ei reactiile copiilor lor. ganditi putin cum ar fi sa va aflati in locul lor?a apreciati ca le aveti langa voi, chiar si cu toane, caci mult face o mama in casa. va mai spun o chestie de la scoala dar fara gandul de a va intrista. le vorbeam copilutilor de sf nicolae si de darurile din ghetute. mi-au marturisit ei ca stiu de la cine sunt darurile pt ca sfantul e prea acupat in acea seara. la care un elev tare prichindel imi spune ca el stie sigur ca nu va primi nimic in noaptea de sf nicolae, eu l-am intrebat daca a fost obraznic si va primi nuielusa, iar el mi-a spus ca motivul pt care nu va primi nimic e ca el nu are nici mama nici tata.
tresare si acum inima cand va povestesc cat de tare m-a emotionat pt ca el mi-a spus acest lucru cu fata senina dragele mele. toate dintre noi am avut copilarii fericite cu parinti langa noi, care chiar daca ne mai certau sau au fost prea duri cu noi, sau chiar si la aceasta varsta pot fi dificili, iarasi sa aveti puterea sa multumiti ca ii aveti langa voi.
oanaiacovita sunt cu gandul alaturi de tine. toate lipsurile sentimentale vor fi completate cu venirea lui Eric in viata voastra.
va rog sa nu ma judecati pt aceste cuvinte pe care vi le-am spus din inima. ma voi vedea joi cu acet copil si i-am cumparat o masinuta si cateva dulciuri sa i le dau de la Mos, caci nici un copil nu ar trebui sa fie privat de bucuriile copilariei ![]()
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
27+
- Maria-Emilia
*mamica unui fluturas*
oanka80 spune:
ioanact suntem nerabdatoare sa aflam culoare carutului si la tine. batem tobele pana ne dai vestea cea mare. 

27+
- Maria-Emilia
*mamica unui fluturas*
andira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanka80 ma voi vedea joi cu acet copil si i-am cumparat o masinuta si cateva dulciuri sa i le dau de la Mos, caci nici un copil nu ar trebui sa fie privat de bucuriile copilariei |

- exact la asta ma gandeam cand am citit, dar nu as fi indraznit sa te intreb.